Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam ooo nova fotka 🙂 ani som ta nespoznala 😀
@joannas jesenny image 🙂
@titkovamiriam kto fotil marek? 🙂
@joannas ale kde ja,ale michal sa nechcel dat fotit 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam ale som mislela že kto teba fotil či marek 😉
My sme mali na obed: Zapečená zemiaková fučka prekladaná kyslou kapustou so slaninkou.. aaa navrch som ešte musela pacnuť nejakú tu slaninku a osmaženú cibuľku ... wwwaaa mnamka to bola 😉
@joannas nie, to priatel na sobotnom vylete 🙂
Ahojte. mate niektora overeny recept na babovku? Aby nebola moc sucha 😉 Dakujem 🙂
Ja varím držkovú polievku, a segedínský guláš, už aby som mala aj na zajtra a piatok, lebo nebudem mat čas variť 🙂 😎
@lydia22 robila som ju tak že malú cibulku som pokrájala na kocky oprazila na masle s kúskom oleja pridala mrkvu na kolieska a 2 zemiaky na kocky osolila čk, vegeta magi podusila zaliala vodou keď bolo všetko mäkké rozmixovala pridala sladkú smotanu v ktorej som rozmiešala hl. múku a pridalá halušky vajce hl. múka odstavila keď boli halušky hotové a na koniec pridala trošku octu alebo môžeš citrónovú šťavu kedže mrkva je sladká
@ivanajelinek skús moju https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb..., výborná, recept ešte po babičke a šťavnatá 😉
@digysa síce si sa nepýtala mňa, ale vyskúšaj tieto, robené na panvici, ale výborné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36630
tlacime do suda 30kg kapusty 😀
na veceru ideme piect s mm ryby...svokor doniesol...neviem co to je za druh, take mensie nejake 😀 poradte nejaky fajn recept 🙂
ja som varila kuracie prsia v paradajkovej omáčke a k tomu zemiakovú kašu 🙂
a idem si po radu, dievčatá východniarky poznáte jedlo s názvom kozy?? je to niečo z cesta, tuším sa to vypráža, vďaka

@fordikford pokaziť sa ti mohli ak neboli dostatočne posolené aj mne sa stalo, že mi skysli, ale tie čo boli správne posolené,tie boli OK a možno si mala málo zasterilizované, alebo bolo jednoducho staršie víčko a nechytilo dobre, aj to sa mi už stalo, že nepukalo a aj napriek tomu bolo nanič chytené