icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nakup
28. sep 2012

@akika722 to je super jedlo ja keď robím gulky v paradajkovej omačke vždy dávam knedlík ale s kolienkami dobrá obmena

lululka555
28. sep 2012

@nakup tak taku dobru kapustnicu by som si veru dala,ja som kapustova 🙂

nakup
28. sep 2012

@lululka555 ja tiež by som v kapuste " spala " 🙂 🙂 🙂

irsina83
28. sep 2012

@zuzub ja som robila zavitky, kuk sem 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/irsina83/alb...

irsina83
28. sep 2012

@zuzub alebo kuk sem, je tam aj nafoteny postup ako som ich robila : str. 1510

zuzub
28. sep 2012

@irsina83 ďakujem vyzera to super 🙂

nelinka0401
29. sep 2012

ja som včera robila túto polievku.je veľmi chutná,taká jemná http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531 a na večeru sme si objednali pizzu 🙂

lululka555
29. sep 2012

@irsina83 dakujem ti za inspiraciu 🙂 ,urobim nieco podobne zajtra na obed s prsiami a susenymi paradajkami. 😉

lululka555
29. sep 2012

ahojte, tak dnes bude spenat so zemiakovou kasou a varenym vajickom 🙂 mnam,uz som dlho nerobila a straaaasne to lubim 😉

irsina83
29. sep 2012

Dnes vari manzel, zajaca na francuzsky sposob a pyre a polievocka zo vcera 🙂

janka256
29. sep 2012

@rastulka ahoj tu polievku co si dala link som vcera robila bola vynikajuca aj dnes budena obed 🙂

katkas1
29. sep 2012

kuracie stehna s ryzou a zajtra telaci vyvar a placky s ohnivym maskom a bude aj na pondelok

luciaq
29. sep 2012

vyprazane tofu s pecenymi zemiacikmi a k tomu jogurtova tatarka

mimi21mimi
29. sep 2012

Zemiaková kaša/varené zemiaky, šošovičný bochník/ rezne pre chlapov a cviklový šalát.
Polievka je zo včera zeleninová.

vivusika
29. sep 2012

hubová polievka, pizza, kysnutý kakaový závin 🙂

evitka82
29. sep 2012

Karfilovo-zeleniova krémova polievka,zapekaný karfiol s pohánko-fučkou a opraženou cibuľkou a aby to nebolo až také zdravé tak pivo k tomu! 😀 😀 😀

fordikford
29. sep 2012

dnes polievka zo sačku 🙂 a tvarohove a kapustove halušky

tanitta
29. sep 2012
nakup
29. sep 2012

my dnes zo včera kapustnica, kuracie s ryžou a dusenou zeleninkou pre mm čučoriedkové pirohy zo zemiakového cesta a pesypané makom a poliaté maslom a idem robiť slivkový lekvár 😒

mita9
29. sep 2012

nejaky fajny receptik na sojove masko? (kocky)

andrea2510
29. sep 2012

@akika722 ahoj neposles mi prosim ta recept na tie masove gulky s cestovinami a rajcinovou omackou nikde neviem najst ale aspon tie recepty nevyzeraju tak lakavo ako na tvojom tanieri

bonaquaba
29. sep 2012

dnes nevarim,mame grilovacku a zajtra zaklepavane rezne,a este vymysliet polievku 🙂

mimi21mimi
29. sep 2012

@mita9 My to robime ako gulas s kotani korenim, ako segedin... ako svieckovu 🙂
Alebo so zeleninkou na stavee....
Ak mas sojovu drt tak bolonske spagety 🙂

akika722
29. sep 2012

@andrea2510 o dakujem 😀 no ja to robim podla svojho 😅
tak takto...
mlete mäso /500g/ ochutim-sol,korenie,cesnak,pridam 2vajička,trošku struhanky,trošičku muky a robim guličky.. vyváľam ich v hladkej muke -použivam celozrnnu špaldovu a prodko opečiem zo všetkych stran na oleji.
povyberam ich na tanier..
vo výpeku orestujem cibulku,pridam guľlky a asi 2,5dcl horucej vody..
potom pridám 2 krabičkove pretlaky,bobkový list,ochutim to /sol,korenie,.../ a necham variť.. -ja nechavam tak 30-45min slabo vrieť
na zaver pridam šlahačkovu smotanu -Už žIADNA MUKA.. nam to pride huste aj bez toho.. a k tomu cestoviny..moje deti to miluju 😵

akika722
29. sep 2012

@mita9 namoč kocky,daj tak vegetu alebo podlej bujonom a nechaj odstať-minimálne hodinku..
orestuj cibulku,pridaj odkvapkane kocky,podlej vyvarom,nechaj dusiť.. podom pridaj odkvapkane lečo a ak treba zahusť si to.. -ja nerada zahusťujem,potom to nieje take mna.. a k tomu ryža 😉

irsina83
29. sep 2012

Tatinov francuzky zajacik 🙂 mnam 🙂

veroninna1
29. sep 2012

bravcove na stave s cestovinami

mysiatkoo
29. sep 2012

dnes zeleninova polievka a bravcove "skoro mojito" so zeleninou na masle a kasou...a ku kave este vcerajsi cheescake 🙂

mysiatkoo
29. sep 2012

a trosku spamu tykajuceho sa jedla... dik za kazdy like sem : https://www.facebook.com/BoschHomeczsk/app_1385...

aduskatt
29. sep 2012

kelovy privarok s pecenym bocikom🙂