Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som vyucena cukrarka ale moc nepeciem my ked sme mali prax tak sme piekli na zakazky i masterky doma robili a pytali asi 0.50 eu za kus reza neviem presne to je odhad 🙂 a za suche to netusim ale to si musis ty premysliet a vyratat kolko budes pytat 🙂
tak som trošku gúglila a našla som , že sa kartón 60-70 kusov predáva od 25 do 30E , to si myslím, že bude ok , ak si od nej vypýtam 25E za kartón??Niekde aj písali, že náklady za suroviny X2 , budem robiť len dva rezy , ale teda zliepané suché aj s krémami , tak si myslím , že tých 25E bude akurát, čo poviete ďakujem za rady dievčatám
dnes bude niečo zo zajaca...
taka klasika....bravčove mesko na štave a zelenine so zemiakmi
dnes hrachovy privarok
kuraci perkelt s haluskami
@karin0401 to som zapiekla karfiol s hraskom a zemiackami a zaliala som to zmesou z rozslahanych vajicok, mlieka a syru a dala som sol, cierne korenie, troska kari korenia (prvy krat kari ale spravilo tam uzasnu chut), troska natur vegety a sup do truby pod alobal na 250 supnov a ani 1,5...cas si treba odsledovat, kazda truba pecie inak a este treba poliat olejom 😉
u nas bude dnes kralovska cesnakova polievka s opecenym chlebom, a druhe este stale neviem, mozno rezance s makom 🙂
ahojte, dnes spagety s bolonskou omackou a syrom 🙂
no ja som sa včera ulievala, mm je na služobke a decká sa uspokojili s hriankami vo vajci ale dnes mám nachystané rybky na masle k tomu urobím kašu. asi paštrnákovo- zemiakovú a polievku asi urobím gulášovú, to sme dlho nemali a chcem urobiť ten papagájový od danielaj
dneska asi kuracie perkelt na smotane a halušky 😉
Zo včera máme polievku mliečnu zemiakovo-šampiňónovú a pšenový nákyp s jabĺčkami.
kurací vývar a domáca pizza
ideme s mojim spolocne urobit, vyprazane palacinky, dufam, ze na 4 do prace stihneme 😀
@levandullka aj ja ju mam doma 😉
dnes rascová polievka s rozšĺahaným vajíčkom, mrveničkou a strúhaným syrom, dvojfarebný ryžový nákyp so strúhanými jablkami a tvarohom+príloha k tomu čerstvý jablkovo-hruškový kompót, (na foto som krájala ešte horúci, tak to nevyzerá bohvieako), ale je výborný, 😉 poobede sa chystáme na šípky, tak budeme sušiť na čajík 😉
Dnes dám na výber deťom strapačky s kapustou, cuketové placky, alebo úhrabky - zemiačky s kyslou kapustou. Tak uvidíme
My kedze mame doma pacienta varim dnes dobry slepaci vyvar a konecne dlho ocakavany karfiol- uz tyzden mam nan chut 🙂
dnes dojeme fazulovu kyslu,vyprazany syr,americke zemiaky,tatarka,chcem robit orechovy a jablkovy zavin,dufam,ze sa podari 😉
ahojte my dnes hrachová polievka s párkom a kurací perkelt s kolienkami

Dievčatá, neviete niekto , koľko sa platí za napečenie koláčov na zakázku, popýtala ma kolegyňa a rada by som vedela, že koľko si od nej pýtať, aby som ja nebola škodná, ale zas aby to bolo aj pre ňu spravodlivo. budem robiť dva rezy a 7 druhov pečivových a nepečených zákuskov. Viem, že predávajú na kusy / kartón, alebo na kilo. Vopred ďakujem za rady