Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dobre ranko 🙂
U nas dnes mrkvovo-smotanova polievka a francuzske zemiaky 🙂 😉
čaute kočky,
ja sa chystám prvýkrat spraviť krémovú polievočku z hokaido tekvičky 🙂) mám kúpenú do nej smotanu na varenie... tak hádam to zvládnem 😉
@fordikford ďakujem
@luciferova prosím ťa a varia sa ako , vždy som to chcela, ale neviem, či sa varia v tej šupe, alebo ich treba zlúpiť?
tak u nas dnes rajcinova polievka s haluskami z cerstvych rajcin a privarok zo zlteho hrachu s parockami opecenymi na cibulke
a cez vikend som robila velmi chutny a super rychly a jednoduchy zakusok. Cesto sice vyzera byt riedke ale treba tomu receptu verit 😀 A velmi dolezite je, ze je treba kolacik niekolko hodin nechat stuhnut v chladnicke. Jedla som ho cerstvy a reku nic moc a na druhy den uuuuplna mnamka 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46766
dnes si dame peceneho zajacika so zemiakmi. 😉
dneska čína z reštiky, nevarím, idem do mesta výplatu mínať 😀 a večer príde segra a ideme bátoričku kukať 😀
neviem prečo , ale ja by som dnes mala chuť ísť na vianočné trhy - hehe už som ako tie veľkoobchodné reťazce , čo majú vianoce už v októbri 😅
včera som sa zas ulievala, nakoniec som ani gulášovú nevarila, decká vyžrali babku a tak sme spokojní už domov prišli a to pred tým ešte v aute zjedli žemle a hydinový šalát , keď išli z tréningu, nechápem kam to dávajú, lebo syn teda vyzerá ako keňan v bielom prevedení
dnes teda gulášová polievka a zeleninové rizoto asi s krevetami
Dnes som rano kupila na trhu ruzickovy kel -nadherny !!! Trochu ho podusim na olivovom olej s cibulkou -mnaaaam 🙂))
@mimka dakujem
ja už mám zae navarené, veĺmi rýchly obed som urobila, zeleninová polievka s ovsenými vločkami a kúskami taveného syra, moja vymyslená, ale veĺmi ju máme radi, a granadír s domácou cukinovou čalamádou, a ideme makať do záhrady, pozberať rajčiny, papriky, tie čo máme vonku, lebo už sa hlásia mrazíky 😖
dnes budeme mat langose...
dnes len polievka so struhanou zeleninou a krupicovymi haluskami + zbytky zo vcera
peceny trojboj 🙂 zemiaky, maslova tekvica, krkovicka, vsetko nakrajat, premiesat, dochutit podla lubovole a dat piect 😉
ahojte, my dnes dojeme kyslu sosovicovu a idem urobit restovanu kuraciu pecen s tarhonou 🙂

@fordikford nie, nie je to folia. Klasicky polejes rezy cokoladou bud tmavou alebo svetlou a potom este do mokrej cokolady natahas po sirke ciary a sparatko tahas po dlzke raz z prava do lava a spat z lava do prava 🙂