icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lyongirl
19. feb 2010

ja pečiem kuracie stehienka + ryža a kompót

zuzu13
19. feb 2010

polievka-kysla zemiakova s hubami...
pre maminku sojove maso s bylinkami, cins. kapustou, mrkvou a olivami
pre ostat. cast rodiny...kuracie prsia na prirodno, ryza, uhorka resp. zavaranina podla chuti
😀

zajo79
19. feb 2010

fasirky, zemiaky, tekvicovu omacku, muzovi a starsiemu synovi rezne.. polievka je kysla fazulova od vcera.

paola.o1
19. feb 2010

aj ja robim fasirky s krumplami🙂 a slepaci vyvar vytiahnem z mrazaku

monkula
19. feb 2010

Koložvársku kapustu... 😀 😀

mukky
19. feb 2010

ahoj kucharečky 😎
ja dnes budem robit na neskorší obed alebo skoru veceru 😕 😀 rezance nasladko s krupicou a maslom,mm to zboznuje ,príde moja mama a asi to ešte nejedla tak som zvedavá čo povie..ona sladké lubi..

nadhera
19. feb 2010

mame kuraciu polievku /deti zjedli a spinkaju,preto som na nete/ a este ich cakaju tvarohove gulky /krupica,tvaroh,hrozienka/ s masielkom. pre draheho svieckova+knedlik. V pripade potreby aj deti masko. som zvyknuta,ze pre deti musim mat aj nahradne jedlo.

nadhera
19. feb 2010

paola,ako sa dava slepaci vyvar do mrazaku? zatial som mrazila len gulasovu polievku. je ten vyvar husty a potom riedis?

lucky222
19. feb 2010

Dnes nevarim nic, lebo zajtra mame slavnostny obed, tak nech trosku vytravime 😀
Zajtra budem teda varit: predjedlo: na maly tanierik dam jeden lollo salat cerveny, jeden zeleny (myslim jeden list), prekrojim 4 ks cherry paradajok, k tomu dam 4 ks mozzarella cheries (tie, co plavaju vo vode) a k tomu este dam 4 platky prosciutta, trosku posypem bazalkou a pokvapkam olivovym olejom. Ako priloha male bagetky - v hypernove predavaju fantasticke.
Polievka bude kremova slepacia: Do hrnca bachnem jedno krpate kura, 5 ks mrkvy, petrzlen, kalerab, por, zemiak a cibulu, zalejem vodou len do polovice, smarim tam 2 gulicky korenia a 2 slepacie bujony, poriadne rozvarim, vyberiem kura, vykostim, trochu masa si odlozim bokom, ostatne hodim spat do polievky a rozmixujem, ulejem trochu sladkej smotany a necham este zovriet, nakoniec uz az na taniere servirujem aj s tym zvysnym nakrajanym maskom.
Hlavne jedlo: vyklepem kuracie prsia, osolim. Zoberiem platok sunky, na neho polozim platok syra, ktory natriem zavaranymi brusnicami - zamotam aj spolu s prsickami, obalim v trojobale, vyprazim. Pred podavanim nakrajam na platky. Priloha: kupene Mc Cain hranolky, a varene mini zemiaky - opat v hypernove si trosku zaspinim ruky, pohrabem sa v zemiakoch a vyberiem take miniaturne nepodary - tie osupem, uvarim vcelku, dam na ne maslo, petrzlenovu vnat a pazitku. Priloha: nakrajam trosku ladoveho salatu, nastruham mrkvu, 2 platky rajciny a uhorky, zavarana kukurica a platok pomaranca.

lucky222
19. feb 2010

Jaj a zabudla som dezert 🙂 Takze urobim tiramisu do takych vacsich vinovych poharov - dobre to vyzera. Do kazdeho pohara postavim 4 piskoty a zalejem kremom z natierkoveho masla, cukru a vajecneho likeru. No a predtym piskoty omocim do zmesi kavy a rumu. Na koniec posypem kakaom.

blazka24
19. feb 2010

dnes som nevarila lebo včera som mm urobila kuracinu v alobale a slepačiu polievku, ja keďže mám diétu dala som si rizoto so zeleninou 😀

zuzkaprofant
19. feb 2010

lyongirl no co stava 😀 😀 😀 ale vies jake to rizoto bolo super aj stym iy 😀 😀

lyongirl
19. feb 2010

zuzi - verím, že bolo dobré, ja nezvyknem ináč rýpať, ale nejako mi to udrelo do oka, ja sa tiež mýlim a niekedy až nechápem, že čo som napísala, keď po sebe čítam...

trogir
20. feb 2010

zemiakove babky, zeleninova polievka.

katy2
20. feb 2010

segedinsky gulas s domacou knedlou, slepaci vyvar s pecenovymi knedlickami

bubina1
20. feb 2010

moravský vrabec, knedla, kapusta a ak zoženiem zeler, tak zelerová polievka 🙂

lenka.pav
20. feb 2010

zeleninova polievka, vyprazany karfiol, zemiakova kasa plus nejaky zeleninkovy salat k tomu

neurologia
20. feb 2010

dnes musim dokoncit tortu....dufam ze to dobre dopadne a potom sa pustim do dukatovych buchticiek s vanilkovy kremom...(v mojom pripade puding) 😉

mukky
20. feb 2010

ja dnes robím zapekané zemiaky s mletým masom a zaliate super omáčkou /dobré nápady maggi / a s tvrdým syrom postruhaným,je to priam božské 😀 😅

kibuk
20. feb 2010

ahojte taaaaak ja dnes nevarim 🙂 ideme na oslavu tak sa napapame 🙂 a ešte nam aj pribalia 😀

sakura77
20. feb 2010
mukky
20. feb 2010

no a ♥bobačikovi♥ som teraz dovarila zeleninovu polievku s kuracím masom,s niťovkami a ryžovými vločkami a ražné celozrné a kukuričné cestoviny so špenátom,červenou šošovicou a s olivovým olejom

janac1974
20. feb 2010

drozdova polievka s ovsenymi vlockami a zeleninkou,druhe svieckova na smotane.
Zajtra varim rezne v tatarskej omacke,uz ich mam nalozene...

jenie123
20. feb 2010

fazulova polievka s rezancami a zapekane palacinky s tvarohom..

lydia22
21. feb 2010

Sampinonova polievka s mrvenickou,bravcove kare na prirodno s ryzou a opekane zemiaky

katy2
21. feb 2010

slepaci vyvar s pecenovymi knedlickami (zo vcera) a bravcove kare na prirodno na sampinonoch a ryza....

zuziq
21. feb 2010

zeleninkova polievka a pecene kuracie stehna s pecenymi zemiakmi 😉

titkovamiriam
21. feb 2010

sviečkova s knedlou a hovadzia polievka 😀

ozi
autor
21. feb 2010

Som tu dlhšie nebola, ale nedalo sa, ale čítala som pravidelne a inšpirovali ste ma 😉 , ďakujem.

Včera som robila tieto škoricové hniezda, mňam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7162#diskuse

Dnes polievka z červenej šošovice a špagety so špenátovou omáčkou a cesnakové slimáky 😉

zuziq
21. feb 2010

ozi a tie skoricove hniezda si robila z akeho drozdia? lebo je tam pisane 2 a pol CL suseneho, ja mam take klasicke a netusim, kolko teda gramov tam mam dat 😕