Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nas dnes brokolicova polievka so struhanym cestom, rizoto ( kuracie masko, hrasok, mrkva)
zajtra dojeme polievku a na druhe jedlo kuracie prsia na prirodno so zeleninou na masle, male kolienka
Ahojte kocky..tak ja som si vcera dopriala pizzu, kedze moj manzel bol v praci a nerobil z domu :D
a dnes na zelanie -kapusnica (neskor pridam aj foto) a ked budeme hladni dame spagety:D
baby ja som dnes robila tu "uncle bens" omacku a bolo to uplne ze vyborne...mm chcel kopku ryze a v strede tuto omacku a ze bez masa tak som hodila na panvicu co som mala doma (mrkva, cibula, cuketa, ananas) a bolo to naozaj fantasticke 🙂
lasagne s vaclavkami, poslednými domácimi rajčinami a mletým kuracím masom
@nakup prosim ta das mi recept na tie rozky :D a aj postup ..dakujem musia byt mnam
@b.bardyova http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... ja som ich plnila nutelou, na vrch škoricový cukor, pizzovou plnkou, plniť ich môžeš čím chceš, syrom, makom, orechami, tvaroch... alebo čisté
dnes fasirky "co dum dal" so zemiakmi a tatarkou 🙂
Kuraci vyvar, pecene stehna a kridla s ryzou, paradajkovy salatik.
@babulka1978 v recepte píše 0,6 ml mlieka z polovicu mlieka si trožku zohrejem aby bolo lotné droždie má mať izbovú teplotu do mlieka namrvýš droždie daš kávovú lyžičku cukru pomiešaš aby troždie sa rozpustilo posypež mierne múkou už nemiešaš a dáš na teplé miesto vykysnúť a uvydíš jak bude kvások pracovať do misy dáš múku ostatok mlieka, olej, vykysnutý kvások, sol a zamiesiš prykryješ utierkou dáš na teplé miesto vykysne tak za 45 minút. 😉
Zeleninová polievka s kuracím mäskom, fazuľkový prívarok so smotanou z ovčieho mlieka.pochúťka.. 😉
krémová šampionová polievka, rybie prsty a kaša 😀 a zajtra 1. pokus s polievkou z tekvice hokaido a maggi nápady chrumkavé holandské rezne so zemiakmi
@maculik tvaroh ti vydrzi v prenosnej chladnicke
babule chcela som sa spytat, ako skladujete pomlete orechy a kolko tak vydrzia. mozu sa aj mrazit? dakujem za odpoved
Tak mi sme si urobili skor taky nedelny obed bravcove rezniky s pyre a uhorkovym salatom a slizikovu nedelnu polievocku kedze cez vikend sme mali perkelt a jablckovy kolac 🙂
dnes pre inšpiráciu http://varecha.pravda.sk/recepty/vodnikov-kvet-...
ahojte,my dnes kuracia polievka a perkelt s haluškami a pre mm br.mäso s kukuricou a ryžou🙂

@nikita308 strúhaný tvarohový 🙂