icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielitka26
3. nov 2012

idem robit pstruha a zistim ze nemam koreniny na ryby ...ako ho este pripravit nieco sa mi pletie ze len nasolit a vyvalat v hladkej muke a tak upiect?

danielaj
3. nov 2012

@kikaneu nemáš za čo, potom daj vedie´t, či chutila 😉

nakup
3. nov 2012

@danielitka26 ano tak môžeš doňho dať strúčiky cesnaku, prerastanú slaninku a na vrch kúsok maslo fajnotka 😉

bklaudia
3. nov 2012

@kucminka takže receptík: 35dkg polohrubej múka, 1 kg jablk, 2 vajcia, 1 kypriaci prások, 20dkg cukru. Jablká postrúhame a zmieškame všetko. S lyžicou dávame do horúceho oleja. Keď je hotové obalujeme so škoricovým cukrom(ale potrebujeme toho veľa, tak nie z obchodu ale len zmiešame kryštálový cukor a škoricu)

natal12
3. nov 2012

dnes sme mali bryndzove halusky ale poviem vam tak uz ich nechcem vidiet!!! 😀

gelinka75
3. nov 2012

dnes na veceru celozrnna pizza so sunkou, kukuricou a syrom 🙂

nailinka1
3. nov 2012

piškot s čokoládovým krémom....obyčajné piškotové cesto a kúpny čokoládový krém v prášku (lepší je vanilkový) 😀 😀 😀

nanulik
3. nov 2012

@nailinka1 no koliečka sa už peču, len teraz kukám že ja to nemámtak nakrojené, bude to vadiť? 😕 hádam nie....

nailinka1
3. nov 2012

@nanulik čo si neva šak sa nestihneš otočiť a budú spapanéééé 😉

stardust
3. nov 2012

baby, na com si robite v kuchyni lokse? Rada by som sa do toho pustila dnes prvy krat v zivote 🙂

nanulik
3. nov 2012

@nailinka1 ale ma tak napadlo že to dobrý taký rýchly nezdravý obedík 😀 uvariť k tomu krumple, trošku tatrskej a vualááá 🙂 mnam 🙂

digehe
3. nov 2012

@stardust ja robievam na takej platničke kruhovej ktoru sme mali pri kupe sporaka,alebo slabo naolejovat palacinkáren, ale to neni ono

lencyca
3. nov 2012

Ahojte,dnes kuracia polievka,hriesne masko,ryza,hranolky,drobcovi som urobila k masku zemiakovu kasu,mam navarene aj na zajtra 😉

stardust
3. nov 2012

@digehe oj, ani jedno z toho nemam. Da sa to aj na panvici? Ale tam treba vzdy trochu oleja.

lencyca
3. nov 2012

@zuul krasna torticka 🙂

digehe
3. nov 2012

@lencyca môžem poprosiť o receptik na to masko, vypadá super,,,,,,,dakujem

digehe
3. nov 2012

@stardust áno dá, ale to neni potom ono,,,,,,,,stačí len potret panvicu olejom

nanulik
3. nov 2012

tak tu sú, práve vybraté z truby

irsina83
3. nov 2012

Dnesne varenie mojho manzela: zapecene zemiakovo-parmezanove pyre a Wellington z panenky v gastanovo-sampionovom fasi a parmskej sunke podla sefkuchara Ramziho a tepelne upravene tiramisu, vhodne aj pre tehulky 😵

mircalla
3. nov 2012

@irsina83 tak to je fakt umenie

irsina83
3. nov 2012

@mircalla si zlata, dakujem

lencyca
3. nov 2012

@digehe ahoj,nech sa paci 🙂 bravcove rezne naklepes, osolis,okorenis,ocesnekujes,obalis v struhanke,vo vajicku,vyprazis,ulozis si ich na plech,na kazdy das platok syra,slaniny,cibule,podlejes vodou+2 CL vegety,prikryjes alobalom,pecies asi 45 minut,potom odokryt a este nechat 15min piect,nase oblubene rezne,su vyborne,vonave... 🙂

olo2003
3. nov 2012

@pegggy hej, aj vykysne, program na cesto trvá 1hod a 50 min, ak sa ponáhľam, tak to skrátim a vyberiem cesto skôr, potom nechávam ešte podkysnúť hotové koláče na plechu. mna tiež bolievala ruka pri miesení cesta, tak ma to vždy odradilo, teraz je to super🙂

digehe
3. nov 2012

@lencyca dakujem, zajtra bude dobrý obedík

nicky182
3. nov 2012

Ahojte kocky, poradite mi prosim ? mam v chladnicke kacacie prsia, chcela by som ich zajtra upiect, len neviem ako dlho ich mam piect, mam malo skusenosti s kacacinou ....prsia su aj s kozou, prespikovala by som ich slaninkou, potrela cesnakom, rozmyslam, ze by som pod ne dala kyslu kapustu ? ci to nebude dobre ? dakujem ...a ozaj, dnes sme mali na obed fasirku so zemiakovou kasou a ladovy salatik 🙂

martinkatinka
3. nov 2012

@nicky182 mňam, kačička a kyslá kapusta, to je báseň!! A červená!

titkovamiriam
3. nov 2012

@nicky182 prsia upeč zvlašt a kapustu zvlašt aby sa nepomiesala ta kysla chut s kacacinkou,peč ich prikryte aby nevyschli,popripade podlej vinkom 🙂

mamkabeika
3. nov 2012

@maba Ahoj 🙂 Dám, dám, ale potom mi zreferuješ či sa ti podarila, lebo mne to nestuhlo 😕 😕

http://urobsisam.topky.sk/domaca-pohoda/recepty...

nicky182
3. nov 2012

@martinkatinka kapusticka je biela 😀 a to sa snazim byt uz tyzden s dietnejsom rezime 😀 😀

nicky182
3. nov 2012

@titkovamiriam a ako dlho ich mam piect zhruba aby nevyschli ? niekde som citala, ze je dobre kacacinu den dopredu nasolit , hmm, robievas to ?