icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

penn
11. nov 2010

Ja som vcera mala luskovu polievku a brokolicu s ryzou a salatom.. ale to hlavne, ze nahodou som pred casom zbadala v obchode take servirovacie formicky (okruhle).. mozno vas to zaujme...

dnes lievance 🙂

maculik
11. nov 2010

@penn no ja len tak od oka davam, umytu mladu cuketu na kolieska trosku osmahnem na olivovom oleji, pridam nakrajane samp. (ja na stvrtky davam, lebo mam rada take vacsie), chvilu miesam, aby sa to zase trosku osmahlo, potom pridam nakrajane rajcinky, davam tie malicke, bud na 1/4 alebo 1/2, zalezi od velkosti. Sol, korenie a zmes pizzoveho korenia (bazalka, oregano, tymian, cesnak), pomiesam, dusim asi 10min, pridam smotanu na varenie (ale skusila som uz aj kyslu, a tiez to bolo dobre) a asi po 5min vypnem. Je to rychle, robim si to hlavne vtedy, ked som takto sama.

denne73
11. nov 2010

Ahojte kucháročky 😉 . Po dlhšom čase som tu opäť. nemáte niektorá z vás receptik na bolonske špagety?? teda špagety s mletym mäskom?? Ja viem na nete je ich tisic ale ja chcem taký rychly a aby boli prudko jedlé 😀 😀 😀

penn
11. nov 2010

@maculik hmm diki, skusim,

a baby asi neviete ci lievance s drozdim mozu vzniknut aj zo sojoveho mlieka? alebo tam budu chybat tie mliecne kvasinky.. mliecny cukor? (nejak mi to nekysne sa mi zda)..nehovoriac o tom ze tam davam spaldovu muku, no je to tazke ked takto menim tie recepty

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
denne73
11. nov 2010

@stvura jej super dakovam 😉 😉 😉

babullka1
11. nov 2010

Ja som dnes robila kolozvarsku kapustu ...testovala som kapustu co sme pred mesiacom natlacili 😝 a bola vyborna 😵

denne73
11. nov 2010

@babullka1 hehe ja sa ju chystam robiť zajtra 😉 . môžeš šupnuť receptik ako robiš. Každa robime inak a chutne 😉

babullka1
11. nov 2010

@denne73 ja robim taku upravenu po svojom,lebo manzel nema rad s ryzou 😝 davam len surove zemiaky , osmazene dochutene mlete mäsko,kapustu a na vrch znova zemiaky ...ked sa mi to cele zapecie tak na vrch este pokrajam platky slaninky a necham dopiect...to je vsetko 🙂 tak to mame najradsej....a ty robis ako?

denne73
11. nov 2010

No ja si uvarím ryžu tak do polomäkka, potom kyslu kapustu, a opražim si mlete mäso ochutene korenim. No a ukladám. Na spodok janskej misy dám vrstvu kapusty, potom ryžu a nakoniec mäsko a vrstvím. Na záver zalejem všetko kyslou smotanou. No môj mm nemá rad mlete mäso a to je už horšie. Sa mi v tom hrabe jak male dieťa. 😀 😀

babullka1
11. nov 2010

@denne73 no musi byt super,keby aj moj zjedol s ryzou,hned by som taku vyskusala 🙂 alebo ho mam itez nechat vyberat ako ty tvojho 😀

denne73
11. nov 2010

@babullka1 😀 😀 😀

denne73
11. nov 2010

@babullka1 ale aj ten tvoj receptik vyskušam 😉 😉

babullka1
11. nov 2010

@denne73 skus niekedy ,je to jednoduche a dobre 🙂

00vladka00
11. nov 2010

@denne73 ahoj.to poznam.vola sa to kolozvarska kapusta

stvura
Odpoveď bola odstránená
tereza79
11. nov 2010

ja mám kyslú zemiakovú polievku,to ľúbim 😝 😝 😝 a manžel si nakázal huspeninu,tak som včera varila v takom hrnčisku ako čarodejnica 🙂

denne73
11. nov 2010

@tereza79 juj ja huspeninu môžem 😉 😉 . Ale určite by som si ju netrufla robiť. Si šikulka 😉

denne73
11. nov 2010

@00vladka00 😀 😉

00vladka00
11. nov 2010

@denne73 ja som dnes varila zemaky a manzel kupil v lidli sekanu.

miluska.h
11. nov 2010

dnes mame kuraciu polievku a bravcove masko dusene so zeleninou a tarhonou

ninny
11. nov 2010

@denne73 tu kolozvarska kapustu chcem robiť v sobotu... ozaj s tou kapustou pred pečením v rúre niečo robíš? 😉

denne73
11. nov 2010

@00vladka00 no aj sekanu môžem 😀 😀 😀

felixko
11. nov 2010

francúzske zemiaky a rajčinová polievka 😀

egyptanka
11. nov 2010

ja do nedele nevarim nic, vari za mna kuchar na predlzenom relaxacnom pobyte 😀

eva7780
11. nov 2010

@titkovamiriam dik za recept ,fánky nemajú chybu
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34138 a guláš

eva7780
11. nov 2010

@egyptanka joj v dobrom závidim 😉 hned by som menila 🙂

denne73
11. nov 2010

@ninny no ja si ju tak trošku povarim v o vode ale nie vela vody aby trochu zmäkla vieš?? 😉 Potom scedim a dávam do tej misy.

tereza79
11. nov 2010

@denne73 kôli čomu by si si netrúfla ju robiť?