icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
17. nov 2012

@ibajeho nezdob ix skor ako zajtra, nex ti dobre drzi poleva ;) a ta posledna varka asi mala tu spravnu teplotu pri vkladani do rury... tie prve mohli byt este moc studene, ked si cesto mala z xladnicky ??? (to len vymyslam ).... kym to neskoncilo v kosi, tak je dobre ;) na ostatne ti hadam odpovie @danielaj ;)

ibajeho
17. nov 2012

@mysiatkoo praveze fakt netusim, ale asponze mali uspech u draheho lebo jemu sa niecim zavdacit je priam nemozne. Vecny frflos, dufam ze aj toto mi nepovedal len zo slusnosti ze mu chutia 🙄 . Iked tak sa nimi dzgal ze asi mi fakt chutili. 😀

nadulka88
17. nov 2012

my sme dnes mali lososa s grilovanou zeleninkou a zemiackami s petrzlenovou vnatkou a ako dezert čokotortu! mnaaaam 😵 😵

leanax
17. nov 2012

ja už slintám na zajtrajší obed, teraz som dokončila marinádu na kuracie stehienká a krídielka, takže zajtrajšie menu: šošovicová polievka ešte ostala 😀 dojeme, škoda vyhodiť... a pečené kuracie krídiela, stehienká s pečenými zemiakmi a kyslou kapustou... jooojjj už aby som to papkala... mňam.... 😀 😀 😀

niky13
17. nov 2012

@ibajeho dufam, ze zistis ako sa podarili tie tvrde, lebo ja zhanam recept na tenke a tvrde. Vsade recepty len na hned makke, ale u nas ich nikto nechce. 😀

ibajeho
17. nov 2012

@niky13 ahoj no budem skusat onedlho kedze tieto sa asi rychlo zjedia a ak sa mi aj nabuduce podaria takto tak ti napisem 🙂 ale recept mam tento
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

niky13
17. nov 2012

@ibajeho vdaka, zaklad by sme mali, este pockam na ten dodatok ako z nich vycarit tie tvrde 😀

levandullka
17. nov 2012

@tanitta Ahoj 🙂. A teple ci studene?

zklimekova
17. nov 2012

dnes sme mali kapustnicu (ako na vianoce 🙂..)...v noci som mala nočnú..hrajkala som sa tortou pre synovca a neterku 🙂...moja malá ma ráno potešila...pozrela sa na ňu a hovorí,,mňau ,, 😅 tak podoba isto veliká ..poobede sme boli v PP so sesternicou sme vyrazili do kina (na Úsvit ) a tatkovia zatiaľ klebetili a strážili detičky 😀

nikita308
17. nov 2012

Presne ako ti napísala @mysiatkoo o tom pečení a možno prvé si dlhšie piekla ako tie druhé... ale myslím si, že to bude tou rozdielnou teplotou cesta... inak keď pečieš medovníčky al. suché koláče, pri pečení rozhoduje doslova aj 1 minúta... toť len z mojej skúsenosti... 🙂

tanitta
17. nov 2012

@levandullka teple hlavny chod 😉

liviadanova
17. nov 2012

@danielaj Ďakujem ti veľmi pekne! 🙂 Vyskúšam hneď zajtra už sa mi slinky zbiehajúúúú 😀

levandullka
17. nov 2012

@tanitta Domace ravioly s nejakou dobrou plnkou a omackou, ktora to bude cele dobre doplnat? S tym urobis urcite dojem 🙂

amdeis
17. nov 2012

U nas dnes na ranajky domaca vianocka, obed bol granadir s kyslou uhorkou. Sice boli pindy, ze nie je polievka, ale velkodusne som tie reci ignorovala. Na veceru bola opecena paprika s vajciami. &jo a kolac su kokosove jeze ale este len upecene cesto. Zajtra budem kupat jeze v cokalde a deti obsypat kokosom. Dnes uz nestihli a nechcela som ich obrat o to potesenie porozsypat kokos po celej kuchyni. 😀

veroninna1
17. nov 2012

dnes bude kuraci vyvar, marinovany kralik + ryza

majuskacechova
17. nov 2012

brokolicova polievka a perkelt z bravcoveho maska a cestoviny 😉 😉

danielaj
18. nov 2012

@ibajeho no tie prvé, čo boli ako krekry si nechala dlhšie piecť, vysušili sa ti 😒 ,a le tak vidím, že drahému chutia a tým vajíčkom potieraš hneď po vybratí z rúry, takže to hneď zaschne, ide tam len o to, aby sa pekne leskli, 😉
@kucminka super, krásne 😉
@bobinkask šikovné deťúrence, však majú byť po kom 😉
@levandullka Mńam pité aj sampióniky 😉
@mysiatkoo dala by som si ten banánový, krásne vyzerá 😉

danielaj
18. nov 2012

@zklimekova nádherná 😉 si veľmi šikovná 🙂

danielaj
18. nov 2012

včerajšia jablková bábovka s kúskami orechov a čokolády, výborná 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11515

ellise
18. nov 2012

krůtí řízky, brkaše, mrkvový salát

lucka1987
18. nov 2012

vcera mm do prace.
kapustovo oskvarkove posuchy
zo zvysneho cesta pizzu
zemiakovo krupnu babu
cesnakocu polievku
a tu divinu na mrkve a petrzlene z predosleho dna

martinkatinka
18. nov 2012

Kočky, poradíte čo s bravčovou krkovičkou? Dnes som urobila marinádu, ale neviem čo so zvyškom, ostalo mi kilo a ja z toho moc nevarím 😀 Ale manžel bol včera nakupovať a doniesol vyše dvoch kíl krkovičky

babajaga
18. nov 2012

@martinkatinka ja ,teda vsetci doma mame radi...je to recept z mmb,krkovicu na platky,naklepat,osolit,narychlo na oleji osmahnut,dat do zapekacej misy..podliat vodou a dat piect,dusit...zakryvam pokrievkou...ked je mekka,nasyp nakrajany por,vela,vela....ja davam dva kusy...a zaliat sladkou smotanou 33 percen.,a na vrch zasypat nastruhanym syrom...davam aidam....vyborne k zemiakom,aj k ryzi...aj najmladsi 20 mesacny sa zalizuje 😀

ibajeho
18. nov 2012

@summer_103 mozem poprosit podrobny recept na tie krevetove spizy?dakujem

sisanka
18. nov 2012

@danielaj super ze len z 1 vajicka, asi dnes vyskusam 😉

lydia22
18. nov 2012

Kuracia polievka,maďarsky gulaš a citronova babovka - recept z knihy varime v telerane.

danielaj
18. nov 2012

@sisanka vyskúšaj,je super, šťavnatá, a rýchlo urobená, potom daj vedie´t, verím, že bude chutiť 😉

ibajeho
18. nov 2012

@mysiatkoo dala by si mi recept na tu bananovu bastu? Diiik 🙂

lenka268
18. nov 2012

Ahojte ja dnes varim, kuraciu slizovu polievku, bravcove kare na " stojaka " a zemiakovu kasu. Kare je obalene vo vajci struhanke, opecene a potom zapecene v trube s kecup, horcica, ... no a vecer som spravila krtkovu tortu ale na plech, nech je to ho viacej tuto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39364

robila som ju prvykrat a podarila sa mi je dobra, este nebola vecer moc stuhnuta ale uz sme kostovali

vivusika
18. nov 2012

u nás paradajková polievka od včera, dnes vyprážaný encián s hranolkami, jogurtovým dresingom a zeleninkou 🙂