icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
21. nov 2012

@bobinkask ešte,že tu máme našu @danielaj ,super receptíky nám sem pridáva 😀 😀 😀

irsina83
21. nov 2012

ahojte, tak od soboty sme doma z porodnice a dnes som prvy krat varila. Paradajkova so syrom a perkelt s haluskami 🙂

chorale1
21. nov 2012

ahojte, my dnes domáce parené buchty s domácim slivkovým lekvárom mňamka a od mojej maminy 🙂

danielaj
21. nov 2012

@rastulka toto čo si dala link na tie vianočné koláčiky, tak to mám vytlačené a urobené z toho takú knižku, minulý rok som niektoré odtiaľ aj piekla, boli všetky výborné 😉
@titkovamiriam
@ibajeho tak na taký paerník sa to podobá určite, len teda tá plnka nie je samotný džem, ale teda taká zmes z cesta, džemu atď. 😉
@bobinkask super, teším sa, že chutilo moje pizza cestíčko, ja tiež odkedy som našla ten recept, to je už hádam aj 6 rokov, robím iba to 😉

danielaj
21. nov 2012

@nelinka0401 ďakujem moja, len ma toľko nechváľ 😅 a rada poradím, ak viem 😉
@irsina83 ahoj, ahoj, no teda, ty už varíš 😕 len sa ešte šetri 😉

ellise
21. nov 2012

na oběd nic, tak aspoň k večeři kuřátko pečené v pytlíku s bylinkami

natal12
21. nov 2012

@bobinkask tá pizza vyzerá super mňamkovo dala bi som si 😉

milenka74
21. nov 2012

@irsina83 vitaj a gratulujem k malemu 🙂 uz nam tu chybali tvoje recepty 🙂

nakup
21. nov 2012

@ibajeho no v pohode som rada že si sa od srdca zasmiala, aspoň som ti o päť minút predĺžila život 🙂 🙂 🙂

bobinkask
21. nov 2012

@nelinka0401 jasnééé ja už mám od nej peknú zbierku super chutných receptíkov... dakujem @danielaj další do zbierky 😉

nakup
21. nov 2012

Dnes ešte rezancová polievka a kurací perkelt s nokami fest dobré

veve39
21. nov 2012

@ibajeho co sa pernika tyka, si moj clovek 🙂 mozu byt v obchodoch fajnove dobroty od vidim -do nevidim, raffaelo, rocher, bounty, snickers, kinder rezy, manner...nic mi nenahradi obycajny pardubicky pernik, najradsej so slivkovym lekvarom, tomu nikdy neodolam 🙂

firstbaby
21. nov 2012

Zajtra polievka ta ista - brokolicovo-karfiolovy krem s krutonmi a urobim halusky s tvarom a kyslym mliekom 😉

natal12
21. nov 2012

Baby robili ste už čaj z mandaríniek ??? 🙂 ak hej tak ako ??

niky13
21. nov 2012

U nas grilovany losos s grilovanou cuketou na cesnakovych cestovinach.

kikaneu
21. nov 2012

moja voňavá vianočka
a babuľky, mám otázku....pekná bola vysoká, keď som ju zaplietla a poskladala na seba....pri pečení mi spadne a ide do šírky......neviete prečo?

nelinka0401
21. nov 2012

@danielaj jasné,že ťa pochválim,nebud skromná..ja stále listujem v tvojom albume 🙂 😲

natal12
21. nov 2012

ako robievate cviklový šalát alebo čalamádu ? 🙂

anavila
21. nov 2012

@ibajeho normalka kukurica, hrasok, mrkva, majoran kludne moze byt

danielaj
21. nov 2012

@natal12 ja som mandarínky dávala do toho pečeného čaju 😉
@bobinkask ďakujem, aj ja mám od teba tiež uložené super receptíky 😉
@nelinka0401 to ma teší 😉

ibajeho
21. nov 2012

@anavila aha ja len ze ci to nebola nejaka azijska ci cinska zmes. Dobre, dakujem ti velmi pekne si zlata ze si mala na mna nervy 😀

natal12
21. nov 2012

@danielaj a mandarínkový si ešte nerobila ? a cviklovú čalamádu robíš ?? ak hej tak ako ? 🙂

danielaj
21. nov 2012

@natal12 mandarínkový samotný nie, to by asi ani nebolo dobré 😒 a cviklovú čalamádu približne takto robím http://varecha.pravda.sk/recepty/calamada-s-cer... 😉

natal12
21. nov 2012

@danielaj aj ja si myslim 😅 no ale ja som na zaváranie neni 😒 a taký recept neni že si uvarím cviklu a nastruhám ? a dochutím volako 🙂

irsina83
21. nov 2012

@danielaj ale chcela som aby malinka mala opat moje jedlo, tatino sa snazil vyvarat ale blcha vedela ze to nieje odomna 😉 a tak sa z chuti napapala, uplne bola skvela 🙂
@milenka74 dakujem, si zlata 😉

babajaga
21. nov 2012

dievcata..ako robite sote do zemiakovej placky..dakujem.

lenuss84
21. nov 2012

ahojte! som tu sto rokov nebola!och!ale uz mi chybaju tie vase receptiky.takze sa k vam opat vraciam.
troska vas pocitam.vidim ze vela noviniek.
@irsina83 gratulujem k babatku! vela vela zdravicka vam obom prajem! ako mala prijala surodenca?

lenuss84
21. nov 2012

moje menu tento tyzden zatial:
pondelok: hovadzi vyvar z nedele + z nedele peceny bocik,kysla kapusta,knedla
utorok: rascovo-vajickova polievka so zemiakmi + rizoto z mraziaka 🙂
streda: polievka ta ista /navarila som jej akosi vela/ + cestoviny /vretienka/ s tvarohom a slaninkou

lenuss84
21. nov 2012

@salma22 nadherne!