icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
30. nov 2012

@natal12 ja to tiez robievam,ale nepotieram to ku koncu mliekom s vajcom,ale riadne to tam namocim 😉
u nas sa dnes dojeda

rastulka
30. nov 2012

Dobre ranko 🙂 U nas dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48624 a ryža 🙂 Upečiem par pernikov na stromček 😉 deti cez vikend vyzdobia 🙂

firstbaby
30. nov 2012

U nas dnes zeleninova polievka s mrvenickou a cestoviny s baklazanom 😉

sitko
30. nov 2012

Ahojte, dojeme zo včera hustú fazuľovú so zeleninou a dnes k nej spravím palacinky s čokoládovým a vanilkovým pudingom.

danielaj
30. nov 2012

@lejja aj pre mńa je ešte skoro, ja začínam 2 týždne pred Vianocami a do Vianoc tých 20 druhov a viac, čo pečiem každý rok zvládnem, ale niekto už pečie aj takto skoro, ja nie, mám rada čerstvé 😉
@lencika ďakujem pekne, no snažím sa 😀
@milenka74 dobrý nápad tie vykrajovačky 😀

zuul
30. nov 2012

ahojte u nas dnes zeleninkova polievka, luskovy privarok, parok, chlebik
zajtra kelova polievka, sosovicovy privarok, klobaska, chlebik
nedela kelova, telacie rezne, jasminova ryza, a salatik alebo kompotik.

a zasa mam urobit ten coko kolacik co minule 🙂

zuul
30. nov 2012

@danielaj 20druhov? wau. ak to viete spapat.
ja mam na plane tento rok asi 3 druhy aj to po jednej davke. nemusime sa prezierat pred telkou no nie? 😵

raszuz
30. nov 2012

dobrá ránko, mrkvičková polievka, zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kyslou kapustou, pre mňa surovou, pr priateľa dusenou 🙂 , krpec bude mať štvorboj: mrkva+zemiak+brokolica+karfiol 🙂 ... víkendové menu netuším, pretože ideme k našim, tak sa nechám prekvapiť ...

nelly3
30. nov 2012

@zuul
prave sa tiez chystam ho urobit cez vikend ten coko kolacik, uz sa tesim, snad to dobre urobim, ja robievam este jeden stavnaty cokoladovy - na ten nedam dopustit, je uzasny 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078

zklimekova
30. nov 2012

@rastulka ja do rafaela dávam také sušené aké kúpim ..teda aké majú 🙂
@nakup 2.3. a ty?

zklimekova
30. nov 2012

@danielaj aj ja pečiem až tak dva týždne pred 🙂

womankc
30. nov 2012

@natal12 nie takto plnené ja som si nakrájala na také štvrtky natrela džemom obalila v palacinkovom ceste a vypražila , pocukrovala a dlávili sa ako keby som neviem akú špesialitu urobila , aj toustový chlieb som tak urobila

babulka1978
30. nov 2012

u nas cez vikend:
zeleninkova polievka, zeleninove lievance, zemiaky, tatarska
jablkove lievance
asi zemiakova omacka, fasirka

sisanka
30. nov 2012

ahojte kocky...dnes som mala v plane ze budeme dojedat ryzovy nakyp - teda ze manzel bude ale kedze mu vcera nechutil tak ho dnes asi vysypem sliepkam 😠 kedze ryzovy nakyp u nas je len on a to ho kedysi miloval ale potom sa niekde stala chyba a je ho uz neviem taky dobry urobit!!!!vcera po dlhej dobe som sa odhodlala, dala som tam aj puding az to nie je suche a dopadlo to katastrofalne, no co uz ho robit nebudem 🙄
takze si dnes rozkazal palacinky - ze tie skazit neviem 😀 😀 😀 ach jaj...a paradajkova polievka s pismenkami 😉
a poobede chcem este upiect nieco slane na zahrzynutie kedze ideme dnes trosku oslavovat manzelove a svokrove meniny - asi cesnakove a pizzove kolieska z kysnuteho cesta 🙂

womankc
30. nov 2012

@rastulka zatiaľ som dávala len kravské , jednu dávku som dávala s odtučneného a jednu s plnotučného, mne viac chutilo plnotučné , deťom zas s tým odtučneným, iné som nedávala, ale rozmýšľala som, že práve minule, že by som vyskúšala ovsené, či nejaké takéto rastlinné z pol dávky urobiť , podľa mňa to zlé nebude, len v tom prípade by som dala do tej zmesi aj trošku kokosu, nie len na obaľovanie

womankc
30. nov 2012

@titkovamiriam a tá dreň sa prečo musí dlabať? to by sa nemoho pridať tá vydlabanina tiež do toho????

levandullka
30. nov 2012

Dievčatá, nemáte náhodou skúsenosť s čerstvým lesným ovocím v tomto období? Má vôbec nejakú chuť?

womankc
30. nov 2012

včera som urobila na dnes hovädzie dusené na šampiónoch , cestovinku a z morčacieho vývaru ,č o sa ho nikto ani len nedotkol som urobila hráškovú polievku s lievankou a ako sa ti rozplývali, že aká dobrotka , syn a najmladšia si dali na večeru puding a najstaršia dojedla zaprávanú kyslú kapustu s párkom , tatino večera uvarenú zeleninu z tej polievky / xixixixi strašne chudne / a neskôr si dal trošku polievočky. a mladý 5 minút pred spaním došiel , že je strašne hladný, že aspoň suchý rožok mama daj, bože ako keby som niekedy niečo dávala na prídel 😀 , len mu vravím, že či doteraz nebol hladný , lebo toto mi robí pravidelne a hnevám sa na to , nakoniec som mu dala polievočku 😅 tak mi ešte trikrát zopakoval, aká je strašne výborná xixixixixi hlad je najlepší kuchár

drobik1
30. nov 2012

cafte zeny.. 😀 my dnes hraskova polievka a zemiakovo cukinove placky s kuracim sote 😀 a dezert bude "oblubeny " pernik.. 😀

efci
30. nov 2012

dojedame fazulovu kysli a kuraciu pecienku s ryzou + cviklovy salat...

maba
30. nov 2012

Baby,čo zvyknete robiť zo sliepky z polievky ?

maba
30. nov 2012

@drobik1 Dáš receptík na "oblubeny " pernik ?

lencyca
30. nov 2012

Dobré ránko 🙂 poi 3 dnoch nemocničnej stravy,konečne doma moje jedlo,dnes zeleninová polievka,kuracie sote,ryža,čalamáda...mm hovorí,že je vidiet že som doma- špinavé riady zmizli zo stola,aj z linky 😀

lencyca
30. nov 2012

@traktor super nápad 😉

efci
30. nov 2012

inak ja sa na Vianoce chystam urobit toto, vyzera to mnamkovo http://www.apetitonline.cz/recepty/7747-milciny...

lencyca
30. nov 2012

@danielaj šikovného deda máte 😉

nelinka0401
30. nov 2012

@maba ja najčastejšie pomeliem a spravím fašírky
@lencyca s malým si bola? no viem si predstaviť tú stravu,ja som bola s malým týždeň a stravu nám nosili z domu 😀

danielaj
30. nov 2012

@zuul no tento rok to veru bude asi len 20 druhov, inak som piekla aj 25-27 druhov, pečiem aj pre našich, ale tento rok náš dedo chudne, má nariadené od doktora, tak sa sladkému vyhýba, aj ke´d je z toho nešťastný, a on bol vždy hlavný pojedač 😒 no pojeme, ja už k silvestru nepečiem, len slané robievam a tieto vianočné koláčiky nám vydržia aj po troch kráľoch a čo nespapáme, šupnem do mrazničky, ale to sa stáva málokedy, no a mm keď zasadne večer k telke, tak na posedenie celú tácku zje 😀
@lencyca Leni, ste boli v nemocnici? vieš, že som včera akurát mužovi hovorila, že som ťa nevidela ešte tento týždeń, ani tu si nepísala, či ste neni náhodou chorý? ☹

lencyca
30. nov 2012

@nelinka0401 áno s malým,chudátko strašne vracal 😢 nejako som to prežila 😀

lencyca
30. nov 2012

no žienky konečne som vás dočítala,tolko dobrot čo ste navarili a popiekli,mnam 😉 sliny mám až po zem 😀 taká som hladná...musím sa íst naranajkovat