Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dneska fazulova s udenym a cestovinou buchty na pare s makom a orechami mnam nic nestiham ta moja mala láska ma stále zamestna
@danielaj ja tiež pečiem viacej suchého cca 10-15 druhov, ale dávam aj svokrovcom a potom nemusím hned po sviatkoch vypekať, moji majú radi suché tak sa vybláznim najmä na sviatky 😉 plnkové im stačí jeden druh a ten aj tak potom rozdávam, tento rok neviem či to nebude aj viacej druhov, chcem tolko vecí vyskúšať a najmä si to užiť, o rok už budem pracovať tak to už taký klud asi nebudem mať 😒
@titkovamiriam
@lululka555 dakujem babule 🙂 urcite si ho urobime, velmi ste mi pomohli, u nas je vanilkovy cukor velmi casto pouzivany, takze super 🙂
baby radte , mam tu cecky kuracie rozmrazene , uz nemam insipraciu co s nimi ... , gulasova polievka uz sa vari 🙂
@olo2003 aj mm má dnes meniny, tiež niečo budem piecť 😉 presne tak aj ja, hlavne suché+nejaké zlepované s krémom a zákusky tak 3-4 druhy, viac nie, tiež sa jedia tie suchšie, aj ja sa rada vybláznim hlavne na tie vianoce pri pečení, práve som teraz dotriedila vykrajovačky, mám obrovskú krabicu a ešte si chcem nejaké dokúpiť, no moja mánia 😀 a tiež o rok už budem v práci, tak to potom po večeroch budem po 2-3 druhy a do Vianoc stihnem, teraz ešte môžem pekne po celý deń, ak mi malá dá troška voľna a keď malá spí 😉
@womankc nie lebo ti to zacne bud plesniviet alebo tuchnut ,to vnutro treba spotrebovat alebo vyhodit a cukor naložit do vycistenej vanilky
dnes varím kapustnicu s údenými rebierkami a hubami, takú silvestrovskú 😉 a urobila som cukinové lečo a už mi kysne cesto na slimáky k tomu, ešte zostalo od včera aj dedkove menu tak na 3 taniere, to budú ma´t deti a my ostatní lečo, dávno sme nemali a chcela som spotrebovať cukinu ešte zo záhrady 😉 a ešte nejaký koláčik pre mm k dnešným meninám 😉
@nativanativa nakrajat na kusky osolit okorenit potriet horcicou a urobit ako cigansku,alebo osmahnut rezanceky masa,pridat zeleninu a spravir činu s ryzou ci cestovinami 🙂 -dva super rychle recepty 🙂
@danielaj ja sa len zobudzam ale idem spravit kalerabkovu polievku,pecene maso a ryza,palacinky-lebo zajtra upratujem a nevarim
@titkovamiriam ja už finišujem 😀 ja som ranný vták 😉
dnes nevarim nic. priatelia nas pozvali na veceru, tak sa idem napchat tam 😀
@danielaj super fotecky,ved aj rano zvyknem byt hore ale naco by som vstavala ked Marek je babicky,Michal na brigade,Milan u frajerky,chlap v praci... 😀 😀 tak si vstanem o 9,30 idem kuk dole mamu dame si kavu,vyleziem k sebe hore zapnem pracku,dam si varit,sadnem k PC a o 13,30 hura do prace 😀 😀 😀 😀
@danielaj mnam ten hermelin by som si dala ale tu kašu nie 😝 ja mlieko nepijem ale pre moje deti by mohlo tiect z vodovodu aj syry s ním 🙂 🙂 🙂
@danielaj vyzera super ten syr (aj kasa samozrejme) musim aj ja nalozit 😝
cibulu tam nedavas?
dnes dojeme zeleninovú polievku zo včera a šošovicový prívarok, opečená klobáska , alebo varené vajíčko , chlebík 🙂
tak nakoniec som sa rozhodla ze urobim perkelt s haluskami namiesto palaciniek 😀 tie mozno na veceru 😉
@levandullka no nie je to taká vôňa , ale chuť to má , ako keď si kúpiš paradajky v lete a teraz
dnes mame segediiin 😉
kelova polievka a plneny kelovy list sunkou a syrom so zemiakmi
@womankc Jasne, chapem 🙂. Dakujem pekne 🙂. A nevies mi este poradit kde asi by som to ovocie zohnala? Najskor asi v Bille, nie? Tam zvyknu mavat v tom chladiacom boxe pri zelenine a ovoci taketo veci 🙂
včera som na večeru robila lasagne s bolonskou omáčkou a budú aj dnes na obed a ešte muffiny,ale tie tentokrát z prášku...
dnes nevarím, ostalo od včera 😉 robila som žemľovku s tvarohom, slivkami a jablkami a ešte "holubce" - kapustné listy plnené mletým mäsom 😀
Ide se na nakup, no nemam sajnu co uvarit...mozno by jsem si dala pecene masicko....bravcove, ne bucek...poradte🙂 alebo neco zapekane
@titkovamiriam ahá, super, veľmi pekne ďakujem za radu, vždy som ho obchádzala a už nebudem

ahojte, dnes dojedáme polievku z hokaido,a kedže majú chlapci meniny urobím im radosť a uvarím morčacie rezne a zemiakovú kašu a ako dezert papagájové rezy.