Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dobre ranko. včera o jedenástej 😀 som varila polievku na dnes, zeleninová krupicovo-vajcová, a ako hlavné dnes bude kuracie na smotane a vrtulky
u nas klasika kuraci vyvar so slizikmi a mrkvou a kolozvarska kapusta 🙂
@zklimekova krásna tortička 😉
@sisanka jasné, že môžeš, ja tak dávam, mrazený hrášok, nemáme radi ten konzervovaný 😒 a mrkvu tiež dávam svoju, obvarím a ja pridávam aj kukuričku, uhorky, vajíčko na tvrdo a zaváranú kápiu + nálev (cukor, ocot, voda, čierne korenie, soľ, vegeta - uvarím a majonézu nedávam, namiesto nej kyslú smotanu 😉
@rastulka šikovnice 😉 a koláčik chutil? 😉
@nakup ja robievam niečo takéto, len mäso krájam na slížiky a uhorky strúham http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14349
@nakup urob toto, je to velmi dobre a bez vacsej namahy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=960
čaute kuchárky.... 😉 tak dnes varíme úplne rýchly a jednoduchý obed 🙂 , vývar - klasika 😀 a do pekáča som nahádzala zemiačiky, kyslú kapustu a domáce jelítka 😉 ...a už to začína voňať 😉 . Poraďte mi čo spraviť s jabĺčkami, ešte ich mám plnú tašku a už neviem čo s nimi....máte recept na nejaký rýchly koláčik, alebo poraďte čo s tým .....
@sunflower87 ja mám tiež ale 10 jablk a neviem čo s nimi nikto to neje 😒
Poprosim overeny recept na hned mäkke medovnicky a na tu zdobiacu polevu. Dakujeeem 🙂
@sunflower87 ahoj sprav jablckove pyte,ide tam dost jablcok a ten kolacik je naprosto uzasny
a ja dnes idem spanielske vtaciky,nejedli sme ich pekne dlho,tvarohovy kolacik a idem este piect vanilkove rozteky a hastrmanov,vcera osm robila skoricove srdiecka a bielu kapustovu polievku s hribami,pekny den 🙂
.....ja som teda už uvarila hov.vývar,........ešte som stihla aj tvarohovo-ovocný koláčik.........a dopeká sa ešte živánska..... 🙂
ja dnes slepačiu polievku s rezancami, vyprážané rezne aj z kuraciny aj z bravčovej krkovičky a k nim zemiaková kaša, kapustový šalát a decká marhuľový kompótik 😉
@sunflower87
@natal12 Nepečená jablková torta? 🙂 Alebo jablkové pite? 🙂
My dnes kuracia polievka s rezancami a keď sa podarí tak falošná sviečková z bravčového karé a knedľa 😀 😀 😀 , včera som piekla rýchli perníkový koláš s lekvárom a čokoládov na vrchu... mňamky 😉
My dnes guláš s mäskom a sojovými kockami, včera sme piekli perníčky večer s dcérkou, tak možno dnes budeme zdobiť 🙂
a polievočku máme šošovicovú mliečnu, budeme dojedať
U mas kuracia polievka a segedinsky gulas s domacou knedlou a pre maleho rezniky so zemiakmi 😀
@levandullka tortu asi nie a koláčik hmm neviem už 3 dni zasebou som piekla a mamina ze dočkáj do vianoc tam sa vyblázniš 😀 budem ich asi nahánat nech jedia tie jablká 😀
my dnes vyprážane bravčové rezne a k tomu zemiaková kaša a kyslé uhorky 😉 a budeme bez polievky tento krát . a zasa varím ja ! 😠

Dobre ranko 🙂 U nas dnes vyvar z kosti a sviečkova s domacou knedlou 🙂