Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Nejaky overeny recept na cicerovu natierku?
@nelinka0401 hej dobre bolo vymiesené a dala som ho chladničky a na treti krát už bolo dobre 😉 už sa koláčik peče
@egyptanka Klasika hummus 🙂
V pondeloka utorok dojedame svieckovu, kedze je tatana sluzobke- ine nevarime. A v utorok si zarabam na stredu aby bolo langose a kyslu polievku.. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810 tieto su mnaam!
Teraz vecer som dovarila obed na pondelo a utorok. Bude fazulova polievka biela a na druhe mlety rezen so syrom a zemiaky.
@levandullka nemam pastu tahini :(
@egyptanka Aha, jasné. tak vyskúšaj toto
Staci kratko osmahnut male sklicko paradjkoveho pretlaku (80-100g) na olivovom oleji, rozmixovat s jednym poharom cicera, pridat lyzicku oregana, trosku soli a je to
Je to od jednej mamicky tu z MK, len ma album pristupny iba pre priatelov
baby skoda ze su tam neni vidno tie kvietky moc ho precukrovila 😠
@milenka74 Je perfektny, makkucky a chuti velmi dobre. Recept mam z internetu, vela som surfovala, aby som nasla vhodnu redukcnu dietu a nesmiem muku, takze toto je skvela nahrada. 200g mletych mandli, 3 vajcia, pol prasku do peciva, 2 PL medu, 2 PL vody. Zltka vyslahame s medom, pridame mandle s praskom do peciva a vodu. Dobre premiesame. Z biekov uslahame sneh a pomaly vmiesame do masy. Srnci chrbat alebo inu podobnu formu vymastime maslom, vysypeme mletymi mandlami (ja si vzdy najprv vysypem formu a potom zvysok pouzijem do cesta) a nalejeme cesto. Pecieme na 160°C 40 minut. Nechat uplne vychladnut a potom krajat. Ja skladujem v chladnicke zabalene v potravinovej folii.
na zajtra http://www.nadhlad.sk/recept/461_stavnaty_banan...
mam vela bananov - takze bude tento kolac a aj cokoladovy puding s bananmi 😀
@bublina83 😀 no to verim,mne pecivo a chleba velmi chyba,ale trosku sa obavam na to co poviedia moje zlcove cesty 😀 na mandlovu muku. Ale vyskusam,mozno to nebude take hrozne. Citala som inak ze je to vhodne aj pre deti s ADHD inak tento mandlovy chleba.Tak ak su tu mamicky takych deti 🙂 mozno im to pomoze .
@fattamorgana nemáš za čo 😉 potom daj vedieť, či chutili 😉 mne sa zase páči recept na tú tvoju špecialitu, musím niekedy vyskúšať 🙂
@natal12 prepáč, píšem až teraz, už som tu večer nebola 😒 mne sa s ním celkom fajn robilo, ale ja si ho gúľam na plechu malým valčekom 😉 a ak sa trhá, treba dať do chladu a gúľať po častiach 😉
@nelinka0401 už som ti odpísala recept do môjho albumu 😉
@zklimekova krásavica 😉
a inak dobré ránko, u nás trocha zasnežené 😉 dnes nevarím, ako vždy dojedačky z nedele, ale idem si konečne zamiesi´t na tie medovníčky, čo má cesto mesiac odpočívať, hádam nebude vadi´t, ak postoja trocha kratšie 😒 som zvedavá aké budú a či ich budem robievať, alebo sa vrátim k mojim overeným mäkučkým, 😉 a ešte mi zostali nejaké dule, tak ich zužitkujem a spravím ďalšiu várku džemu, lebo mizne rýchlosťou blesku 😉
@milenka74 Nikdy som sa do hlbky tomu nevenovala, ale pokial sa da nieco zmiernit stravou, tak to rada vyskusam. Lenze chudacik moj brat ma 12 rokov a uz teraz vyzera tak na 8, je velmi utly a nechcem aby schudol ... on ma aj fetylalkoholovy syndrom (pisala som tu o tom jeden clanok, je v mojom fotoblogu), takze on ma tie priznaky take domiesane.
Dobré ránko 🙂 dnes zeleninová polievka,včera sa maso pojedlo,tak dnes idem robit pečený srnčí chrbát,ryžu,včera mi svokor doniesol,mm to má rád ,hádam mu bude chutit 😠 😀 zázvorníky sa už pojedli,vyskúšame druhý recept,syn sa včera domáhal,kedy spravím tie"zlepované-linecké koláčiky 😉
dobré ráno, dnes slepačia (od maminky 😀 ) zo včera a granadír

@danielaj Ano chutil 🙂 trecept je už zaradeny do mudreho zošita medzi overene recepty 😉