icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natalii6
7. dec 2012

a este som zabudla poprosim receptik na medovnicky ak by bolo mozne jeden na take co su hned makke a druhy co ich treba nechat odlezat dakujem

nelinka0401
7. dec 2012

@zuul ja som prvý krát na tieto vianoce kúpila tie kúsky žraloka..som zvedavá ako bude chutiť a hlavne ako ho pripravím
@danielaj ešte sa môže nájsť.aj nám sa tak stratil tiež asi zacítil zver a prišiel až po týždni sám...tiež sme ju všade hladali,vyhlasovali v okolitých dedinách a nakoniec prišla unavená sama domov.držím palce nech sa vám nájde

womankc
7. dec 2012

@veve39 tak práve tekvicové jadierka sa majú papať , keď padajú vlasy a aj na nechty má dobrý vplyv, tak si sa liečila a ani o tom nevieš 😉

natal12
7. dec 2012

@danielaj držíííííím moc palce 😢 nech sa nájde prepáč že teraz ruším do tých medovníčkov može ist aj hera-maslová príchuť ?

womankc
7. dec 2012

@natal12 hej môže

joannas
7. dec 2012

@natal12 čo budeš v nedelu piecť?

natal12
7. dec 2012

@womankc ok, dakujem

natal12
7. dec 2012

@joannas medovníky ale až v pondelok cesto musí odpočívať 😉

veve39
7. dec 2012

@womankc tak, tak - nepchavala som sa olejom a liecila sa pri tom 😉 (pricom som uz mala vyskusane vsetko mozne z lekarne a nic...)
semienka si vo velkom na trhu kupuje manzel, mna to nebavi lupat a tie vylupane mi az tak nechutia...olej chuti ako semienka v tekutom stave...inak v Rakusku ako dezert ponukaju vanilkovu zmrzlinu pokvapkanu tymto olejom 😎 ..asi to znie divne, ale on fakt chuti ako oriesky....

sweetlemon
7. dec 2012

my budeme mat dnes varene klobasky, mama mi dala cerstve od kolegyne, tak sa tesim 🙂 zajtra budeme s mamou piect medovniky, musim dnes nakupit a urobit cesto, mate prosim overeny receptik na nejake, ktore drzia tvar a neroztecu sa pri peceni? ja mam viacero receptov zapisanych, ale zabudla som si poznacit, ktore sa vydarili a ktore nie, tak nechcem triafat 😒 🙂

gianni
7. dec 2012

dnes šošovicový prívarok so špekačkami a asi aj volským okom...

@danielaj to sa vám stratil ten ridgeback? ☹ bože náš sa teraz trasie od zimy vonku,ked si pomyslím že by sa stratil tak by ma asi porazilo,nevieš to dať nejako do éteru vo vašom okolí? ale dialnica je velmi nebezbečná,skús tie útulky,držím palce...

womankc
7. dec 2012

@veve39 podľa mňa by si ho kľudne mohla používať do zeleninových šalátov

natal12
7. dec 2012

@sweetlemon skús od @danielaj má ich v albume ja ich chcem vyskúšať a tieto budem robiť v pondelok som si včera miesila cesto :http://varecha.pravda.sk/recepty/carovne-medovnicky/3253-recept.html

veve39
7. dec 2012

@womankc vyskusam, mam to v plane 🙂

levandullka
7. dec 2012

@danielaj Danielka, veľmi držím palce aby ste havka našli. Verím, že ho našli nejakí dobrí ľudia a chlpáčik je v poriadku 🙂.

mia258
7. dec 2012

Plneny zapekany patizon a minestrone.

A chlap mi uz sfutroval dve tieto 😀

sweetlemon
7. dec 2012

@natal12 dakujem pekne, ten link vyzera super, asi urobim to. ale nemam cas 4 dni, kedze mama zajtra dorazi. takze skusim to risknut, dnes zamiesim a zajtra upecieme. dam vediet, ako dopadli 🙂

zuul
7. dec 2012

@luci78p
@womankc
@nelinka0401 dakujem vam dievcata.
skusim zohnat teda filety zo zubaca a halibuta, asi do metra pojdem, tam maju cerstve, ten tyzden pred vianocami 😅
a nelinka zraloka som obalovala v muke s cerv paprikou a tak vysmazala, nam velmi chutil.
nech sa Vam podaria tohtorocne rybky 🙂

zuul
7. dec 2012

@danielaj juj sucitim s tebou aj so psikom! dufam, ze nezamrzne a ze sa najde 😲

lenadka
7. dec 2012

@luci78p ako robíš tie ovsené placky? Vyzerajú mňamky 😵

lenadka
7. dec 2012

@sebi123 tie medovníčky sú tak nádherné, že je ich škoda zjesť 😵 😵 😵 😵

lenadka
7. dec 2012

@mia258 pridáš aj recept na ne? Takto pred obedom to tu nemôžem čítať, slintám 😀

natal12
7. dec 2012

@sweetlemon si mohla od @danielaj urobiť tam cesto musi by v chlade 30 minut 🙂 ale tie medovníky do varechy čim dlhšie je v chlade tým lepšie

lenadka
7. dec 2012

@danielaj držím palce nech sa nájde havko ☹

mia258
7. dec 2012

@lenadka na tie kolaciky? 😀

lenadka
7. dec 2012

@mia258 áno vyzerajú tak na zjedenie, že sa nečudujem, že ich už spratal 🙂 😀

joannas
7. dec 2012

@natal12 ja už medovniki mam upečene, 😉

lenadka
7. dec 2012

Inak ja dnes nevarím až na upečenie 2 ks prstruhov na masle, polievka je od včera hŕstková pre deti, pre nás veľkých kapustnica a v chladničke mám ešte kuracie prsia na smotane a palacinky 😝 ma to nebaví variť, keď ostáva toľko 😝

natal12
7. dec 2012

@joannas a ty máš aký recept ? a sú hned mäkké ?

joannas
7. dec 2012

@natal12 no hned nie ..preto som ich piekla skor