Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 mňam,ten koláčk vyzerá chutne 😉
@nelinka0401 ďakujem 🙂
@mysiatkoo http://varecha.pravda.sk/recepty/visnovo-ladove... tu máš receptík
ja som do cesta nedala maslo a robila som z višňového kompotu,aj namiesto vody som dala tú šťavu z kompótu 😉
dnes som robila čajové pečivo, chcela som potrieť, ale lamu sa, čo to mam nechad odstat? kolko??? dakujem za rady 🙂
@abriela @pallacinka
Ospravedlnujem sa, ze tak neskoro, no dlhsie mi trvalo najst recept 😅
50dk hl. múka
2 vajcia
12,5dkg masla
12,5dkg medu
19dkg pr.cukor
1 lyžička perníkové korenie
1 kávová lyžička sody bikarbony
Pečieme pri 180°C do zlatista
Príjemné pečenie, mňa to tiež čaká 🙂
Dámy, tie vaše medovníčky vyzerajú úžasne, všetky ste šikulky. Ja len dúfam, že takto o rok už budeme ako rodinka vo svojom domčeku a budem si vypekať takto aj ja. 🙂
takze vcera boli kuracie stehna s ryzou a dnes vyvar z bravcovych kosti s pecenovymi haluskami a kacica s knedlou a kapustou, piekla som pudingovy kolac a konecne som dopiekla vianocne trubicky 🙂
@lululka555 daj recept,vyzeraju mnamkovo 🙂
@katkas1 pár príspevkov vyššie je recept 😉
Bože baby ja už chcem piecť ale mamka hovorí že skoro ešte jak to ja postíham keď mám naplanovaných toľko druhov 😒
U nás dnes zeleninová polievka zo strúhanej zeleniny s krupicovými haluškami a rezne z kuracích pŕs s cibulkou a ako príloha americké pečené zemiaky... mňamky 😀
@natal12 Vôbec nie je skoro Miška moja 🙂. Ja som už od piatku v najlepšom s pečením 🙂. Pri tých druhoch ktoré si mi vymenovala by som ja musela začať už pred mesiacom 😅
@levandullka Martinka, ale vieš že ja bi som už rada začala, ale zas mamka si tvrdí svoje že to nebude také čerstvé atd .. ja som zvedavá ako to postíham !! ☹ ja som jej povedala že ja po nociach piecť nebudem !
@natal12 Jasné, chápem 🙂. Neboj sa, ty to určite zvládneš 😉. Budeš mať viac času ako ostatné žienky tu, nemáš dieťa, ani školu... Môžeš veselo vypekať 😉
Môj notebook by bol zrejme najradšej, keby som už prestala s pečením, z toho čo mi popadalo do klávesov by som upiekla jednu dávku koláčikov 😉
@levandullka Presne, lenže ja keď začnem tak skončim večer 😒 hrozne pomalá som 😠 😀 sme dve aj mne čo popadalo do pc, ntebooku 😀 a teraz pečieš ?
@natal12 Teraz sa mi chladí cesto na vanilkové rožteky, o pol hodinku sa idem na to vrhnúť 🙂. Ešteže mám aj pomocníka, lebo sama by som to nezvládla asi 🙂
@levandullka Ja každý rok začinam ako prvými s vanilkovými rožtekami 😀 ja sa tento týžden budem tak nudiť že si asi budem od nudy hlavu búchať o stenu 😒
@natal12 Ja pečiem teraz prvý rok, takže ešte žiadny rituál nemám 😀. Tak ale tento týždeň už môžeš začať piecť, nie? 🙂 Aspoň tak v stredu-štvrtok
@levandullka Pýtala som sa jej , a ona že 18 mozeš začať 😒 ale nestihnem to viem to ešte na štedrý den budem sa motat v kuchyni 😒
caute kocky no vy stetu toho moc popisali idem vas pocitat ani som sem nestihla kuknut piekla som vianocne pecivko a este si nieco odkopirujem od vas ....varila som kuracinku s ananasom syrom a ryzou a vyprazane kuracie rezne pre mm kolac ziadny som sa dost napiekla za dva dni a uy asi ani nebudem.... 😀 😀 😀 😀
@levandullka dakujem 😵 . Pozeram, ze mam tiez tento recept, iba med je na lyzicky nie na vahu a cesto ma stat 1 hodinu.
Hovädzí vývar, zemiaková kaša a pečený pstruh 🙂 Pochutili sme si všetci aj malinká na pstruhovi a kaša bola bokom 😀

@lululka555 a recept na tu fajnotu visnovu je kde ? ;)