Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova a inde nemajú ? tie malé nekupuj to s tým nič nespravíš 😒 ja bi som ti aj poslala keď chceš len ja to neviem posielať 😒
bléé..keď mi máme kaufland aj lidl na konci mesta a v takej zime sa mi tam nechce..asi sa budem musieť prinútiť a pozrieť sa tam...cez víkend by som chcela s pomocníčkou pozdobiť 🙂
@zklimekova koľko km to je? moc daleko ? 😒
@zklimekova a inak u nás v lídli a v kauflande ich nemajú 😒 neviem ako u vás
práve som na zajtra vymyslela obed, strapačky s kyslou kapustou a slaninkou........ 🙂 polievka bude z dneška - rajčinková
@zklimekova maju ix aj v DM, ak by si nahodou mala blizsie
natal12 jej aj ja som cukrárka. Ty si vyučená?
toho losossa som už nezohnala☹
zajtra bude "mozocek" z bielej redkovky a k tomu zemiakove pyre. Polievku este neviem aku urobim 🙂
dnes "halušky" a kuracie mäsko
zajtra -špaldove palacinky na slano -zapekane..
dnes sme dojedli perkelt.
a jedalniček na ďalší týždeň si musím prispôsobiť, keďže mám málo železa, tak musím jesť potraviny obsahujúce železo.
Takže zajtra zapekaná brokolica, našisi urobia parené buchty,
@mima1311 Krásne 🙂. Z kolkých dávok si robila prosím ťa?
@levandullka dakujeeeem , robila som z kila muky , bolo ich cca 200 ks takych klasika velkych , no zopar obrovskych - tie kapre ... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44141
@mima1311 Ďakujem 🙂. Ja tiež potrebujem veľké množstvo, tak asi budem robiť podľa tohto receptu 🙂
@rastulka tie červené si potrela ešte pred pečením alebo až po ňom??? a to je potravinárske nejake farbivo zmiešané s čím?? dakujem jaj a zabudla som sú krásne

baby, raz mi tu niektorá mamička dala recept na cícerovú polievku, nazvala ju oriešková, priznajte sa, kto to bol? Prijala by som receptík 🙂