icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
13. dec 2012

@rastulka dakujem a pri kolkoych stupnoch si to piekla?Ma sa to piect alebo len susit?Vyklapas to hned horuce alebo nechas vychladnut a potom?

rastulka
13. dec 2012

@zuzananinka Dakujem 😀 po pečeni,do vajička som dala červene farbivo 😉 😀

natal12
13. dec 2012

@veve39 ja si odtrhnem kúsok cesta vyšulam šúlok a nakrajám na kúsky a tvarujem rožteky 😉

rastulka
13. dec 2012

@katkas1 fuuu,neviem 😒 Ja mam plynovu ruru 😠 V receptoch sa piše,že na 180 st. 15-20 min 😉 hihihi hned horuce,bo mam len 20ks formičiek 😀 😀 😀

natal12
13. dec 2012

@rastulka aké máš farbivo tekuré či práškové ? a to majú aj normálne v kauflande ja som to tam nevidela 😒 sakrá mohla som urobit aj ja také lenže koho bi to napadlo 😒 a ked mám medovníky napečené už dávno to sa nedá urobit už ?

rastulka
13. dec 2012

hihihi pozeram,že 3 a 4 foto je to iste 😅 😀

rastulka
13. dec 2012

@natal12 Nie,v kauflande nemaju farbiva 😒 Ja som kupila v Balla obchode praškove 😉 aj ja som to videla od @mysiatkoo 😉 no,myslim že tie už určite nie 😵

natal12
13. dec 2012

@rastulka do prdele !!! 😠 to sa mi neoplatí piecť už, my tu máme také mini potraviny v činžiaku a volajú sa santos také niečo že balla lebo majú leták taký z názvom balla 🙂 a v tescu nevieš či ich majú ? a kolko tei tvoje stáli ?? 🙂

mima1311
13. dec 2012

@natal12 potravinarske praskove farby kupis za par centov aj v drogerke 🙂

mima1311
13. dec 2012

@zklimekova ja som kupila take velke vrecko aj uz s nadstavcom jednym pevnym a pise natenko 😀 , robilo sa mi s tym dobre , na jedno vrecko som ozdobila asi do 100 medovnikov a kupila som v domacich potrebach asi za 90 centov

natal12
13. dec 2012

@mima1311 a to su potravinárske na torty a tak ? 😕

zuul
13. dec 2012

ahojte babule,
my dnes brokolicova polievka a tarhonkove rizoto, tarhona, pangasius a mrkva dokopy. mnamka velka. 😀

pocujte kucharocky, mam telacie stehno obrovskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mate nejake receptiky, teda okrem reznov? dakujem vam.

a2303
13. dec 2012

@lyongirl Ja robím polievočku tak, že buď si necháp napučiť cícer do rána (alebo použijem konzervu) a potom v tej vode varím, pridám bobkový list, trocha vegety, majoranky (ale namiesto toho môžeš dať jeden bujón), jeden cesnak a nechám variť, nakoniec zahustím smotanou, uplne nakoniec keď sa šporák vypne môžeš dať trocha masla.

mysiatkoo
13. dec 2012

@veve39 vyvalkam valcek a odkrajujem z toho... Asi na 5 ks jeden,vacsi sa mi nikdy rovnomerne nepodari;) @rastulka rado sa stalo ... Mas ix krasne;) xripka uz je prec?

a2303
13. dec 2012

@zuul Ja zvyknem robiť falošnú živánsku pečienku, do jénskej misy dávam hovädzie mäso nastriedačku s bravčovým. Mäská potriem horčicou, posolím, pokorením, posypem trocha červenou paprikou a ukladám do jénskej misy tak, že začnem slanina, hovädzie mäso, cibuľa na kolieska potom bravčové mäso, zas cibula, slanina, hovädzie mäso a tak postupne ďalej... toto si nechám odstáť jednu noc v chladničke a na druhý deň pečiem. Je to fakt fantastické! neviem, či som pomohla 🙂

a ak mäsko ešte zostane sprav gulášik 😵

mima1311
13. dec 2012

@natal12 ano ...ja som tusim kupila v droxi ...

mima1311
13. dec 2012

@natal12 tak ze si to ty , tak som dvihla rit a odfotila , vaz si to 😀 😀 😀 lebo uz mam nohy az neviem kde po celom dni vbite 😝 , su pri pokladni poväcsine ulozene ...

olo2003
13. dec 2012

@mysiatkoo tieto robím už aj ja pár rokov sú naozaj super, a presne ten počet je mierne podhodnotený, mne pomáhal tento rok syn a teda nie sú mini a vyšlo cca 90ks

bubo1104
13. dec 2012

dnes som piekla vanilkové rožky , orechové rožky , linecké koláčiky s 2 davok a špaldové koláčiky s gaštanovým piré

rastulka
13. dec 2012

@natal12 Neviem, tušim Gabika pisala,že ona kupila tam 😉 ja som ich kupila za 0,35e 😉 😀
@mysiatkoo Dakujem 😉 ach nie 😒 prešlo mi to na hlasivky ☹ rodinka sa teši,že len tichučko vypekam 😉 🙂

zklimekova
13. dec 2012

@mysiatkoo myslím že DM je u mňa nereálne najbližšie asi 56km od nás 🙂, ale ďakujem..
@natal12 ..no máme to na takú dobrú trištvrtehodinovú prechádzku pešo tam...a potom zase nazad...počkám do soboty...dedko nás zvezie autom, a ešte popozerám niekde v potravinách či nemajú...🙂..netreba posielať..medovníčky zjeme aj neozdobené, alebo im kúpim od dr. oetker v Kauf...hotové už v tube 🙂

lyongirl
13. dec 2012

@a2303 ďakujem 🙂

mysiatkoo
13. dec 2012

@veve39 vyvalkam valcek a odkrajujem z toho... Asi na 5 ks jeden,vacsi sa mi nikdy rovnomerne nepodari;) @rastulka rado sa stalo ... Mas ix krasne;) xripka uz je prec?

mysiatkoo
13. dec 2012

heh... sorry za dabl spravu... los mobilos sa so mnou asi nekamarati

nakup
13. dec 2012

Čaute my dnes zeleninová polievka s pusteným vajíčkom, a domáca pizza cesto na zajtrajšie druhé pizze v chladničke 🙂 pizza bola úžasná a cesto sa vydarilo

linka
13. dec 2012

@rastulka nadherne ich mas,v com je rozdiel potierat medovnicky po upeceni? treba ich hned za horuca,aby to vajicko sa vsalo do neho? lebo nejak mi to hlava neberie 🙂

zuul
13. dec 2012

@a2303 mnam to znie super, vyskusam a podam info. dakujem.

lussy23
13. dec 2012

@natal12 aj ja🙂

lululka555
13. dec 2012

ahojte 😉
dnes sme mali aj my domácu pizzu ,2 plechy,mňam výborná bola
a mama piekla škoricové hviezdičky , ja som plnila pardubické perníčky,už len ponámačať do čokolády musím,urobila som jednu dávku grilážok a zamiesila na anjelské očká,tie chcem zajtra piecť 🙂

a2303
13. dec 2012

@zuul Som rada, že som pomohla 🙂 Ja mám toto jedlo rada už aj z toho dôvodu, že si ho večer pripravím keď už deti spia a rano len šupnem jénsku misu do rúry a hotovo 😵