Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzananinka Dakujem 😀 po pečeni,do vajička som dala červene farbivo 😉 😀
hihihi pozeram,že 3 a 4 foto je to iste 😅 😀
@zklimekova ja som kupila take velke vrecko aj uz s nadstavcom jednym pevnym a pise natenko 😀 , robilo sa mi s tym dobre , na jedno vrecko som ozdobila asi do 100 medovnikov a kupila som v domacich potrebach asi za 90 centov
ahojte babule,
my dnes brokolicova polievka a tarhonkove rizoto, tarhona, pangasius a mrkva dokopy. mnamka velka. 😀
pocujte kucharocky, mam telacie stehno obrovskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mate nejake receptiky, teda okrem reznov? dakujem vam.
@lyongirl Ja robím polievočku tak, že buď si necháp napučiť cícer do rána (alebo použijem konzervu) a potom v tej vode varím, pridám bobkový list, trocha vegety, majoranky (ale namiesto toho môžeš dať jeden bujón), jeden cesnak a nechám variť, nakoniec zahustím smotanou, uplne nakoniec keď sa šporák vypne môžeš dať trocha masla.
@zuul Ja zvyknem robiť falošnú živánsku pečienku, do jénskej misy dávam hovädzie mäso nastriedačku s bravčovým. Mäská potriem horčicou, posolím, pokorením, posypem trocha červenou paprikou a ukladám do jénskej misy tak, že začnem slanina, hovädzie mäso, cibuľa na kolieska potom bravčové mäso, zas cibula, slanina, hovädzie mäso a tak postupne ďalej... toto si nechám odstáť jednu noc v chladničke a na druhý deň pečiem. Je to fakt fantastické! neviem, či som pomohla 🙂
a ak mäsko ešte zostane sprav gulášik 😵
dnes som piekla vanilkové rožky , orechové rožky , linecké koláčiky s 2 davok a špaldové koláčiky s gaštanovým piré
@mysiatkoo myslím že DM je u mňa nereálne najbližšie asi 56km od nás 🙂, ale ďakujem..
@natal12 ..no máme to na takú dobrú trištvrtehodinovú prechádzku pešo tam...a potom zase nazad...počkám do soboty...dedko nás zvezie autom, a ešte popozerám niekde v potravinách či nemajú...🙂..netreba posielať..medovníčky zjeme aj neozdobené, alebo im kúpim od dr. oetker v Kauf...hotové už v tube 🙂
heh... sorry za dabl spravu... los mobilos sa so mnou asi nekamarati

@rastulka dakujem a pri kolkoych stupnoch si to piekla?Ma sa to piect alebo len susit?Vyklapas to hned horuce alebo nechas vychladnut a potom?