icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
19. dec 2012

baby ako zomelem co najrýchlejšie orechy ?? 😒

mizulienka
19. dec 2012

@danielaj nadherne vsetky 😉

majuskacechova
19. dec 2012

@natal12 .... ze ich uz zomlete kupis 😀 😀

majuskacechova
19. dec 2012

@natal12 a co ides fajne robit?

natal12
19. dec 2012

@majuskacechova moja orechy zomleté 150g stoja okolo 2 eurá aj viac 🙂 ked máš nato si kúp kludne ! ja mám domáce len ich potrebujem zomlet

levandullka
19. dec 2012

@lululka555 Ďakujem 🙂. Stále ma však máta myšlienka, že bude toho málo 😅

natal12
19. dec 2012

nemáte niektorá recept na dobré fúkane kokosové rožteky ? 🙂

milenka74
19. dec 2012

Fúkané kokosové rožteky

250 g margarínu, 500 g práškového cukru, 250 g jemne strúhaného kokosu, 250 g hladkej múky, 1 ČL prášku do pečiva

Všetky suroviny vypracovať do hmoty podobnej drobenke. Hneď plniť do formičiek a piecť pri teplote 130 stupňov 15 minút. Rožteky sa dajú vyklopiť zahorúca a sú v strede duté.

@natal12

nakup
19. dec 2012

ahojte naše včerajšie menu : pene so smotanovo šunkovou a syrovou omáčkou a s bazalkou a dnes kuracia pečeň niekto ryža niekto aj zemiaky a čalamáda. 😀

veve39
19. dec 2012

@danielaj dani a ostatne kočky, ktore ste robili pardubicke pernicky, poradte prosim - tej plnky je lepsie davat viac, tak nahrubo ? vsiakne sa nejako ? dost mi jej totiz zvysuje, nechcem, aby som potom ked postoja lutovala, ze som jej mohla dat viac,, ze mohli byt stavnatejsie...dakujem

zklimekova
19. dec 2012

@mizulienka nech sa páči 🙂
Bielkový suchár
4 bielka, 12dkg práškový cukor, 12 dkg hladká múka špec., 10 dkg vlašské orechy (mandle ), dávka vyjde do jednej formy na srnčí chrbát
POSTUP PRÍPRAVY
4 bielka vyšľaháme na sneh, pridáme 12 dkg práškového cukru a došľaháme.Potom pridáme 12dkg hladkej múky, nakoniec vmiešame orechy.Upečieme vo forme na srnčí chrbát.Vychladnuté pokrájame na tenké plátky , poukladáme ich na plech a dáme do rúry zasušiť.úplne na najnižšej teplote to suším....kontrolujem si to, aby to nezhnedlo.

bublina83
19. dec 2012

Dnes okrem ineho skoricove a orechove osie hniezda ... 🙂 skusala som z cesta na dukatove buchty, je to super ! Odporucam, recept na cesto je v mojom albume.

mariettka27
19. dec 2012

@womankc dnes som upiekla tie lieskové rožteky, sú vynikajúce,naozaj sa im nič nestalo pri teplote 180 😉

adelajda2012
19. dec 2012

@veroni87 prepanajana to je pre kolkych ludi 🙂
Baby, ved to nemozte sem len tak svojvolne davat taketo fotky...jednak mam oslintanu klavesnicu a okrem toho som dostala zufalu chut na linecke a polku som si zjedla...

anavila
19. dec 2012

dievčatá, viem ze mate vela práce, ale nehodil by mi niekto nápad, čim inym okrem lekvaru, dzemu, sa daju plnit (spajat) suche kolace...dajake plnky, co vydrzia....dakujem dakujem dakujem 🙂 🙂 🙂

anavila
19. dec 2012

@danielaj prosim ta, recept na kokosovu plnku 🙂

natal12
19. dec 2012

neviete či zomeliem orechy na mäsovom mlynčeku ? 😕

luci78p
19. dec 2012

dnes som napiekla,ešte ozdobím medovníky a v piatok krémeš,to nám stačí...inak vanilkové rožky katastrofa...lámali sa jeden po druhom 😝

kvietocek7
19. dec 2012

@mysiatkoo ahoj, pocuj, cesto uz v chladnicke, ale som sa chcela spytat ze na akych stupnoch sa to pecie teda ak sa to pecie 😀 😀 ja som take este nerobila tak aj rozmyslam ci to niecim potiera sa ci? dik

nelinka1311
19. dec 2012

@natal12 tak takéto dačo som ešte nepočula 😀

nelinka1311
19. dec 2012

@nakup tie cestoviny vyzeraju lákavo,prosím o recept,dííík

veroninna1
19. dec 2012

kuraci perkelt s haluskami

kvietocek7
19. dec 2012

@nakup ako robis tu omacku na pene cestoviny? mas nejaky receptik po ruke? a slahacka tam ide pochutkova ci slahackova?

mizulienka
19. dec 2012

@zklimekova
@zklimekova dakujem ti krasne 😉

milenka74
19. dec 2012

@natal12 to neviem ci na masovom mlynceku ale ja meliem orechy na ponornom mixeri 😀 mam braun a to v tej sekacej nadobke to meliem 😀

lizatko1009
19. dec 2012

zajtra urobim bryndzaky 😉

lencyca
20. dec 2012

@sisanka myslis na Heru? 😕 to je rastlinna natierka na pecenie 😉

raszuz
20. dec 2012

dobré ránko, tak dnes som sa inšpirovala tým, čo bude dnes variť @lizatko1009 (čiže bryndzové halušky) a ešte uvarím cesnačku 🙂

lencyca
20. dec 2012

dobre ranko,dnes sme bez polievky,druhe sa doje rizoto,mozno zostane aj nazajtra 😀 ,tolko som ho narobila,chcela som mat od varenia pokoj,kedze sme chori... vcerajsie grilasky a studentska pecat 😉

milagrosss20
20. dec 2012

@lencyca ahoj ako si robila tu pecat ak smiem vediet a tie grilazky?