Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@milagrosss20 ahoj,jasné,páči sa 😉 STUDENTSKA PECAT-25dkg práš.cukru,3vajcia,3PLkakaa,1 CERA,balík gumov.medvedíkov-pokrájat nadrobno,za hrst orechov-tiež na drobno,za hrst hrozienok,1 kekse cokoládové FLORENTA-polámat nadrobno...v hrnci si rozpustíš ceru,pridáš všetky suroviny,dobre premiešaš,varíš do zhustnutia,vyleješ do formy na srnčí chrbát-ktorú si vystelieš alobalom,dáš na balkon stuhnút-24h...potom odstániš alobal,nakrájaš na plátky...drž si ju v chlade 😉 je strašne dobrá,musím ju sama pred sebou schovávat 😀....GRILASKY:25dkg kryštál.cukru upáliš na karamel,pridáš 25dkg ml.orechov,1 Palmarín-pokrájaný na menšie kusy,necháš rozpustit,pridáš 1 sladené Salko,varíš 7minút za stáleho miešania,vypneš,natrieš na oplátky,vrstvuješ dokým máš plnku,zatažíš niečím tažkým ,na druhý den pokrájaš 😉možeš si to poliat čokoládou-my to nemusíme
@lencyca super dakujem velmi pekne 🙂 chiii zajtra to budem robit a diks 😀
@milagrosss20 neni zač,tak nech sa ti vydaria 🙂
dnes mame špagety s morcadellou 🙂
@lencyca no to nie je tazke si myslim...a nevies recept na gulicky ?
krémová brokolicová a ryžový nákyp
ja mam svieckovu))))
@natal12 mlynček na orechy je super vec - my sme dlho predlho mlely orechy od mojho detstva na takom nezničitelnom mlynčeku - ale este lepsi je robot - samozrejme nie kazdý je dobrý - ja som s mojim spokojná pretože je spratný a hlavne lahko a rýchlo ho vyčistím a tam je ten nástavec na orechy a teda na vselico iné
ahojte kočky ja fakt neviiim čo variť teraz,,do haja ☹ ☹
@milagrosss20 veru tie nerobievam,ale pár strán dozadu tu boli recepty na guličky,pozri si 😉
@lencyca dakujem chiii idem kuk 😀
U nas bryn.halusky 😉
baby, asi som to pokaslala, potrebujem robit ten bielkovy suchar a mam uz bielka v doze, ale netusim kolko presne ich tam mam...ako odcitam 4 bielka? mate na to nejaku fintu? ze 1 bielko = 1 velka lyzica??? napr. 😕 😕 😕 dakujem krasne.
Dojeme rajčinovú polievku zo včera a už sa pečie pizza so šunkou, mozzarelou a kukuricou.
ahojte. my dnes fazulova polievka a spravim lievance ked najdem nejaky dobry recept 😝 😝
ahojte baby, nemáte nejaký dobrý recept z bravčoveho kare, nikdy som z toho nič nerobila ....dakujem
@zuzananinka no ja som taká blbá bola som si zo svojich penazí kúpit mlynček 😀
baby ja som taká pripečená že som si bola kúpit za svoje mlynček na orechy 😀 😀 len kto mi ho poskladá 😀 všetko som pomíňala na darčeky teraz kúpila mlynček no zbohom 😒 a ostalo mi 20 eur 😠 no a idem piecť začínam vanilkovými rožtekami 😉
@majuskacechova ahoj, ja mam recept na vyborne a rychle lievance, prave vcera som ich robila a len tak sa po nich zaprasilo ;o) takze tu je receptik
TVAROHOVE LIEVANCE
250g mäkkeho tvarohu
2 vanilkove cukre
5 lyzic krystaloveho cukru
3 vajicka
5 lyzic hladkej muky
postruhana citronova kora
podla potreby mlieko
vsetko spolu zmiesame na hustejsie cesticko, ked je velmi huste, zalezi od tvarohu, tak to zriedime troskou mliecka.dobru chut ;o)
no baby ten mlynček je poskladaný ale chcem vymenit nastavec a ako mne to nejde odšrobovať 😠
zajac na jablkach, k nemu ryza, dojedame gulasovu polievku
dnes kuracia polievka s rezancami , kuracie mäsko ( kocočky ) obaľované v 3 obale , do strúhanky som pridala nastrúhaný syr , aby bola zmena + ryža + kompót . Idem ešte dobobiť kokosky lebo sa veľmi rýchlo míňajú .
@lubka_to ak nechceš klasické rezne,tak ja robievam aj toto : karé nakrájaš na rezene,naklepeš,osolíš,okoreníš a na každý plátok mäsa položíš plátok anglickej slaniny a kúsok oštiepka (alebo aj iný syr,naposledy som dala korbáčiky 😉 )...spojíš špáradlami do balíčka a prudko opečieš na panvici..keď je mäsko opečené,podleješ vodou a dusíš do mäkka...z výpeku sa dá urobiť šťavička,zahustíš troškou múky,dochutíš, a je to...papáme to so zemiakovou kašou 😉
mäsko môžeš naplniť rôznymi dobrôtkami,napríklad klobáskou,šunkou a pod...

Baby neviete neaky lahky receptik na langosiky?