icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veroni87
20. dec 2012

@womankc http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44871 nech sa paci 🙂 dufam ze chutili 🙂

womankc
20. dec 2012

@veroni87 jój vynikajúce sú a veru na to , že je to taký jednoduchý receptík a obyčajné koláčiky, tak ti aj tak pekne na oko vyzerajú , ja som každú tú guličku aj trošku roztlačila na taký hrubý dukátik a sú krásne ďakujem

miruska73
20. dec 2012

@jachin idem robit hodim ti recept....idem najst... 😀

miruska73
20. dec 2012

@jachin burizonove gulky: 350 g kryst cukor,250g masla,1salko,3baliky burizonov,upalit cukor na karameldo toho pridat maslo salko a uvarime pridame burizony a tvarujeme gulky...

clarissa
20. dec 2012

baby normalne mi dochadzaju napady co uvarit a ked sem pridem musim hodne dlho "listovat" aby som nasla nieco k obedu a popreskakovala tie vase vianocne dobrotky 😅 Dnes zapekane kuracie vykostene stehienka so syrom a slaninkou v smot,omacke,k tomu pecene zemiaky,cez vikend idem robit kokosove jeze a parizske rozky a tym ukoncujem vianocne pecenie...ked budem mat finito,hodim foto 😉

luci78p
20. dec 2012

poctivo uvarený - len cibuľu som dusila vyše polhoďky - gulášik z daniela - ale ako stálo to zato.môžem povedať,že niečo tak dobré som nejedla pekne dlho.....zážitok

amdeis
20. dec 2012

Tak dnes a zajtra cesnakova polievka so syrom a rizoto. Dneskom som skoncila pecenie na sviatky. Orechove rozky, vinove pecivo, orechove stangerliky, bomby, orechovo-zltkove rezy a burizonky. Trosku este doupratovat a potom uz len si uzivat manzela a deti.

andrea2510
20. dec 2012

@rastulka dakujem vyskusam

drobik1
20. dec 2012

ahojte my dnes brokolicova polievka a francuzske zemiaky s uhorkovym salatom..bude aj na zajtra dufam a na veceru zajtra pizza... 🙂

veronicka1901
20. dec 2012

Ja som dnes urobila kapustovu polievku a hodila pol kurata aj so zemiakmi na plech + paradajkovy salat 🙂.

mysiatkoo
20. dec 2012

@kvietocek7 ahoj... nestiham, ale hadam este pomoze odpoved ... 170st. zhruba 5-10min... v zavislosti od rury a hrubky cesta ;)

jachin
20. dec 2012

@miruska73 takýto recept mám, len som sa chcela vyhnúť tomu robeniu karamelu, mám priamo karamelové salko, tak som myslela že či iba do salka sa pridá maslo a burizóny...

chloe001
20. dec 2012

Pecene kuriatko s ryzou a salatik (paradajky, paprika, cibulka).

kucminka
20. dec 2012

vianočné pečenie,ešte len suché kúsky. 😉

nakup
20. dec 2012

@nelinka1311 na masle som opražila šunku na malé kocky nakrájanu podliala smotanou na varenie kúsok smotany som zohriala a dala rôzne tavené syri bambíno, karička niva prehrievala osolila, okoreníla, trošku tekuté korenie a na koniec postrúhaný syr a smotana na šľahanie a na záver bazalka

erulka77
20. dec 2012

@kucminka aké krásne až slinky sa zbiehajú 🙂

miskap2111
20. dec 2012

Moje dnešné čokoládovo-nugátové bonbóny (70% čokoláda)

lululka555
20. dec 2012

ahojte , dnes ražniči a varené zemiaky 🙂

lululka555
20. dec 2012

@lencyca krásne koláčiky a študentskú mam takú istú a je výborná,včera sme degustovali 😝

kucminka
20. dec 2012

@erulka77 mne zasa už nie z toľkého oblizovania čokolády 😉 ale to prejde 🙂 🙂 🙂

erulka77
20. dec 2012

@kucminka prejde 🙂 🙂 ja som s ratolestami robila len tri druhy vsak som vyslabena z tej mesacnekj hospitalizacie tak pomalinky sme zvadli

mahulenka87
20. dec 2012

Ja práve varím údené mäso a zajtra spravím z vývaru šošovicový prívarok 😉 mňam

nakup
20. dec 2012

@danielaj no to ti verím že máš toho dosť si sa musela namakať. ale stálo to zato, koláčiky sú ako z kuchárskej knihy 🙂

akika722
20. dec 2012

dnes boli rybky a hranolky
zajtra kašlem na varenie budu špagety 😅
sobota niečo rychle kedže mame oslavu /mm narodeniny/
a v nedelu tiež len rychlovka nejaka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 +skoro dopečene..ešte grilažove a čoko tortu a hotovooooooooooo 😎

natal12
20. dec 2012

ja pridám až zajtra fotky pečenia, dnes mi už nechce aj skor pojdem spať a akurát som dovarila zemiakovú polievku 🙂

kvietocek7
20. dec 2012

@mysiatkoo dakujeeem, stihas 🙂 len dufam,ze cesto nebude prestate 😀 😀

majuskacechova
20. dec 2012

ahojte. chcela by som spravit pizza tycinky co mam od Danky ale mam len trochu hladkej muky. myslite ze by som mohla doplnit polohrubu? bude to ok? alebo pockat do zajtra kym si kupim hladku? nechcem to pokazit 😉 😉

majuskacechova
20. dec 2012

@natal12 ako si poriesila tie orechy? islo to na masovom mlynceku? alebo ako?

veve39
20. dec 2012

@danielaj Dani dala som nakoniec dost tej plnky, vsetku som ju minula, to je dobre...pernicky su vyborneeeee 🙂

veve39
20. dec 2012

@kucminka @danielaj @lukulka555 kocky,prezradte mi prosim, akou "technikou" nanasate cokopolevu na pardubicke pernicky...mate ju tak krasne nanesenu, ja som ich polievala a tu spodnu cast mam na kazdom ofrckanu od polevy ☹...a vy mate polevu krasne iba na vrchnej casti...moje su fajne, ale vase su nielen fajne, ale aj krasne 🙂