Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby normalne mi dochadzaju napady co uvarit a ked sem pridem musim hodne dlho "listovat" aby som nasla nieco k obedu a popreskakovala tie vase vianocne dobrotky 😅 Dnes zapekane kuracie vykostene stehienka so syrom a slaninkou v smot,omacke,k tomu pecene zemiaky,cez vikend idem robit kokosove jeze a parizske rozky a tym ukoncujem vianocne pecenie...ked budem mat finito,hodim foto 😉
Tak dnes a zajtra cesnakova polievka so syrom a rizoto. Dneskom som skoncila pecenie na sviatky. Orechove rozky, vinove pecivo, orechove stangerliky, bomby, orechovo-zltkove rezy a burizonky. Trosku este doupratovat a potom uz len si uzivat manzela a deti.
@rastulka dakujem vyskusam
ahojte my dnes brokolicova polievka a francuzske zemiaky s uhorkovym salatom..bude aj na zajtra dufam a na veceru zajtra pizza... 🙂
Ja som dnes urobila kapustovu polievku a hodila pol kurata aj so zemiakmi na plech + paradajkovy salat 🙂.
@kvietocek7 ahoj... nestiham, ale hadam este pomoze odpoved ... 170st. zhruba 5-10min... v zavislosti od rury a hrubky cesta ;)
Pecene kuriatko s ryzou a salatik (paradajky, paprika, cibulka).
@nelinka1311 na masle som opražila šunku na malé kocky nakrájanu podliala smotanou na varenie kúsok smotany som zohriala a dala rôzne tavené syri bambíno, karička niva prehrievala osolila, okoreníla, trošku tekuté korenie a na koniec postrúhaný syr a smotana na šľahanie a na záver bazalka
ahojte , dnes ražniči a varené zemiaky 🙂
@lencyca krásne koláčiky a študentskú mam takú istú a je výborná,včera sme degustovali 😝
Ja práve varím údené mäso a zajtra spravím z vývaru šošovicový prívarok 😉 mňam
ja pridám až zajtra fotky pečenia, dnes mi už nechce aj skor pojdem spať a akurát som dovarila zemiakovú polievku 🙂
@mysiatkoo dakujeeem, stihas 🙂 len dufam,ze cesto nebude prestate 😀 😀
ahojte. chcela by som spravit pizza tycinky co mam od Danky ale mam len trochu hladkej muky. myslite ze by som mohla doplnit polohrubu? bude to ok? alebo pockat do zajtra kym si kupim hladku? nechcem to pokazit 😉 😉
@natal12 ako si poriesila tie orechy? islo to na masovom mlynceku? alebo ako?
@kucminka @danielaj @lukulka555 kocky,prezradte mi prosim, akou "technikou" nanasate cokopolevu na pardubicke pernicky...mate ju tak krasne nanesenu, ja som ich polievala a tu spodnu cast mam na kazdom ofrckanu od polevy ☹...a vy mate polevu krasne iba na vrchnej casti...moje su fajne, ale vase su nielen fajne, ale aj krasne 🙂

@womankc http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44871 nech sa paci 🙂 dufam ze chutili 🙂