icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
23. dec 2012

dnes len rezne s pyre a salatik z cinskej kapusty+mrkva, polievocka zemiackova - a dalsie tri dni sa nechame hostit u babky, ktoru opat po polroku uvidime a uz sa tesime 😉 😉 😉

zuzkaremiaska
23. dec 2012

nič ☹ máme črevnú chípku! 😝

titkovamiriam
23. dec 2012

@lencyca no ved ako kde su zvyknuty nas je doma spolu 9 na prvi sviatok nas bude 11 a druhí 13 a potom navstevy,kamosi chalanov -chlapec od 13-25 to je kobylka 😀 😀 😀 😀

rastulka
23. dec 2012

Ahojte 🙂 U nas dnes sviečkova s domacou knedlou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42534&ord... a domaca francuzska polievka zo včera 😉 🙂

bubo1104
23. dec 2012

@kvietocek7 - už je na tie moje osvedčené neskoro , tie musia zrieť 1 mesiac a sú hneď mäkké . Iné nepečiem , také cesto , čo sa pečie hneď ani nemám , bohužiaľ .
@agathokleous áno ďakujem , nám tiež chutia celej rodinke . A hlavne malý keď ho chytí rapeľ , tak spapá aj 8 medovníčkov naraz . Tieto medovníčky sú staré , ale osvedčené . Už ich pieklo veľa žienok aj tu s MK a všetky si ich pochvaľujú .

ktore
23. dec 2012

@bubo1104
@zuzkaremiaska
@rastulka
@nadhera
@titkovamiriam ahojte.prosim vas mam taky recept na smotanove pagace ze tam ide jeden palmarin a este aj jedna helia....poznate niekto taky recept?zamiesila som to no uvidim ako sa podari upiect.podla mna tam ide moc toho masla.

snu
23. dec 2012

ja dnes nic,, manzel vari kapustnicu 😀

mysiatkoo
23. dec 2012

ahojte... mate niekto vyskusany overeny recept na domace bobalky(opekance)? dakujem!

gianni
23. dec 2012

hovädzia polievka a pečený zajac s tarhoňou...

vivusika
23. dec 2012

polievka hrášková s krupicovými haluškami aby zostala aj deckám zajtra na obed, kuracie prsia na hubách a zemiaková kaša 😉

titkovamiriam
23. dec 2012

rafaelo a ulitky orechove,orechovo malinove,makove a makovo višnove 🙂

nikita308
23. dec 2012

Dievčatá všetkým želám šťastné a veselé Vianoce... 🙂 akosi nestíham sem chodiť, tak aspoň takto... 😉

firstbaby
23. dec 2012

Dnes polievka zo vcera, restovana pecienka s ryzou a este zostali aj cestoviny s pasirovanymi paradjkami, oreganom a struhanym syrom 🙂

bubo1104
23. dec 2012

@ktore ja mám takéto pagáčiky so smotanou : 350 g hladkej múky , 350 g masla ( môžeš pomixovať že 1 palmarín a 150 g masla , alebo aké doma máš , skúšala som dať rôzne a sú fajn ) , najlepšie je to mixnúť s pravým maslom aspoň trochu , 1 šľahačka ( smotana ) , soľ . Zo surovín si vymiesim cesto a nechám stáť 24 hodín . Potom ho vyvaľkám na hrúbku 1/2 cm , na kolieska . Na plechu potriem vajcom a na kolieska položím mandľu , orech , posipať sa môže aj makom alebo sezamom , ľanom atď .

chloe001
23. dec 2012

U nas vcera - cestoviny so sampinonmi
Dnes - bryndzove halusky

zklimekova
23. dec 2012

dnes kelová polievka a halušky bryndzové alebo s kyslou kapustou, manžel ešte dojedá guláš od včera ...a ja sa teraz chystám ešte na koláčik, kým malá spí 🙂

moni244
23. dec 2012

ahojte, poraďte, chcela som robiť žltkové rezy, ale došli mi orechy. Nematý nejaký recept na podobný koláč?

mysiatkoo
23. dec 2012

@titkovamiriam mnaaaaaaaam 😀

u nas dnes losos s brusnicovou omackou a zemiaky

a naozaj nikto nerobite domace bobalky? 🤐

lencyca
23. dec 2012

@titkovamiriam tak to potom nebudeš mat málo? 😀 😀 😀 to je vás teda celá kopa,ale tak to má na Vianoce byt 😉 my večierame so svokrovcami,potom na 2sviatok nás pozvali naši na obed,príde bráško so ženou a oni sú tiež kobylky,nie je to na nich vobec vidiet 😠 🙂

titkovamiriam
23. dec 2012

@mysiatkoo bobalky to ani nepoznam 😨

veve39
23. dec 2012

@titkovamiriam bobalky = opekance = pupaky 🙂

zklimekova
23. dec 2012

@mysiatkoo my robíme s makom, ale máme kupované 🙂
@moni244 ja robím teraz kokosovo-jablkový so žĺtkovou polevou, deti si ho ten rok vybrali namiesto žĺtkových rezov 😉

agathokleous
23. dec 2012

Baby taka ukazka mojich kolacikov, uz na tacke na stole, medovnicky som zdobila prvy krat snad na buduci rok to bude lepsie🙂)

raza
23. dec 2012

@nakup toto je mňamka, aj ja ho idem o chvýlu robiť 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38092

raza
23. dec 2012

ahojte. ak sa vám náhodou chce, poraďte prosím, prosím, neajk ú dobrotu so sušeným mliekom... kúpila som ho pred mesiacom, ešte je celé a neviem, čo mám z neho robiť 😅

nelinka0401
23. dec 2012

@zuzkaremiaska skoré uzdravenie 😉
Ahojte baby.konečne už len oddychujem 🙂 a vyjedám koláčiky 😀
dnes len tak narýchlo,slepačia polievka a čína s hranolkamy

zuzkaremiaska
23. dec 2012

@nelinka0401 Ďakujem 🙂

mata71
23. dec 2012

Všetkým želám Pokojné Vianočne Sviatky :D

nakup
23. dec 2012

@kucminka daj ich do izbovej teploty nemajú sa prečo pokaziť a aj zmäknú zima robí svoje 😉

snu
23. dec 2012

babulky moje krasne,, uz mam salatik na zajtra hotovy, ryba sa rozmrazuje, prsty cakaju v mrazaku, kapustnica oddychuje,, doupratovane idem sa nalozit do vane a mam vianoce! takze aj vam prajem krasne vianoce, pohodicku s rodinkami a aj darceky samozrejme :D aj ked pre mna uz su tie najkrajsie darceky,ked vidim tie detske ocka plne ocakavania a radosti..
STASTNE A VESELE