icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinuskaha
24. dec 2012

dievcata stastne a vesele vam prajem vela vela zdravia a lasky🙂

tinuskaha
24. dec 2012

tak dnes sme mali oblatky s medom a cesnakom,opekance(po nasom bobalky )s makom,pirohy(kapustove zemiakove a tvarohove),polievka u nas jucha(stava z kyslej kapusty v tom susene huby a fazula) a zemiakovy salat s lososom.... 😀 do prasknutia🙂

fordikford
24. dec 2012

všetkým prajem požehnane sviatky ,vela zdravia štastia ,lásky a nech sa Vám splnia všetke vaše sny a želania 🙂

jolly84
24. dec 2012

majonezovy salatik, kaprik a sosovicovaaaaaaaaaaaaaaaa))) na stehna)

nakup
24. dec 2012

Mamičky a kucharočky všetko naj veľa hlavne zdravia a šťastia veľa lásky a porozumenia na vianoce ako treba, nech najdete pokoj z neba. Pokoj, lásku v hojnosti, dni prežite v hojnosti. Zdravie, šťastie ešte k tomu, nech prídu aj do vášho domu.

nakup
24. dec 2012

no a dnešné menu príhovor, cesnak, oplátka a med, prípitok, kapustnica s chlebíkom alebo žemlou a kyslá smotana, zemiakový šalát a vyprážaný losos jabĺčko a záksok a .... darčeky.....

nakup
24. dec 2012

A na štedrý deň som musela letiet pre žiarovky lebo tie staré dosvietili a tu stromček na novo

titkovamiriam
25. dec 2012

fotečky z včerajšej papanice:
1 prestieranie mam taketo krasne nove taniere 🙂
2 losos na masle
3 obaleny kapor aj losos/je vynikajuci aj vyprazany/
4 pečenie oboch ryb
5 šošovicová
6 rybacia
7 dobru chut
8 salatiky a Milan o kaši 😀

titkovamiriam
25. dec 2012

a dnes kacacia polievka s pecenovymi knedlickami a domacimi slizikmi,pecena kacka na pomarancoch a kapustove strapacky,samozrejme v masti spravim delikatesu pecienku 😀

chorale1
25. dec 2012

pekné sviatky dievčatá -šikuľky, kucháročky. posledné dni som tu bola menej ale ja sa určite spiatočne vrátim a prečítam čo ste výborné navarili a napiekli 🙂 my včera kapustnica a vyprážané kuriatko s pečenými zemiačikmi lebo mm nemá rád šalát a tak sme to prispôsobili aj malému. dnes ideme k našim a babka varí 4druhy jedál takže budem si dávať pozor aby som sa neobjedla a radšej si vezmem misku aby mi z každého zabalila 😀

kucminka
25. dec 2012

@titkovamiriam fúha,to máš toľkých papkáčov?My sme jedli len s manželom,dcéra nemusí ani omáčku ani šalát a malému to ešte nedávam moc.

titkovamiriam
25. dec 2012

@kucminka tak vcera my piati,brat a rodicia-dnes sa prida sestra so svagrom 🙂

miskap2111
25. dec 2012

Dievčatá, aj ja pridávam menu a foto niektorých chodov našej belgickej vianočnej večere: Predjedlo - výber syrov, zapekané taštičky s krevetami a teplé syrové krokety. Hlavné predjedlo- ustrice (foto), polievka z čakanky s garnátmi, medzi jedlo ("digestivum") - mandarinkový sorbet s ľadovým mandarinkovým likérom (foto), hlavné jedlo - plnený moriak s gaštanovou plnkou s selekciou rôznych príloh (foto už naservírovaný moriak na tanieri). Dezert - torta z bielej čokolády plus slovenské koláčiky. Najlepšie na tom bolo, že celú hlavnú večeru varil priateľ, ja som prispela len koláčikmi a tortou (a samozrejme dobrou náladou a kopou bozkov). Pridala som aj fotku nášho vianočného prestierania.

vivusika
25. dec 2012

ja dnes nevaríííím 🙂 🙂 🙂

lululka555
25. dec 2012

ahojte 🙂
u nás sa ako vždy na 1. sviatok vianočný - nevarí ,máme kopec šalátu,rybky,tak dnes len nič nerobenie 😉
zajtra pečená kačka a všetko,čo k nej patrí,mňam 😝

nelinka0401
25. dec 2012

Ahojte.dnes len rezne upečiem a nič viac.rybku sme včera zjedli 😉 budem len sedieť a pozerať telku a jesť a jesť 😀 😀

4divokakocka
25. dec 2012

@ani ja dnes nevarim 😀

lululka555
25. dec 2012

@nelinka0401 u nás podobné ,,aktivity,, telka,relax,návštevy a jedenie 😵 😀

nelinka0401
25. dec 2012

@lululka555 presne.aspoň pár dní v roku len tak sedieť a nič nerobiť.večer ešte ideme na oslavu... 🙂

chorale1
25. dec 2012

@rastulka môžem poprosiť plnku na tie orechy? mamina to má veľmi rada, minulý rok to skúsila upiecť ale nechutila jej plnka. dakujem

chorale1
25. dec 2012

@mysiatkoo aj teba poprosím o recept na plnku na orechy, nech mám z čoho vyberať 😀

gianni
25. dec 2012

tiež sa dnes nič nevarí,len dojedá a za obedom trochu vybehneme vonku vyvenčiť psa,alebo samých seba 😀

nakup
25. dec 2012

Ja dnes dorobím kuracie a bravčové rezne šalát ostal a kapustnica tiež a ráno so urobila syrovú roládu a urobím misu pre návštevu

danielaj
25. dec 2012

ahojte, u nás tiež dnes dojedačky, hubová omáčka, vyprážaný zubáč a kapor, pečené zemiaky, zemiakový šalát, kopec koláčikov, a ideme na návštevu k mojej krsnej a babke, tak ochutnáme , čo dobré oni napiekli 😉

efci
25. dec 2012

dneska zajtra dojedame zo stedrej vecere 🙂 Vsetko bolo mnamky hamky. A pridavam foto mojich 7 druhov kolacikov, za ktore som na seba hrda 😀

dai
25. dec 2012

u nas sa dnes tradicne robi pecena hus a fazulova polievka... teda uz len ja pomaly tlacim este hus... mnamka nenormalne, mam pocit ze mi brucho praskne😉 a k tomu cervene vyborne vinko a kolaciky

lencyca
25. dec 2012

ahojte 🙂 aj u nás dojedačky zo včera,zajtra nemusím varit,ideme k našim na obed,na moje velké prekvapenie sa moji chlapi pustili do koláčov,ešte budem asi niečo piect,aby bolo niečo aj pre návštevy 😀

mysiatkoo
25. dec 2012

@chorale1 recept na plnku mam takyto : 1slahackova smotana, 100g cokolady (uvarit a nexat do druheho dna v xladnicke) 1 maslo vymiesat so 100g kryst. Cukru do peny a pridat vyslahanu slahacku..... Je toho vela, takze ja som si to teraz robila po svojom... Cca 150g masla,50g cukru a asi 2/3 slahacky... Zbytok som pouzila inde..
A my tiez dojedacky... Kapustnica, rezne so salatom aj bobalky... A urcite prasknem...aj ked vyvetranie vonku pomohlo trosku vytravit;)

efci
25. dec 2012

@dai
@mysiatkoo pridavam sa do klubu praskajucich 😀 Ale aj napriek tomu uz je na veceru nastolovane udene, klobaska, salat, doplnene kolaciky na tacku 😎

sisinka29
25. dec 2012

ja musim zajtra varit, ale netuším, že čo 😒