icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fattamorgana
31. dec 2012

ja som sa zaprisahávala, že už nič nepečiem, ale tak spravila som aspoň banány v čokoláde. a pre @brigitjonesova pripájam foto korpusu, je fakt super, pekne narástol, dnes som tortu naplnila, zajtra ozdobím a pridám potom foto.

luciferova
31. dec 2012

@fattamorgana krasne ako si robila tu mramorovost?

luciferova
31. dec 2012

@janulabj joj ale nic mi nenaslo ☹

fattamorgana
31. dec 2012

@luciferova zoberieš si za naberačku bledého cesta, vyleješ ho do stredu formy, potom za lyžicu tmavého, vyleješ tiež do stredu formy (na to bledé) a tak striedaš stále dokola, ono sa to vlastnou váhou roztiahne a takto pekne to potom vyzerá. chcela som pôvodne robiť kakaový korpus, ale neviem, či to kakao tomu robí zlobu, vždy mi spľasol, tak som sa bála, nechcela som Lucke pokaziť tortu a toto je osvedčená klasika, ešte to aj dobre vyzerá 😉

luciferova
31. dec 2012

@fattamorgana perfektne to je, najblizsie vyskusam 🙂 a lucke menovkyni zelam vsetko naj 🙂

fattamorgana
31. dec 2012

@luciferova ďakujem, odkážem 😉

nakup
31. dec 2012

ja dnes dorobená ako osol tyčinky z lístkového cesta, nugátové a syrové rožky, a mäso s pečienkou v zemiakovej placke 😀. Všetkým Vám na tejto stránke ktoré ste súčasťou aj mojej rodiny tak som si Vás obľúbila, želám aby rok 2013 bol o niečo lepší radostnejší a šťastnejší nech vám deťúrence robia len radosť a nie starosť 🙂

danielaj
31. dec 2012

@luliu včera som ho písala, popozeraj 😉

lussy23
31. dec 2012

@fattamorgana páčia s ami tie koláčiky. To sú dve piškotky spojené kolieskom banánu? Je to krásne hladké a rovné, ako si to obalovala v čoko?

luliu
31. dec 2012

@danielaj
@luciferova dakujem popozeram 🙂

fattamorgana
31. dec 2012

@lussy23 áno, sú to dve piškóty, medzi nimi je banán a je to obalené v čokoláde. ja som to obaľovala tak, že som do stredu pichla špáratko , aby tam neboli capance od prstov a po vytiahnutí špáratka tam ostala dierka, tú som prekryla tým srdiečkom 😉

fattamorgana
31. dec 2012

dievčatá, prajem vám krásnu silvestrovskú noc a všetko dobré v novom roku, veľa splnených prianí a krásnych zážitkov

lencyca
31. dec 2012

@tretulka Dakujem 🙂 ja ju mám asi rok kúpenú,konečne som sa odhodlala 😀 všetkým velmi chutia,miznú preč...ale mm frfloš povedal že sú dobré,ale mu vadí tá karamelová plnka 😠 ubit je ho málo 😀

kucminka
31. dec 2012

@danielaj ako si prosím ťa robila tie krekry?vyzerajú super.

lencyca
1. jan 2013

@1977 ahoj,nech sa paci 😉 :5 bielkov+40dkg krystal.cukru uslahas nad parou do tuha,nechas trocha vychladnut,varechou vmiesas 10dkg mletych orechov,vymiesas,na plech u s papierom na pecenie robis cez sablonu laskonky,pecies ich v predhriatej rure na 110 C asi 25minut,nechas ich vychladnut,spojis ich kremom-uvarit sladene salko 2h,do polovychladnuteho vmiesas 35dkg masla...vyslo mi ich 27ks-zlepenych 😉

bubo1104
1. jan 2013

včera samé jednohubky a chlebíčky . Dnes spravím kurací perkelt s haluškami . Polievka bude guľášová s párkami a zviškami všelijakých klobásiek a mäskov .

kemonka
1. jan 2013

Dobré ránko
Šťastný nový rok 2013...

snu
1. jan 2013

Stastny novy rok dievcence!

rastulka
1. jan 2013

Stastny Novy Rok kocky 🙂 😲

horana
1. jan 2013

Citala som ze prvy den v novom roku treba jest sosovicovu polievku - aby sa rozmnozilo bohatstvo (vela sosoviciek - vela peniazkov) 😀, ze sa nema jest hydina ani ine vtaky aby neuletelo stastie, ani ryby aby stastie neodplavalo.

pegggy
1. jan 2013

babulky všetko dobré v novom roku 2013 hlavne zdravie, a aby nám stále chutilo 😀
@danielaj aj ja by som rada ten receptík na tie krekry, vyzerajú super 😉

nakup
1. jan 2013

Áno aj ja tie príslovia poznám preto dnes šošovicová polievka na kyslo, bratislavské stehno a syn chce kolienka k tomu zvažujem noky predsa je nový rok. A na raňajky obložená misa šoudra, šunky, klobáska, parenica, horčica, sendvič alebo bageta. A včerajšie delobuchy

nakup
1. jan 2013

A tu su fotečky

lucikatn
1. jan 2013

ja som najedená ešte od včera ale dnes budeme mať rezne (pečené na plechu na papieri) a majonézový šalát - dnes je jediný deň v roku kedy máme také menu 😀 no a dojeme včerajšiu kapustnicu a malý má jeho obľúbený morčací vývar

Samozrejme Vám všetkým želám všetko dobré do Nového roku!

erni
1. jan 2013

Kocky v novom roku vela zdravička,nech ste svieže sko rybička, veľa inšpirácií a spokojných brušiek v rodine 😉

zklimekova
1. jan 2013

Všetko dobré do nového roka Vám prajem dievčatá 🙂
dnes dopapakáme kapustnicu, ostalo nám aj masko a rybky zo včera, ale tie dnes nie..aby nám šťastie neuletelo alebo neodplávalo, tak na druhé hovadzia sviečková a knedľa., a ešte včerajšia sacherova torta, ešte nám kúsok ostal 🙂

nelinka0401
1. jan 2013

Ahojte baby,všetko len to naj v Novom roku 2013 🙂 my dnes dojedáme zo včera,nachystané sme mali ako pre armádu,tak poostávali-jednohubky s olivami,oškvarkovo-zemiakové pagáčiky,cesnačky, mini žemličky plnené cesnakovou pomazánkov,syrom salámov zeleninkou....a už sa napchávam... 😀

mysiatkoo
1. jan 2013

ahojte ... v prvom rade vsetkym vela zdravia v tomto novom roku, nex nam to vari a nex to tu ostane najprijemnejsou bezhadkovou temou na MK 😎

Nejake starsie foto steakov z daniela (jezisko doniesol uplne super vec, ze grilovaciu panvicu) a vcera zeleninova polievka, rezen a salat troxu inak - vyborny, sviezi (mrkva, petrzlen, rapikovy zeler, zemiaky, jablko, vajko, uhorka, troxu majonezy, biely jogurt, lyzicka dijonskej horcice, sol korenie)...robila som este strudlu z jogurtoveho cesta s jablckami - tiez mnamka a syrovu pomazanku. A dnes bezpracne dojedacky 😉

@lencyca tak po takyx laskonkax sa muselo zaprasit... vyzeraju bozsky 😉

megika1
1. jan 2013

šmakovalo,šmakuje 😉 .....zdravíčko,šťastíčko,pohodu a docenenie 🙂 želám všetkým

ewana73
1. jan 2013

@firstbaby no tak nabuduce urcite vyskusam aj ja,dakujem za dobry tip ! 🙂