icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
5. dec 2010

eva davam

denne73
5. dec 2010

Jééminky dievčence priďte niekto aj k nám upiecť na sviatky 😉 😉 😉 . mne sa akosi nedarí a ešte k tomu ledva dycham a chodím. ešte skoro 7t do pôrodu a už teraz meliem z posledného 😝

titkovamiriam
6. dec 2010

ahojte!dnes ciganska z masa co som nerobila rezne 😀 polievka ostala tak pohodicka 😀
denne dnes robím kamoske linecke a rosteky-nestíham
😀

lara1705
6. dec 2010

tak ja dnes varim mäsove guličky v paradajkovej omačke a pečiem ružove keksiky.

womenne
6. dec 2010

Vločkova polievka, kuracie mesko na smotane s ryžou a hranolkami.
@zucha dík za recept ta polievka je vynikajúca

lulu19
6. dec 2010

ahojte ak des som varila spagety s maskom .ja to velmi zboznujem a je to rychle a lahke.a neskor sa chystam piect medovnicky 🙂

luciaanna
6. dec 2010

Ahoj. Dnes slepačia polievka zo včera a pečené kuracie stehná s ryžou a šalátikom. Taká klasika...

petusko
6. dec 2010

my dnes dojedame kuriatko pecene s ryzou a slepaciu polievku zo vcera 🙂
a mam prosbu, kupila som dnes kel, este som z toho nic nevarila, ak mate nieco osvedcene, co mi zjedia vsetci traja moji chlapi, rozumej, nech je tam maso, potesim sa 🙂

petusko
6. dec 2010

a linecke sa bude dnes aj u nas robit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
kvojtanikova
6. dec 2010

@stvura ja som tiez piekla uz medovniky aj vanilkove rozky s malym, tiez vyzeraju vselijako, ale zobral ich do skolky na mikulassku besiedku tak tam sa hadam zjedia. Ucitelka povedala ze jej velmi chutia🙂 a spat sme isli o pol jednej lebo nam mikulas nosi aj stromcek a vcera bola nekonecnaaaa rozpravka vecer tak maly nechcel ist spat. Zaspal konecne o 11tej no a my ten stromcek kym sme zlozili....

murinka
6. dec 2010

tak my dnes nevarime nic,ostalo kuracie sote s ryzou a kuracia polievka odvcera 😉 ked mi drobec vstane tak ideme piect medovnicky 🙂

vera1132
6. dec 2010

ahojte, píšem sem prví krat, ale ja napr. dnes varím mäso na šťave so zeleninkou a k tomu rižu 😉

dadis
6. dec 2010

sosovicovu polievku.. pecene kura a ryza od vcera...ale vyslo iba pre malu, ja som zostala na diete 😀 😀 ...tiez sa mi nechcelo velmi varit, hlavne ked len pre mna...zajtra uz musim nieco vymysliet...

zuzu13
6. dec 2010

@petusko ja robím kelový prívarok ...nakrájaš na drobno kel, na spenenej cibulke ho udusiš do makka, dochutíš -sol, vegeta, cesnak...podla chuti, uvarim zemiaky /ale nie kašu/ no a ked maso...tak bud špekačku opečiem...alebo udusim maso na štave /spravím ju hustejšiu/

petusko
6. dec 2010

@zuzu13 diiiiik, zajtra dam prvy pokus 😀 my kel lubime, len ho neviem, teda neskusala som zatial varit.

lunana
6. dec 2010

u nás dnes budú rožkové pirôžky 🙂 som zvedavá, ako budú chutiť, vyzerajú dobre 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
vera1132
6. dec 2010

@stvura ja este nemam spoločnost, ale onedlho budem mať, tak sa na to tešim, ako budem zvládať varenie 🙂

lunana
6. dec 2010

@stvura je strašne ľahký, určite zvládneš
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432

vera1132
6. dec 2010

už ste piekli medovníky? alebo čajové pečivá na vianoce???

dizzy
6. dec 2010

Vie mi niekto poradiť nejaký osvedčený recept s CÍCEROM?? Mám ho v špajzi, nech tam dlho nestojí 😕

A ešte niečo bezmäsité a zároveň nie sladké? Ďakujeeeem.

eva7780
6. dec 2010

@vera1132 ja už mám medovníky a vanilkové rožky,zajtra idem husárske gombičky 🙂
kočky,čo varievate na silvestra?chcela by som obmeniť silvestrovské menu 🙂 inak u nás v zapadákove je problém zohnať gaštanové pyré 😠 nikde ho nemajú 😝 ☹

vera1132
6. dec 2010

@eva7780 tak to si šikovná, ja si idem večer nakúpit matroš na perniky a zajtra by som chcela niečo skúsit, este som nerobila perniky 🙂 a husarske gombičky, to som este asi nejedla, neviem ako to chutí 🙂
na silvestra? hm, kapustnica je, a chlebičky, maškrty..... 🙂
gaštanové pyré neni? no pekne, v tesco? alebo kaufland by mali mať ....

titkovamiriam
6. dec 2010

Na silvestra robím dva druhy šalatov,udene maso,kapustnicu-aby som na novy rok nevarila-na vecer jenohubky,peciem slane tycinky-tvarohove,bryndzove a hlavne robím ovocné bowle s becherovkou a červeným vínom.

mukky
6. dec 2010

Paradajková polievka,vyprážaný syr so zemiakmi 😎

mukky
6. dec 2010

a vecer este budem robiť zeleninovu polievku s krupicovými maslovými haluškami a pečenovými knedlíčkami 😅

eva7780
6. dec 2010

@vera1132 nemajú 😝 tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21079&use... ,ja matroš kupujem naraz vo vačšom množstve 😀 😀 nech mám pokoj 😝

stvura
Odpoveď bola odstránená