Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Jééminky dievčence priďte niekto aj k nám upiecť na sviatky 😉 😉 😉 . mne sa akosi nedarí a ešte k tomu ledva dycham a chodím. ešte skoro 7t do pôrodu a už teraz meliem z posledného 😝
ahojte!dnes ciganska z masa co som nerobila rezne 😀 polievka ostala tak pohodicka 😀
denne dnes robím kamoske linecke a rosteky-nestíham
😀
tak ja dnes varim mäsove guličky v paradajkovej omačke a pečiem ružove keksiky.
ahojte ak des som varila spagety s maskom .ja to velmi zboznujem a je to rychle a lahke.a neskor sa chystam piect medovnicky 🙂
Ahoj. Dnes slepačia polievka zo včera a pečené kuracie stehná s ryžou a šalátikom. Taká klasika...
my dnes dojedame kuriatko pecene s ryzou a slepaciu polievku zo vcera 🙂
a mam prosbu, kupila som dnes kel, este som z toho nic nevarila, ak mate nieco osvedcene, co mi zjedia vsetci traja moji chlapi, rozumej, nech je tam maso, potesim sa 🙂
a linecke sa bude dnes aj u nas robit 🙂
@stvura ja som tiez piekla uz medovniky aj vanilkove rozky s malym, tiez vyzeraju vselijako, ale zobral ich do skolky na mikulassku besiedku tak tam sa hadam zjedia. Ucitelka povedala ze jej velmi chutia🙂 a spat sme isli o pol jednej lebo nam mikulas nosi aj stromcek a vcera bola nekonecnaaaa rozpravka vecer tak maly nechcel ist spat. Zaspal konecne o 11tej no a my ten stromcek kym sme zlozili....
tak my dnes nevarime nic,ostalo kuracie sote s ryzou a kuracia polievka odvcera 😉 ked mi drobec vstane tak ideme piect medovnicky 🙂
ahojte, píšem sem prví krat, ale ja napr. dnes varím mäso na šťave so zeleninkou a k tomu rižu 😉
sosovicovu polievku.. pecene kura a ryza od vcera...ale vyslo iba pre malu, ja som zostala na diete 😀 😀 ...tiez sa mi nechcelo velmi varit, hlavne ked len pre mna...zajtra uz musim nieco vymysliet...
u nás dnes budú rožkové pirôžky 🙂 som zvedavá, ako budú chutiť, vyzerajú dobre 😉
@stvura je strašne ľahký, určite zvládneš
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
už ste piekli medovníky? alebo čajové pečivá na vianoce???
Vie mi niekto poradiť nejaký osvedčený recept s CÍCEROM?? Mám ho v špajzi, nech tam dlho nestojí 😕
A ešte niečo bezmäsité a zároveň nie sladké? Ďakujeeeem.
@eva7780 tak to si šikovná, ja si idem večer nakúpit matroš na perniky a zajtra by som chcela niečo skúsit, este som nerobila perniky 🙂 a husarske gombičky, to som este asi nejedla, neviem ako to chutí 🙂
na silvestra? hm, kapustnica je, a chlebičky, maškrty..... 🙂
gaštanové pyré neni? no pekne, v tesco? alebo kaufland by mali mať ....
Na silvestra robím dva druhy šalatov,udene maso,kapustnicu-aby som na novy rok nevarila-na vecer jenohubky,peciem slane tycinky-tvarohove,bryndzove a hlavne robím ovocné bowle s becherovkou a červeným vínom.
Paradajková polievka,vyprážaný syr so zemiakmi 😎
a vecer este budem robiť zeleninovu polievku s krupicovými maslovými haluškami a pečenovými knedlíčkami 😅
@vera1132 nemajú 😝 tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21079&use... ,ja matroš kupujem naraz vo vačšom množstve 😀 😀 nech mám pokoj 😝

eva davam