Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzik1983 ja si sviečkovicu prešpikujem zo slaninou a cesnakom tak, že urobím dieru s nožom a vtlačím kus slaniny a trožku ďalej cesnak osolím, okorenim a na prudkom oleji opečiem zo všetkých strán. Koreňovú zeleninu si narežem na malé kúsky mrkvu, petržlen, kaleráb zeler na použitom oleji z mäsa orestujem cibulu pridám zeleninu a podusím mäso podlejem vyvarom pridám horčicu a udusenú zeleninu, bobkový list, nové celé korenie dať do rúry na 45 min. Mäso vybrať zeleninu s omáčkou rozmyksovať zahustiť so šlahačkovou smotanou a hl mukou a nakoniec dochutiť octo
Dnes kuracia polievka, francúzske zemiaky a koláčik http://www.varenie.sk/recept/mucnik-nescafe/
bre ranko, dnes polievocka.. a rezne naopak + zemiaky.
Peknu nedelu prajem!
U nas netradicne nedelne varenie ale dostali sme chut na bryndzove halušky 🙂 a spravim k nim gulašovu polievku a upeciem slivkový osuch 🙂
už sa pečie plnená kačica, k nej dusená červená kapusta a knedla, polievka od včera vajíčková 🙂
Chcela som robit paradajkovu polievocku a krabi salat, ale mm nieco hovori o restike, tak uvidiiiiiiiiiiiiime... 😉
Dnes pecene kuriatko so zemiakmi, salat 🙂 dezert zo vcera 😉
polievka slepacia spanielske vtaciky a kokosova rolada
Dnes husací vývar s rezancami, sviečková s domácou knedľou... nepečiem, dojedáme ešte suché koláčiky... 🙂
ahojte baby vidim ze vyvarate...normalne ako citam tak jem 😀 😀 😀 ...ja mam bohuzial od vcera zlcnikovu dietu ☹ hmmm..cez sviatky som to trosku prehnala hlavne kysnute kolace mi neurobili dobre...tak sa trapim a kojim pritom...neviem co varit...poradte akmate skusenost.
tak dnes varí muž, nejakú omáčku s bravčovým masom a zemiakovú kašu a ja som už upiekla bábovku zo smotany.
dnes maso s mrkvou a zem. kasa, k tomu kysla kapusta 🙂 plus spravim este 2 plechy pizze, mala byt vcera ale nevydalo a suroviny nakupene
Ahojte, u nas dnes slepačia polievka s mrveničkou,pečeny bočik,pečene kura,dusena kapusta a domaca knadla 😝 🙂 a dezert zo včera 😉
ahojte,nasa dnesna ponuka-kuracia polievka,kysla kapusta s pečenymi kuracimi stehnami s knedlou a dezert marlenka 😉
ahoj ...nedelna polievka(vyvar) a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2160 (odporucam vyskusat)doterazu som si myslela ze robime lepsi ale nie😀
polievka od včera karfiolová a ako hlavné udené rolované plecko uvarené, k tomu varené zemiaky a dusená kyslá kapusta. 🙂
Ahojte,pár dní som tu nebola takže včera sme mali 3 2 1 palacinky,dnes slepačia polievka so zeleninou a slížikmi a segedinský guláš s domácou knedlou.a ako zákusok,vaječné venčeky
a idem vás konečne dočítať,čo všetko ste už napiekli,navarili 😉
my mame dnes kuraciu polievku, zapekane kare so syrom a zemiaky, pre mm a mna peceny pstruh 😵 , mnam,mnam, tiez som rozmyslala nad tym, ze nieco upeciem, ale nic nebude, aj tak sme prepchaty kolacmi z Vianoc 😀
Ahojte. My dnes máme kyslú kapustovú polievku a granadír. ešte by som chcela niečo upiecť na olovrant ale neviem čo... ☹
Zapeceny syr plneny brokolicou, zemiaky, salat.
kuraci vyvar s rezancami, cina svajzuzu s ryzou a salatom, stavnaty pernik 🙂
pecene kuriatko, navrch som dala nakrajanu slaninku - platky oravsku a cibulku + ryza a nejaky salatik alebo kompot este neviem co si k tomu dame 😉
@titkovamiriam
mnammky 🙂
dojedame polievku z malej bielej fazuľky a druhé sú varené zemiaky so zabíjačkovou kašou (kupujem v mäsiarstve a rozrábam s uvarenou ryžou) a uhorky - kyslá kapusta - čalamáda (kto čo chce) a keď prekonám lenivosť tak sa vrhnem na kysnutý závin - jablkovo-škoricový a makový
@titkovamiriam aj ja som včera robila nátierky, ale len dve 😀 tuniakovú a vajíčkovú 😉 Mńam, milujeme nátierky 🙂
u nás dnes hovädzia polievka, vyprážané kuracie prsia v smotanovom cestíčku, pečená marinovaná krkovička, ryža s hráškom, práve dorobená strúhaná cvikla s chrenom, jablkový kompót 😉

ahojte ja som varila sosovicovu polievku,a kuracie stehna so zeleninou a ryzou a mojmu muzovi stehna so sampionmi kedze nemusi mrkvu no a rano som zamiesila cesto na pizzu tak som urobila dve ktomu skoricove hniezda azavin skoricovy s jablkami ....tak nech ma moji neotravuju stalou otazkou co mame jest 😠 ....a este som vyriadila byt s malou sme sa boli vencit do obeda skoro nas odfuklo a vecer sme boli pozriet zabijacku dala som si posledny puncik a mam dost dnes idem spat a zajtra mam veget som doma len s krpatou...