icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
5. jan 2013

ahojte ja som varila sosovicovu polievku,a kuracie stehna so zeleninou a ryzou a mojmu muzovi stehna so sampionmi kedze nemusi mrkvu no a rano som zamiesila cesto na pizzu tak som urobila dve ktomu skoricove hniezda azavin skoricovy s jablkami ....tak nech ma moji neotravuju stalou otazkou co mame jest 😠 ....a este som vyriadila byt s malou sme sa boli vencit do obeda skoro nas odfuklo a vecer sme boli pozriet zabijacku dala som si posledny puncik a mam dost dnes idem spat a zajtra mam veget som doma len s krpatou...

nakup
5. jan 2013

@zuzik1983 ja si sviečkovicu prešpikujem zo slaninou a cesnakom tak, že urobím dieru s nožom a vtlačím kus slaniny a trožku ďalej cesnak osolím, okorenim a na prudkom oleji opečiem zo všetkých strán. Koreňovú zeleninu si narežem na malé kúsky mrkvu, petržlen, kaleráb zeler na použitom oleji z mäsa orestujem cibulu pridám zeleninu a podusím mäso podlejem vyvarom pridám horčicu a udusenú zeleninu, bobkový list, nové celé korenie dať do rúry na 45 min. Mäso vybrať zeleninu s omáčkou rozmyksovať zahustiť so šlahačkovou smotanou a hl mukou a nakoniec dochutiť octo

lydia22
6. jan 2013

Dnes kuracia polievka, francúzske zemiaky a koláčik http://www.varenie.sk/recept/mucnik-nescafe/

snu
6. jan 2013

bre ranko, dnes polievocka.. a rezne naopak + zemiaky.

titkovamiriam
6. jan 2013

Peknu nedelu prajem!
U nas netradicne nedelne varenie ale dostali sme chut na bryndzove halušky 🙂 a spravim k nim gulašovu polievku a upeciem slivkový osuch 🙂

vivusika
6. jan 2013

už sa pečie plnená kačica, k nej dusená červená kapusta a knedla, polievka od včera vajíčková 🙂

chloe001
6. jan 2013

Chcela som robit paradajkovu polievocku a krabi salat, ale mm nieco hovori o restike, tak uvidiiiiiiiiiiiiime... 😉

macka23
6. jan 2013

Dnes pecene kuriatko so zemiakmi, salat 🙂 dezert zo vcera 😉

veroniqua25
6. jan 2013

polievka slepacia spanielske vtaciky a kokosova rolada

nikita308
6. jan 2013

Dnes husací vývar s rezancami, sviečková s domácou knedľou... nepečiem, dojedáme ešte suché koláčiky... 🙂

bridgetjonesova
6. jan 2013

ahojte baby vidim ze vyvarate...normalne ako citam tak jem 😀 😀 😀 ...ja mam bohuzial od vcera zlcnikovu dietu ☹ hmmm..cez sviatky som to trosku prehnala hlavne kysnute kolace mi neurobili dobre...tak sa trapim a kojim pritom...neviem co varit...poradte akmate skusenost.

zuzik1983
6. jan 2013

@luciok
@rastulka
@nakup
dakujem velmi pekne, hadam sa mi nieco podari 🙂

martinkatinka
6. jan 2013

tak dnes varí muž, nejakú omáčku s bravčovým masom a zemiakovú kašu a ja som už upiekla bábovku zo smotany.

gelinka75
6. jan 2013

dnes maso s mrkvou a zem. kasa, k tomu kysla kapusta 🙂 plus spravim este 2 plechy pizze, mala byt vcera ale nevydalo a suroviny nakupene

rastulka
6. jan 2013

Ahojte, u nas dnes slepačia polievka s mrveničkou,pečeny bočik,pečene kura,dusena kapusta a domaca knadla 😝 🙂 a dezert zo včera 😉

linka
6. jan 2013

ahojte,nasa dnesna ponuka-kuracia polievka,kysla kapusta s pečenymi kuracimi stehnami s knedlou a dezert marlenka 😉

tanitta
6. jan 2013

ahoj ...nedelna polievka(vyvar) a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2160 (odporucam vyskusat)doterazu som si myslela ze robime lepsi ale nie😀

nanulik
6. jan 2013

polievka od včera karfiolová a ako hlavné udené rolované plecko uvarené, k tomu varené zemiaky a dusená kyslá kapusta. 🙂

nelinka0401
6. jan 2013

Ahojte,pár dní som tu nebola takže včera sme mali 3 2 1 palacinky,dnes slepačia polievka so zeleninou a slížikmi a segedinský guláš s domácou knedlou.a ako zákusok,vaječné venčeky
a idem vás konečne dočítať,čo všetko ste už napiekli,navarili 😉

tretulka
6. jan 2013

my mame dnes kuraciu polievku, zapekane kare so syrom a zemiaky, pre mm a mna peceny pstruh 😵 , mnam,mnam, tiez som rozmyslala nad tym, ze nieco upeciem, ale nic nebude, aj tak sme prepchaty kolacmi z Vianoc 😀

bklaudia
6. jan 2013

Ahojte. My dnes máme kyslú kapustovú polievku a granadír. ešte by som chcela niečo upiecť na olovrant ale neviem čo... ☹

mia258
6. jan 2013

Zapeceny syr plneny brokolicou, zemiaky, salat.

sisanka
6. jan 2013

kuraci vyvar s rezancami, cina svajzuzu s ryzou a salatom, stavnaty pernik 🙂

nelly3
6. jan 2013

pecene kuriatko, navrch som dala nakrajanu slaninku - platky oravsku a cibulku + ryza a nejaky salatik alebo kompot este neviem co si k tomu dame 😉

nelly3
6. jan 2013

@titkovamiriam
mnammky 🙂

lucikatn
6. jan 2013

dojedame polievku z malej bielej fazuľky a druhé sú varené zemiaky so zabíjačkovou kašou (kupujem v mäsiarstve a rozrábam s uvarenou ryžou) a uhorky - kyslá kapusta - čalamáda (kto čo chce) a keď prekonám lenivosť tak sa vrhnem na kysnutý závin - jablkovo-škoricový a makový

lencyca
6. jan 2013

ahojte,dnes este cukinova kysla, obratene kuracie rezne so slaninou,cibulou a syrom,ryza,zeleninovy salat,dufam,ze zostane aj na zajtra 😉

danielaj
6. jan 2013

@titkovamiriam aj ja som včera robila nátierky, ale len dve 😀 tuniakovú a vajíčkovú 😉 Mńam, milujeme nátierky 🙂

danielaj
6. jan 2013

u nás dnes hovädzia polievka, vyprážané kuracie prsia v smotanovom cestíčku, pečená marinovaná krkovička, ryža s hráškom, práve dorobená strúhaná cvikla s chrenom, jablkový kompót 😉