Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lunana jeej dakujem toto vyzera fakt super jednoducho.
@stvura my mame stromcek sice umely ale malemu sa paci. Doma sme aj my zdobili az na vianoce ale teraz nech ma maly radost dlhsiu dobu. len keby furt tie dlhe rozpravky nedavali 5.12. vecer - vlani sli Auta a tento rok Ratatouille... A vanilkove rozky - tolko sulal cesto az sme mali aj vanilkove cerviky, ba az hlisty by som povedala, nielen rozky... 😀
dnes som prvy krat v zivote robila morcaci vyvar a musim povedat, ze mi chuti ovela viac, ako kuraci alebo hovadzi
My dnes hov.vyvar,maso,knedla,chrenova omacka - zostalo od vcera..
Chcela som ist robit vinove kolaciky,ale zistila som,ze mam len cervene vino,neviem,ci to skusit aj tak alebo nie
ahojte..ceru v receptoch asi nicim nenahradim,co?dostala som chut na suhajdy,ale ceru tu nezozeniem 😒
ahojte ešte sa na zvyšila plnena paprika od nedele a dnes kuracie rizoto 🙂
Kočky máte nejaky fajny recept na lasagne? Viem že Miriam to tu niekde písala ale nemožem to najsť.
u nás dnes šošovicový prívarok 🙂 s klobáskou
este ze som sem klikla. idem na ten sos. privarok.
my sme mali vcera vyvar a zapekanu brokolicu s opekanymi zemiakmi. 😉
ja som robila kapustovu polievku a zemiakove placky....uz som aj objedena !!! 😀 takze vsetko ok 🙂 😀
@womenne ja lasagne robim klasicky ked vyvarim tie platy kazdy zvlast lebo sa lepsie .... mlate masko , okorene, paprika , majoran, trosku travičky roznej 🙂 , spravim bešamel s mliečka muky a syra. a polievam polievam polievam... svihnem tam aj kečup do maska aj paradajkove pyre... a kooopec syra... 🙂 a potom uz len priberam ako taka lasagna 😀
som uz tretia co ide robit sosovicovy privarok 🙂 my s udenym 🙂
Dík kočky zajtra spravím,myslela som že dnes ale zabudli sme kupiť syr a vtom lejaku sa mi nechce s dvoma detmi do obchodu. 😝
teraz neviem,predvariť či nepredvariť??

@eva7780 aj ja idem tak že kúpim na všetko naraz... a tie gombičky akože vidržia do vianoc?