icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
8. jan 2013

@rastulka fíha, ty už pečieš vo veĺkom tuším 😉 my ešte máme vianočné za veľkú krabicu, ale hádam ich už dorazíme tento týždeń 😀 a tucky si robila podľa môjho receptu?

mysiatkoo
8. jan 2013

@danielaj 4 roky dozadu som ani ja nevarila - maximalne vo vynimocnyx pripadox tak granadir alebo paradajkovu polievku, o peceni nehovoriac....cela kuxyna bola mm a vyhlasovala som, ze to nikdy inak nebude, takze ja ix naopak uplne xapem 😵 mozno len ta jeho zena este nedostala ten spravny impulz na to, aby to zacala skusat....pre mna to boli deti....a teraz je to pre mna ten najsamlepsi relax....

danielaj
8. jan 2013

@mysiatkoo no veď práve, že deti majú tri a ani to ju nenakoplo, ako slobodné, bezdetné aj chápem, nie je až tak pre koho variť, ale už len kvôli tým deťom by mohla, aj ke´d chalani sú už veľký a dvaja skoro dospelý, tak ani za toľko rokov jej to nedošlo, ona je celkovo taká divná, len sa vyvaliť pred telku a pozerať hovadiny, veď teraz ten kolega dostal po svojej mame krásny rodinný dom v tichej časti mesta, kúsok od ich paneláku, pekne to tam všetko zariadil, zrekonštruoval a ona trúba tam ani nechce ísť, tak sa tam odsťahoval a chalani šli samozrejme s ním a ona má teraz svoj kľud v bytíku a sama 😠 😠 😠 a presne tak - varenie - naj naj relax, mimochodom ja som začala variť samostatne už od nejakých 14 rokov - no posadnutá, čo ti budem hovoriť 😀

katkas1
8. jan 2013

@danielaj dakujem

natal12
8. jan 2013

@mysiatkoo a ty to valkáš normálny dreveným valčekom či tenčo je určený na marcipán ?? 😅 a na vyhladenie torty pouzivas tu zehličku ?

lizatko1009
8. jan 2013

aaa ja som v noci robila môjmu hubovo smotanove rizoto, aby mal dnes do práce, nestoja dnes chudák obed a dnes ako tak som nato pozerala urobilo sa mi z toho blato ala blatova mliecma ryža, ale chcel to, tak si to vzal, lebo chuťovo je to fajn, ale kde nastala chyba?

sisanka
8. jan 2013

dnes to bude frankfurtska polievka s kminovym osuchom a druhe asi len pecene zemiaky na plechu 😀

erulka77
8. jan 2013

caute ja dnes varím kapustové batôžky s varenými zemiakmi 😉

mata71
8. jan 2013

ahojte.dojedáme kelovy privarok zo soboty a upečiem kurča,ryžu a kompot,,,bude na pobede a na zajtra.

natal12
8. jan 2013

@mysiatkoo a ešte niečo ved vodu do cukrur ? ved zelatina sa máča vo vode nie ? 😀 ja saom z toho popletená

natal12
8. jan 2013

neviete kde kupim bud glukozu alebo pseničný sirup ??

miriamr
8. jan 2013

fazuľa na kyslo a osúchy 😀

rosannar
8. jan 2013

palacinky so šlahačkou, dzemom a grankom, nech ma roztrhne 😀

natalii6
8. jan 2013

@danielaj ahoj prosim ta kedze som minula predvcerom susene drozdie kolko mam dat cerstveho?

natal12
8. jan 2013

aká značka gelových farieb je dobrá ?? 🙂

abriela
8. jan 2013

@natal12 bio obchod

natal12
8. jan 2013

@abriela aha no niekedy sa chystám spraviť tu želatinovku a nevieš kedy ju može zafarbit ci na začiatku alebo ked už je hotová ?? chcem robit podla myšiatko 🙂

abriela
8. jan 2013

@natal12 ja pouzivam len praskove farby a tie sa najlepsie rozpustia ak sa pridaju do vody -cize ku zelatine,ked sa topi. Ako je to s gelovkami neviem.

natal12
8. jan 2013

@abriela jaj,jaj 😒 a čo povieš na tento ? http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...

abriela
8. jan 2013

@natal12 uz som pisala, nemam skusenosti s kupovanymi potahovakmi, len s MMF a zelatinovou.

irsina83
8. jan 2013

ahojte,
dnes som robila halusky zo spaldovej muky (pol na pol s obycajnou), z vody z halusiek cesnakovu polievku so sirokymi rezancami a perkelt z prsicok a mamina ma dietku tak zeleninove rizoto a varena cvikla 🙂

irsina83
8. jan 2013

@abriela waw o chvilu rodis, som rada,ze ti to tak krasne ubehlo 😉

pami2
8. jan 2013

@irsina83 ahoj ako si robila tie halusky zospaldy? davala si do cesta aj vajicko alebo len pol na pol s bielou mukou a vodou?

irsina83
8. jan 2013

@pami2 ahoj, davala som pol na pol muku(obe hrube), jedno vajce, sol a vodu 😉 a su fajnove, jemne

zuul
8. jan 2013

Ahojte u nas su dojedacky,
este pecene kura, ryza a broskynovy kompot.
Mame aj rizotko, kto co chce.

Zajtra urobim cukinovu kremovu polievocku, a? este nemam napad. idem Vas pocitat. 😕

zuzik311
8. jan 2013

kočky čo zo zvyšku pečených kuracích pŕs?

elka74
8. jan 2013

@zuzik311 rizoto

elka74
8. jan 2013
zuzik311
8. jan 2013

@elka74 to jediné napadá aj mna

daniz
8. jan 2013

dnes uvidím doma, čo treba dojesť, ale mám na pláne kôprovku + zemiačky a mäsko