Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj 4 roky dozadu som ani ja nevarila - maximalne vo vynimocnyx pripadox tak granadir alebo paradajkovu polievku, o peceni nehovoriac....cela kuxyna bola mm a vyhlasovala som, ze to nikdy inak nebude, takze ja ix naopak uplne xapem 😵 mozno len ta jeho zena este nedostala ten spravny impulz na to, aby to zacala skusat....pre mna to boli deti....a teraz je to pre mna ten najsamlepsi relax....
@mysiatkoo no veď práve, že deti majú tri a ani to ju nenakoplo, ako slobodné, bezdetné aj chápem, nie je až tak pre koho variť, ale už len kvôli tým deťom by mohla, aj ke´d chalani sú už veľký a dvaja skoro dospelý, tak ani za toľko rokov jej to nedošlo, ona je celkovo taká divná, len sa vyvaliť pred telku a pozerať hovadiny, veď teraz ten kolega dostal po svojej mame krásny rodinný dom v tichej časti mesta, kúsok od ich paneláku, pekne to tam všetko zariadil, zrekonštruoval a ona trúba tam ani nechce ísť, tak sa tam odsťahoval a chalani šli samozrejme s ním a ona má teraz svoj kľud v bytíku a sama 😠 😠 😠 a presne tak - varenie - naj naj relax, mimochodom ja som začala variť samostatne už od nejakých 14 rokov - no posadnutá, čo ti budem hovoriť 😀
aaa ja som v noci robila môjmu hubovo smotanove rizoto, aby mal dnes do práce, nestoja dnes chudák obed a dnes ako tak som nato pozerala urobilo sa mi z toho blato ala blatova mliecma ryža, ale chcel to, tak si to vzal, lebo chuťovo je to fajn, ale kde nastala chyba?
dnes to bude frankfurtska polievka s kminovym osuchom a druhe asi len pecene zemiaky na plechu 😀
caute ja dnes varím kapustové batôžky s varenými zemiakmi 😉
ahojte.dojedáme kelovy privarok zo soboty a upečiem kurča,ryžu a kompot,,,bude na pobede a na zajtra.
neviete kde kupim bud glukozu alebo pseničný sirup ??
fazuľa na kyslo a osúchy 😀
palacinky so šlahačkou, dzemom a grankom, nech ma roztrhne 😀
aká značka gelových farieb je dobrá ?? 🙂
@abriela jaj,jaj 😒 a čo povieš na tento ? http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
ahojte,
dnes som robila halusky zo spaldovej muky (pol na pol s obycajnou), z vody z halusiek cesnakovu polievku so sirokymi rezancami a perkelt z prsicok a mamina ma dietku tak zeleninove rizoto a varena cvikla 🙂
Ahojte u nas su dojedacky,
este pecene kura, ryza a broskynovy kompot.
Mame aj rizotko, kto co chce.
Zajtra urobim cukinovu kremovu polievocku, a? este nemam napad. idem Vas pocitat. 😕
kočky čo zo zvyšku pečených kuracích pŕs?
u nás dnes toto.. http://dobruchut.aktuality.sk/recept/5809/fotor... mňam
dnes uvidím doma, čo treba dojesť, ale mám na pláne kôprovku + zemiačky a mäsko

@rastulka fíha, ty už pečieš vo veĺkom tuším 😉 my ešte máme vianočné za veľkú krabicu, ale hádam ich už dorazíme tento týždeń 😀 a tucky si robila podľa môjho receptu?