Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kamarátka mi poradila mňamku . krabí šalát. 🙂
Dnes bola Pizza - mnamkova s laskou robena - sunkovo mozzarelovo paradajkovo syrova.
sobota: gulasova polievka s kyslou kapustou, obratene rezne, ryza
nedela: polievka zo soboty, losos so slivkovou omackou, zapekane zemiaky
@abriela 😀 😉 ja som robila dnes tento a je super http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=51851
slintáááááááááááám
@traktor tam som sa vyjadrovala aj ja, a bielky si vyuzila? Recept viem naspamat, lebo ho peciem roky a ako som pisala, kto ho ochutna chce recept, cize prepisovanim som sa ho aj naucila.
Nas vyzera tak isto, len vrch je bez cukru 🙂
A teraz pozeram tvoj nick, foto a vidim, ze mame na seba aj email 🙂
...dnes ryža a dusená kuracinka so zeleninkou 🙂
Opat som vas dlho zanedbavala, ale casom to snad napravim. Dnes sme mali gulasik z daniela a k tomu domacu knedlu. Chcem sa spytat na nejaky fakt osvedceny receptik na langose. Ale aby boli makkucke a hlavne aj dlhsie vydrzali. Dakovala 🙂
@babajaga http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-kysnuta... a vždy sa vydarí
@rastulka u nás tiež žemľovka jedine s pudingom, inú ani nerobievam, a niekedy dávam aj tvaroh aj puding 😉
@amdeis potom daj vedíeť, či chutil koláčik, u nás ho máme veľmi radi 😉
@tretulka
@jania023
@slniecko77 Nech sa páči baby receptík a ďakujem za pochvaly, poviem Vám, že z toho obrovského bochníka zostala asi 1/4, ja ho robievam už veľmi dlho a naozaj je výborný , múkučký aj na druhý deň 🙂
Chlebík
1 kg hladkej múky, 1 droždie, 2 Pl oleja, 1 Pl octu, 1 Pl cukru, 2 čl mletej rasce, 3 čl soli, 600 ml vlažnej vody, 3-4 varené nastrúhané zemiaky
Urobím si kvások, potom dobre všetko vymiešam, nechám vykysnúť, asi 1 a pol hodiny, po vykysnutí ho premiešam ešte a dám na plech, potriem slanou vodou, posypem podľa chuti semienkami, pečiem na 200 st. asi 40 minút. Múku si môžete namiešať, akú máte radi, ja som tentoraz robila iba z klasickej bielej hladkej, ale výborný je aj pol na pol s celozrnnou, a pod. 😉
@jankapiknova chladené lístkové cesto,bazalkový kečup,morčacia salám,nastrúhaný syr ,stočenie a krájanie na trojuholníky 🙂
@kingstonka ja som niekedy robievala zo sójových kociek segedínsky guláš a bol suprový musím ho v najbližšej dobe urobiť po dlhom čase 😅
@danielaj ďakujem a najbližšie ho vyskúšam. Veru v tej pekárničke je to inakšie ale my sme si už tak na ňu zvykli že kupovaný chlieb sme od vtedy nemali... Inak keď upečiem chlieb v pekárničke tak ho dávam do vlhkej utierky až kým nevychladne a potom je kôrka trocha mäkšia a hlavne nie je toľko bordelu z omrviniek 🙂
@ my dnes kremova hrachova polievka a lasagne ot @dadka232 🙂 , DIKY 😀
@danielaj dakujem, coskoro vyskusam 🙂
..verim, ze mi vyjde taky krasny ako tebe

dnes sú bryndzové pirohy s opečenou cibuľkou a zeleninovým šalátom a na zajtra sa rozmrazuje králik - na smotane s domácou knedľou a parené buchty
Neviete poradiť recept na cesnakový uzol (ale taký ako v obchode)? Vraj je to len lístkové cesto potreté cesnakom a olejom.... Len podľa chuti sa mi nezdá že by to bolo iba lístkové cesto...