Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nestíhačka-včera som robila super veceru 😀 😀 zemiakové pyre s párkami 😀 😀 a zeleninovu polievku so syrovími knedličkami.dnes polievka ostala a asi budu cestoviny s masovou omačkou.
aj ja robievam halušky s tvarohom-halušky take nezemiakove-muka vajce,mlieko,sol,-tvaroh so smotanou a opečená slaninky alebo klobasa.Na sladko robievam len slíže-tvarohove,kakaove,makove a ja milujem lieskovcové 😀 😀 alebo zapečene s lekvarom-slivkovým 😀
Tak kočky moje prve lasagne dopadli katastrofalne 😨 😨 😨 dufam že tu niesom jedina ktorej sa niečo po....nkalo 😅
Všetko sa mi robilo fajne,pekne podla receptu, ale ten spodny plat bol miestami tvrdy,miestami mekky takže to nebolo ono. Omačka a ostatne bolo fajne,len toto to pokazilo. No a deti? že čo je to zasmrad 😀 😀 😀 nepomohlo ani že to papa garfield 😝 ale onito nechceli papať ani na dovče takže aspoňnejaka utecha 😀
@zucha bud robim klasicke cesto,ktore sa hnetie a nakrajem ho na rezance alebo take ako na brynzove halusky-zemiaky ocistit,pomixovat na kasu,dat muku polohrubu,sol,vajicko-ja nikdy nevazim ale robim podla oka...a robim na ,,deravom,, sitku halusky 😉 tvaroh pouzivam vacsinou taky co uz je v sackoch navazeny ale vcera manzel kupil akysi v kelimku ale mala som pocit ze je ako blato 😕 nakoniec uz len sprazim maslo a dochutim solou 🙂 a tvaroh hrudkovy😉
womenne,skus si ich najprv predvarit tie lasagne,mne sa to tiez stale stavalo,ze boli take nedopecne tak ich vzdy povarim tak 5 minut len tie spodne a su vynikajuce🙂
@titkovamiriam ahojki moja. prave robim ten šošovicovy privarok. No ten môj je ako polievka 😀 😀 😀 . nemám to nahodou zahusťiť hl.mukou?? lebo ta v recepte nebola. 😀
môžeš ,myslíš môj recept ?ja mam na MB len polievku-ked robím privarok ja tam davam zemiaky a dam 1-2 nastruhane tie to zahustia-inak múka môže byt 😉
@titkovamiriam hej hej . ten čo je na str.183?? myslím. tak oki idem to nejak dovariť. 😀
Ahojte. My sme dnes mali pórovú polievku a kapustové fliačky.
Ahojte, pečené mäsko a zemiaky 🙂
zajtra zapečené cestovinky s brokolicou, kukuričkou,mrkvičkou + kuracím mäskom, to naložím ešte dnes do horčicového pácu - na vrch údený syrček - no mňááááááám
ahojte taak konik nam ideee čo ste varili dnes ?? 🙂 🙂 🙂 ja som robila pirohy mnamky
@happy8051 Ako som uz hovorila, normalne ako zemiakove, len tam nastruhas/natrhas/nakrajas co ti pride pod ruku 🙂 Alebo potom bez zemiakov robim ako hustejsie palacinky, pripadne lievance. Dam si hladku muku, vajce, mliecko (od oka), aby to nebolo ani riedke, ani huste.. Ja si potom nakrajam trosku syrceka, nejaku sunku, salamik alebo slaninku na drobucke kusocky, hodim to do toho a spravim na panvicke.. Najradsej tam mam syr, ked sa trosku roztecie 🙂
Prírodne rezne a varene zemiaky s balkanským syrom. 🙂
kuracia polievka, mäsko na sampionoch a ryza a tvarohovy kolac co tu davala
@juliagregor 🙂
My máme dnes kuracie mäsko s omáčkou a cestovinkou 😝
sosovicovy privarok s parkom alebo vajickom, chlieb
jaj poradte čo na zajtra???? nemam ani potuchy 😒 😒 😅
@traktor vyzerá super a ako chutil?
jablkovo tvarohová žemlovka 🙂
@juliagregor kolacik som robila vcera vecer...a dnes je vyborny...fakt super...takze odporucam robit vecer a jest az dalsi den..fakt sa oplati vyskusat..mnam 😉

francuzske zemiaky 😎