Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
pečená krkovička, prešpikovaná cesntakom a pak som k tomu pridala veľke zemiaky.....
ahojte, tak u nas dnes kysla sosovicova polievka, kuracie prsia na zelenine a k tomu cestovina 🙂
Ahojte: stavnate kuracie kusky hellmanns+varene zemiacky+zeleninovy salatik (uhorka, rajcina, paprika, zalievka) a ostala mi tatarska omacka tak aj to k tomu 😉
ahojte,
u nás vývar z hovädzích kostí a kuracinka v keli so zemiačkami 🙂 aj dezert by sa zišiel len ja musím trošku zhodiť a mňa to láka takže dezert nebude
Morčací vývar s rezancami, košické rezne, dusená ryža s kukuricou... 🙂
tak ja som a opäť raz inšpirovala tu, robila som tie pizza rezne. a sú supeeeer
ryža a kuracie na zelenine
tak dnes na obed nedelny vyvar ale ja robim z bravcovej kosti, masko ako ciganska so zemiakmi a marhulova bublanina 🙂
dnes zemiakova polievka, zapecene kuracie stehna vykostene so slaninkou cibulou a jablkami, k tomu ryza a pecene zemiacky, ako dezert margot rezy
holky chci dneska delat salamovy salat. Poradte mi co tam ještě patří nikde nemužu najít takový jak jsem jednou jedla, tuším tam byl na male kousky nakrajeny obyč.salam, kysela, okurka, cibulka..no nevím jestli ještě neco :-/ mám na nej příšernou chut 😀 a nebo nejaký overený receptík na tyrolský salát? díky 😉
ahojte my dnes,
zeleninkova s mrvenickou
pyre, hrasok a kuracie stehna na sposob stroganov
pre manzela hovadzi steak, dubakova omacka a opekane zemiaky.
a mne dusene fazulove lusky s cesnakom a kusok chlebika 😲
ideme na navstevu tak sa nam hadam nieco sladke ujde 😵
Ahojte 🙂 mala som víkend bez varenia,včera sme boli u sesternice na obede-kuracie sote,ryža,dnes u našich segedín s knedlou,zvykla by som si 😀
ahojte. tak mi dnes pečené kuracie stehienka s plnkou, ryžou a zaváranými broskyňami 🙂
ahojky.. my dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13722 struky som iba oprazila s cesnakom a dochutila a miesto holandskej som spravila omacku z cerstveho kopru
@betka22betka @zklimekova @fatima30 dakujem baby ;)
@fatima30 sorry, ze az dnes...xvilu som tu nebola, takze losos : robila som lososa mrazeneho z Lidla - zmrznuteho som poliala stavou z pomaranca a posypala posypkou (od oka maslo+struhanka+posekana mata).. dala som ho do rury vyhriatej na 200st v zavretom janskom skle, po 15min som odokryla a piekla dalsich 10min...
Omacku som robila podla @irisina83 - asi polovicka roztopeneho masla, do toho stava z 3 pomarancov, troska hnedeho cukru a dala som asi lyzicku solamylu (rozmiesaneho v troxe tej pomarancovej stavy, co som si nexala bokom)...nexala xvilku povarit a hotovo
a kolac je robeny z polovicnej davky z tohto receptu: 1kg muky(miesam spaldovu a hladku v pomere 1:1), 1 drozdie, sol, 6dcl mlieka, 1/2 masla (roztopit), tretina 2dcl hrnceka oleja,20dkg kryst. cukru...vykysnut, vyvalkat na plex (polovicna davka mi vysla akurat na jeden), poukladat slivky ocukrene a oskoricovane trosku.... posypka je maslo, struhanka a mak... 80g maslo, 80g struhanka, 30g mak, 110g kryst. cukor pisalo...
baby nemáte náhodou recept na dresign do bagety? 🙂
@lydia22 mňamky, ten paprikáš by som si hneď dala s tymi krásnymi haluškami, si šikulka
@betka22betka dakujem 🙂
dievčence moje zachráňte ma! 🙂 potrebujem vymyslieť nejaké predjedlo na sobotu, pridu naši a neviem čo urobiť, obed bude klasika, rezne so zemiakovým šalátom, na ich prianie, lebo moj šalát je vraj výbornýýýýý, to tvrdia aj moji chlapi doma aj oni 😀 minule ked boli u nás, tot nedávno na moje meniny 5.1. 😉 som urobila pečenovú paštétu z dobrého jedla no nevedeli sa dojest, teraz by som zase niečo vymyslela ale neviem čo........ 😒 mohlo by to byt niečo studené
@inffinity vyskúšaj toto http://varecha.pravda.sk/recepty/slonie-zradlo/... je vynikajúci ja som chili vynechala 😉

U nas nejako podozrivo rychlo miznu kolace 😀 A kedze som dnes varila len cuketovu kremovu, upiekla som rovno 2.
Jablkovy uz tie moje kobylky nacali 😅 a druhy je slivkovy 😵