icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mia258
13. jan 2013

U nas nejako podozrivo rychlo miznu kolace 😀 A kedze som dnes varila len cuketovu kremovu, upiekla som rovno 2.

Jablkovy uz tie moje kobylky nacali 😅 a druhy je slivkovy 😵

leanax
13. jan 2013

@danielaj jééj krémeš ja som túto celú noc snívala o krémeši, snívalo sa mi, že som bola v cukrárni kvoli nemu 😀 aj by som si ho upiekla, ale nemám teraz lístkové cesto... nevadí budem robiť orechový koláčik 😀

patris64
13. jan 2013

pečená krkovička, prešpikovaná cesntakom a pak som k tomu pridala veľke zemiaky.....

bambulka82
13. jan 2013

ahojte, tak u nas dnes kysla sosovicova polievka, kuracie prsia na zelenine a k tomu cestovina 🙂

nelly3
13. jan 2013

Ahojte: stavnate kuracie kusky hellmanns+varene zemiacky+zeleninovy salatik (uhorka, rajcina, paprika, zalievka) a ostala mi tatarska omacka tak aj to k tomu 😉

chorale1
13. jan 2013

ahojte,
u nás vývar z hovädzích kostí a kuracinka v keli so zemiačkami 🙂 aj dezert by sa zišiel len ja musím trošku zhodiť a mňa to láka takže dezert nebude

nikita308
13. jan 2013

Morčací vývar s rezancami, košické rezne, dusená ryža s kukuricou... 🙂

fattamorgana
13. jan 2013

tak ja som a opäť raz inšpirovala tu, robila som tie pizza rezne. a sú supeeeer

nanulik
13. jan 2013

ryža a kuracie na zelenine

llienkaa
13. jan 2013

tak dnes na obed nedelny vyvar ale ja robim z bravcovej kosti, masko ako ciganska so zemiakmi a marhulova bublanina 🙂

lydia22
13. jan 2013

My dnes brokolicová polievka, kurací paprikáš s haluškami a bábovka

lienka2
13. jan 2013

dnes zemiakova polievka, zapecene kuracie stehna vykostene so slaninkou cibulou a jablkami, k tomu ryza a pecene zemiacky, ako dezert margot rezy

inffinity
13. jan 2013

holky chci dneska delat salamovy salat. Poradte mi co tam ještě patří nikde nemužu najít takový jak jsem jednou jedla, tuším tam byl na male kousky nakrajeny obyč.salam, kysela, okurka, cibulka..no nevím jestli ještě neco :-/ mám na nej příšernou chut 😀 a nebo nejaký overený receptík na tyrolský salát? díky 😉

inffinity
13. jan 2013

@mia258 to vypadá luxusně dala bys mi prosím recept?

zuul
13. jan 2013

ahojte my dnes,
zeleninkova s mrvenickou
pyre, hrasok a kuracie stehna na sposob stroganov
pre manzela hovadzi steak, dubakova omacka a opekane zemiaky.
a mne dusene fazulove lusky s cesnakom a kusok chlebika 😲

ideme na navstevu tak sa nam hadam nieco sladke ujde 😵

lencyca
13. jan 2013

Ahojte 🙂 mala som víkend bez varenia,včera sme boli u sesternice na obede-kuracie sote,ryža,dnes u našich segedín s knedlou,zvykla by som si 😀

raza
13. jan 2013

ahojte. tak mi dnes pečené kuracie stehienka s plnkou, ryžou a zaváranými broskyňami 🙂

raza
13. jan 2013

@mia258 mňáááám, tovyzerá strašne dobre 😵 prosím, môžeš dať receptík na oba koláčiky?

tanitta
13. jan 2013

ahojky.. my dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13722 struky som iba oprazila s cesnakom a dochutila a miesto holandskej som spravila omacku z cerstveho kopru

ibajeho
13. jan 2013

@natal12 dakujem ale ja mam re eptna donutky, chcela som skor recept na tie polevy ako ich pripravit 🙂 ale ajtak vdaka zaochotu 🙂

lizatko1009
13. jan 2013

zatim slepaci vyvar akurat sme zjedli, ideme na navstevu, tak som piekla diabeticky pernik a na navsteve idem robit vepro knedlo zelo, potom dokumentace 😀

mysiatkoo
13. jan 2013

@betka22betka @zklimekova @fatima30 dakujem baby ;)
@fatima30 sorry, ze az dnes...xvilu som tu nebola, takze losos : robila som lososa mrazeneho z Lidla - zmrznuteho som poliala stavou z pomaranca a posypala posypkou (od oka maslo+struhanka+posekana mata).. dala som ho do rury vyhriatej na 200st v zavretom janskom skle, po 15min som odokryla a piekla dalsich 10min...
Omacku som robila podla @irisina83 - asi polovicka roztopeneho masla, do toho stava z 3 pomarancov, troska hnedeho cukru a dala som asi lyzicku solamylu (rozmiesaneho v troxe tej pomarancovej stavy, co som si nexala bokom)...nexala xvilku povarit a hotovo
a kolac je robeny z polovicnej davky z tohto receptu: 1kg muky(miesam spaldovu a hladku v pomere 1:1), 1 drozdie, sol, 6dcl mlieka, 1/2 masla (roztopit), tretina 2dcl hrnceka oleja,20dkg kryst. cukru...vykysnut, vyvalkat na plex (polovicna davka mi vysla akurat na jeden), poukladat slivky ocukrene a oskoricovane trosku.... posypka je maslo, struhanka a mak... 80g maslo, 80g struhanka, 30g mak, 110g kryst. cukor pisalo...

rastulka
13. jan 2013

Ahojte 🙂 U nas snes domaca francuzska polievka,pečene kura+pečene americke zemiaky 😝 🙂 a kedže mm ma dnes meniny tak namiesto meninovej torty meninove parižske rožky 😉

vefi89
13. jan 2013

baby nemáte náhodou recept na dresign do bagety? 🙂

lydia22
13. jan 2013

@rastulka vyzerajú božsky mňam 🙂

betka22betka
13. jan 2013

@lydia22 mňamky, ten paprikáš by som si hneď dala s tymi krásnymi haluškami, si šikulka

lydia22
13. jan 2013

@betka22betka dakujem 🙂

papuka
13. jan 2013

dievčence moje zachráňte ma! 🙂 potrebujem vymyslieť nejaké predjedlo na sobotu, pridu naši a neviem čo urobiť, obed bude klasika, rezne so zemiakovým šalátom, na ich prianie, lebo moj šalát je vraj výbornýýýýý, to tvrdia aj moji chlapi doma aj oni 😀 minule ked boli u nás, tot nedávno na moje meniny 5.1. 😉 som urobila pečenovú paštétu z dobrého jedla no nevedeli sa dojest, teraz by som zase niečo vymyslela ale neviem čo........ 😒 mohlo by to byt niečo studené

fatima30
13. jan 2013

@mysiatkoo
DAKUJEM za receptikus vyskusam 🙂

tunzal
13. jan 2013

@inffinity vyskúšaj toto http://varecha.pravda.sk/recepty/slonie-zradlo/... je vynikajúci ja som chili vynechala 😉