icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

saxana36
16. jan 2013

@leanax TOTO JE ZAUJIMAVE,VYSKUSAM

pupavka_pupavka
16. jan 2013

@womankc nato mam zle spomienky z detstva preto to nejedavam ☹ ale nakoniec su klasika s dzemom a slahacka posypane grankom mnaaam su vyborne 🙂

katka888
16. jan 2013

ahojte, mam v mraznicke mrazenu zeleninovu zmes italian style, su tamo.i. aj cukety, olivy... a neviem co stym. nemate nejaky napad, alebo nevari niekto z toho?

saxana36
16. jan 2013

dnes šosovicova polievka a pizza a urobim aj segedin na zajtra a ked stihnem ostalo mi zem.pyre tak aj slivkove gule a do vikendu nevarim 😉

kikatko
16. jan 2013

francuzske zemiaky s klobasou, párkami a špekačky, polievka zasa nie je - nikto ju u nás nechce jest

nufficek
16. jan 2013

losos a zeleninka na bilinkovom masielku 🙂

leanax
16. jan 2013

@saxana36 odporúčam, fakt sú výborné... môj manžel je trošku výberavý, ale ked som toto spravila prvý krát tak pochválil a že už len takéto budeme robiť 😀

kikatko
16. jan 2013

@danielaj poprosím si recept, moje nikdy nie su také pekné a dobré

womankc
16. jan 2013

@pupavka_pupavka jáj tak prepáč, že som ti pripomenula zlé spomienky , teraz ma napadlo, že som ešte robila aj tak , že som na panvičke na masielku s troškou cukru rozohriala nakrájané ovocie, jablko, jahody, banán, broskyne , vanilkú , prehriala a to som dala a na to šľahačku, pochvaľovali si

pupavka_pupavka
16. jan 2013

@womankc tak taketo nieco by bolo super,nabuduce vyskusam 🙂

daniz
16. jan 2013

mm dnes vymýšľa jelitka + zemiačky, ak bude po mojom paradajková omáčka + zemiačky + mäsko z polievky

nelinka1311
16. jan 2013

maďarský guláš a polievku musíme ešte vymyslieť možno zeleninová so špenatovými haluškami

nelinka1311
16. jan 2013

@nufficek ako pripravuješ lososa?klasika,len s citronom a posoliť?mam v mrazaku,v piatok sa chystám urobiť.a tá zeleninka na bylinkovom masle?znie to lákavo,čo to je?dík

saxana36
16. jan 2013

@nufficek mnamky

lululka555
16. jan 2013

ahojte 🙂
u nas dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a zo vcera sampinonova omacka a k nej budu cestoviny 🙂

nufficek
16. jan 2013

@nelinka1311 cauko, no lososa som uz skusala vselijako ale najviac zo vsetkych sposobov na chuti tak ze ho predom nasolim a trosku pokorenim takym tym korenim co sa priamo struha z toho mlinceka-kotany alebo co to je, 4 druhy korenia... a trosku trascou posypem a hned aj citronom pokapem... po takej hodke to opeciem prudko z jednej z druhej strany na panvici a ked je to hotove zase citronom pokapem... mnam tak som sa dnes z toho napratala az mi zle je 😀 a zeleninka... no poviem to jednu vec 🙂 nasla som v lidli mrazenu v takej papierovej krabicke je tam hrasok kukurica karfiolik mrkva a je to spolu s bilinkovym maslom, hodis to do hrnca povaris 6-7 minut kym sa masielko neroztecie a vualaaaa.... obed je hotovy, ked chces mozes este zemiaciky s petrzlenom a basta jak lusk... ked nechce zeleninku mrezenu da sa aj normalne ze nahadzes do hrnca so chces aku zeleninku na roztopene masielko s petrzlenom pazitkou a bilinkami akymi chces trosku posolis a mas to iste... no my stratne lubime tu z lidla...je to vazne mnamiky... 🙂) drzim palce 🙂) http://www.google.sk/imgres?hl=sk&tbo=d&rlz=1C1... takto podobne vyzera ta zeleninka 🙂

vivusika
16. jan 2013

u nás dnes karfiolova pomsta 😀 zapekaný karfiol http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekany-karfi... a karfiolova polievka s krupicovými haluškami 😉

sisanka
16. jan 2013

dnes uz konecne dojeme kapustnicu 😀 😀 :D a druhe budu jelitky so zemiakmi a domacou calamadou a idem piect americky vlacny kolac, skusim ho dat do babovkovej formy a domaci chlebik podla @danielaj 😉

tinuskaha
16. jan 2013

dnes paradajkova polievka a cukinovy privarok s masovou rolkou a chlieb to bude nazajtra ale urobim k tomu zemiaky🙂

luciferova
16. jan 2013

Ahojte

Poradite mi nejaky fajnovejsi zakusok? Taky na krstiny aby mohol byt, cize ziadny jablcnik. Diky 🙂

bellada
16. jan 2013

@luciferova mna napadlo ze aj "jablcnik" moze byt fajnovy 😲 napr http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...

bellada
16. jan 2013

my dnes privarok z cervenej sosovice, volkske oko, varene zemiaky

marionetta
16. jan 2013

my šošovicová polievka,zemiakové placky,jablková štrúdľa a pre mňa bezlepkové sušienky 🙂

zklimekova
16. jan 2013

dnes paradajková polievka a palacinky 🙂

natal12
16. jan 2013

baby moze sa dat zamrazit cesto na halušky ??

lencyca
16. jan 2013

Ahojte,dnes zeleninova so slizami,pirohy so slivkovym lekvarom s oprazenou struhankou,na veceru bude tunakova pomazanka,davno sme ju nemali 😉

mariankas
16. jan 2013

@luciferova Mne sa veľmi páči tento, mám ho od mojej sestry a je to skutočne vynikajúci zákusok. 😉 Nekontrolovala som presne množstvá s tým mojím receptom, no postup a počet vajec je rovnaký 😉
http://varecha.pravda.sk/recepty/kinder-kolac/1...

marionetta
16. jan 2013

dievčatá,síce trochu odveci,ale chcem sa s vami podeliť o recept na domácu vegetu.Ja ju robievam už dosť dlho a je podľa mňa výbornou náhradou kadejakých bujónov a dochucovadiel.Takže na mäsovom mlynčeku zomeliem cca 1kg mrkvy,1kg petržlenu,0,5 kg zeleru,0,5 kg cibule,1 veľká hlavička cesnaku,po 50g vňate petržlen a zeler a zmiešam to s 1kg soli.Poriadne to premiešam a plním do pohárov.Uskladňujem to v chladničke a vždy podľa potreby dám do jedla.Množstvo jednotlivých surovín je variabilný,aj bylinky sa môžu rôzne dávkovať a obmieňať podľa chuti.Nemusíte sa báť,že sa to pokazí,soľ to perfektne zakonzervuje,vydrží to vraj aj rok,ale ja som to vždy minula skôr 🙂