Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes karfiolová polievka a mäsko na smotane s kolienkami 😀
@mariettka27 takto,ale z 2 davky http://varecha.pravda.sk/recepty/lievance/31989... 😉
@womankc nemusi ,u nas sa tak robí ja robim aj uzlíky aj rovne 🙂
ahojte, dnes rychlovka a to : omeletka so sunkou a hraskom a varene zemiaky s maslom a cerstva zeleninka 🙂
Ahojte, ja budem varit cez vikend cestoviny s lososom, polievku z pecenej tekvice, plnena rolka z morcacieho prsa, spaldovo-jablkovy kolacik.
Ahojte, dnes len extra rychlovka.. dnes už nejak nevládzem ☹
Ešte je cícerová polievka, budú varené zemiaky a rybie prsty.
Cez víkend neviem..... nemáte typy? ďakujeeeem 😵
@a2303 prosim ta ako si robila cicerovu polievku?
@mizulienka fakt je dobry. Ja som predtym zavarany zeler tiez nejedla, ani o nom nepocula, ale teta rada skusa vselijake novinky 🙂 a toto jej fakt vyslo.
@summer_103 Ak máš konzervu tak trocha povaríš cícer s tou šťavou (ak máš sušený, tak necháš vo vode napučiť a v tej vode varíš) spolu s bobkovým listom. Ja dochucujem trochou soli, vegetou, muškátovým orieškom, a trochou čierneho korenia. potom môžeš spraviť zátrepku do mlieka, alebo smotany a zahustíš 😵 Ja zahusťujem sójovým mliekom. Mne túto polievku deti veľmi majú radi 😵
Dnes zemiaky s kyslou kapustou a slaninkou 🙂
Dnes, vyprazany karfiol 🙂 mnam
@martinkatinka Ahoj, daj mi potom vediet ako sa s tou hmotou robilo ok ? 🙂
fazulovy privarok, perkelt, dojeme mrkvovu polievku zo vcera, vanilkovy puding s keksom a marhulami
@miculienka nemáš za čo, rado sa stalo, tak držím palce, nech sa podarí a bude chutiť 🙂
fasirka so zemiakmi,hubova omacka s knedlou a zemiakova polievka na kyslo 🙂
@simona112 tieto falošné karbonátky robievam aj ja, naozaj sú výborné , deťom chutia a sú rýchlo urobené 😉
@ibajeho kuk môj album, medzi poslednými fotkami, je receptík na úžasný chlebík , dá sa robiť aj v pekárničke z polovičnej dávky, ja som ho dlho robila v pekárničke a skúsila som teraz na plechu a poviem ti na plechu je oveľa lepší 😉
@titkovamiriam počuj Mirka, ja som práve včera hovorila mm, že by som mala urobi´t fánky, že sme dávno nemali, a ke´d vidím tie tvoje, no paráda 😉 a recept mám podobný ako ty 😉
u nás dnes dojedáme hríbovú polievku zo včera a robila som fašírky zo sójového granulátu so syrom a špenátom, k tomu pečené zemikay s cibuľkou a domáci cesnakovo-smotanový dressing a ešte chcem poobede urobi´t nejaké fajn pagáčiky 😉
@danielaj ono tych receptov je vela.u nas sa robia vinove,niekde rumove a dokonca pivne 🙂
@titkovamiriam presne receptov je veľa, a teraz pozerám do svojho albumu a ja robievam vlastne tieto tvoje 😀 a rovno dvojitú dávku, preto sa mi to zdalo, že viný recept, ja robím z kila múky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...
u nás dnes polievka zo stonkového zeleru a špagty so šunkovo-tuniakovo rajčinovou omáčkou (improvizujem z toho čo bolo v ladničke 😀) ale povodne bol plán granadír ale nechce sa mi fliačky robiť
ahojte , my dnes rascovo vajičkovu polievočku a perkelt z haluškami 😉
@titkovamiriam ja len či náhodou nevieš dáky dôvod starosvetský babičkovský 🙂 že prečo to práve takto robia, lebo mne to príde ako šiškové cesto v podstate
@lululka555 ďakujem pekne...ja robievam z acidka a tie moc manželovi nechutia,tak vyskúšam tieto,vyzerajú naozaj skvelo 😉
dnes na večeru knedlová omeleta, zajtra zeleninková polievka + kur. perkelt s haluškami a upečieme s deťmi jablkový koláčik
Varené zemianky a dusené kuracie mäso s brokolicou.
Bravcove nakyslo s kolienkami.

@titkovamiriam ty a prečo sa to tak musí rozrezávať a prekladať ?