icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
21. jan 2013

dnes bude fazulová s údeným kolenom , ktoré potom dáme zapiecť a bude aj hlavné jedlo,ale hlavne ked nám zase pustia voduuuuuuuuuu!!!!!!!

snu
21. jan 2013

tak buchticky ,, este pocukrovat a hotovo,, tieto su cucoriedkove,, tie slivkove su 2krat vacsie 😀 tie by sa mi sem ani nezmestili 😀

bbbea
21. jan 2013

dnes plnený baklažán s kuracím mäsom a pikantný rukolový šalát, mňamka 😉

michaelamilan
21. jan 2013

@mravvcek tieto som robila z lístkového cesta, inak robievam z plundrového, rozvaľkám si do kruhu, rozrežiem na 12ks, potriem kečupom, naskladám šunku plátkový syr, nivu alebo hermelín, posypem pizza korením a zmotám. Takto spravené croissanty preložím na plech, potriem vajcom a pečiem. 🙂

natal12
21. jan 2013

@tunzal ako to že tebe nevyteču ?? mne furt vsetko vyteče nech to je čokolvek 😒

mravvcek
21. jan 2013

@michaelamilan jej dakujem a este ake je plundrove cesto?

ifkael
21. jan 2013

skusala som robit minuly tyzden privarok s cervenej sosovice.. normalne to zmizlo rychlostou blesku... takze tento tyzden urcite zopakujem- nic sa mi neuslo :D som myslela, ze budu ohrnat nos

michaelamilan
21. jan 2013

@mravvcek pľundrové cesto je vlastne kysnuté cesto s tukovou kockou(cesto ako na pagáčiky, no namiesto škvarkov dáš maslo) tým dosiahneš jemné vrstvenie cesta, je potom vláčne a chutnejšie ako obyčajné kysnuté cesto.

tunzal
21. jan 2013

@natal12 neviem ako ale trošku vytiekli aj mne 😉 treba ich trošku pevnejšie zatočiť , zvykla som trošku konce pritlačiť .

mravvcek
21. jan 2013

@michaelamilan no to je pre mna zlozite 🙂 ja ani kysnute poriadne neviem spravit,ale snazim sa,ucim sa 🙂

leanax
21. jan 2013

@snu prosím prosím prosím recept na tieto buchtičky... už tak dlho sa ne ne chystám a nemám odvahu... 😀 všetky recepty čo som našla sú nejako zložito napísané 😢

michaelamilan
21. jan 2013

@mravvcek možno aj premňa by boli zložité, ale keďže somvyučená cukrárka mám ich už tak povediac v malíčku......no treba skúšať a podarí sa aj tebe!!!! Moje prvé výtvory boli ako zo škôlky 😀

libka1
21. jan 2013

spagety so sunkou a syrom

snu
21. jan 2013

@leanax strana 1973 tam som recept pisala..lahunke 😉 drzim palce,keby nebolo neco jasne,,pytaj sa

chloe001
21. jan 2013

Kuraco-kukuricove rizoto (premena vcerajsieho kuracieho sote s kukuricou 🙂 nech nejeme dva dni to iste 😉 )

leanax
21. jan 2013

@snu ďakujem idem hned opísať a možno aj dnes skúsim 😀

nataliasarron
21. jan 2013

@snu naaadherneee mnamka 😉 das mi prosim ta receptik?

katy2
21. jan 2013

@bbbea recptik mozem poprosit? vdaka 🙂

tunzal
21. jan 2013

@snu ďakujem 🙂 a tu sú syrové žemle 🙂

mravvcek
21. jan 2013

@tunzal odkial mas receptiky?Na obycko rozky aj nutelove a syrove?Krasne su!!!!!

tunzal
21. jan 2013

@mravvcek ďakujem, robím podla tohto receptu : 1 kg hladkej múky, 6 dl mlieka, 2,5 dl roztopené maslo , 25g soľ, 1 kávová lyžička cukru, 1 sušené droždie.

mravvcek
21. jan 2013

@tunzal a ako ich krajas a plnis,aky tvar musia mat pred plnenim?Ja som uplny debko,ale zajtra pride svokra strazit maleho,tak sa vyblaznim v kuchyni,troska zrelaxnem 🙂

ocko78
21. jan 2013

segedinsky gulas , knedla, mnamky 🙂

snu
21. jan 2013

@tunzal perfektne,na taketo chodime do tesca,,teda hlavne moj maly 😀 takze zajtra su na rade 😀 diky

snu
21. jan 2013

@nataliasarron strana 1973 tam je recept.. su fajnee,,ja som na teketo veci moc neni,ale uz som zvalila dve 😀

gucz
21. jan 2013

dinstované zemiaky a k tomu kapustový šalátik alebo uhorka. Polievku dojedáme z víkendu kuraciu

nanulik
21. jan 2013

dnes sme dojedlai zo včera granadír a cesnačku, zajtra frankfurtská p. a pečené kur. stehná s ryžou

nanulik
21. jan 2013

@snu super cesto na buchty už ukladám 😀 a kolko je ich z toho množstva.

snu
21. jan 2013

@nanulik no pre nas aj moc,,na cely velky plech,, ja som robila na dva male,, na buduce len z polky urobim,, 😉

nanulik
21. jan 2013

@snu tiež bude pre nás asi dosť z polky, mám taký uzky hádam to bude akurát.... idem si to zapísať. a na aké hrubé vyvalkávaš cesto?