Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes plnený baklažán s kuracím mäsom a pikantný rukolový šalát, mňamka 😉
@mravvcek tieto som robila z lístkového cesta, inak robievam z plundrového, rozvaľkám si do kruhu, rozrežiem na 12ks, potriem kečupom, naskladám šunku plátkový syr, nivu alebo hermelín, posypem pizza korením a zmotám. Takto spravené croissanty preložím na plech, potriem vajcom a pečiem. 🙂
@michaelamilan jej dakujem a este ake je plundrove cesto?
skusala som robit minuly tyzden privarok s cervenej sosovice.. normalne to zmizlo rychlostou blesku... takze tento tyzden urcite zopakujem- nic sa mi neuslo :D som myslela, ze budu ohrnat nos
@mravvcek pľundrové cesto je vlastne kysnuté cesto s tukovou kockou(cesto ako na pagáčiky, no namiesto škvarkov dáš maslo) tým dosiahneš jemné vrstvenie cesta, je potom vláčne a chutnejšie ako obyčajné kysnuté cesto.
@michaelamilan no to je pre mna zlozite 🙂 ja ani kysnute poriadne neviem spravit,ale snazim sa,ucim sa 🙂
@mravvcek možno aj premňa by boli zložité, ale keďže somvyučená cukrárka mám ich už tak povediac v malíčku......no treba skúšať a podarí sa aj tebe!!!! Moje prvé výtvory boli ako zo škôlky 😀
spagety so sunkou a syrom
Kuraco-kukuricove rizoto (premena vcerajsieho kuracieho sote s kukuricou 🙂 nech nejeme dva dni to iste 😉 )
@snu naaadherneee mnamka 😉 das mi prosim ta receptik?
segedinsky gulas , knedla, mnamky 🙂
@nataliasarron strana 1973 tam je recept.. su fajnee,,ja som na teketo veci moc neni,ale uz som zvalila dve 😀
dinstované zemiaky a k tomu kapustový šalátik alebo uhorka. Polievku dojedáme z víkendu kuraciu
dnes sme dojedlai zo včera granadír a cesnačku, zajtra frankfurtská p. a pečené kur. stehná s ryžou

dnes bude fazulová s údeným kolenom , ktoré potom dáme zapiecť a bude aj hlavné jedlo,ale hlavne ked nám zase pustia voduuuuuuuuuu!!!!!!!