icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
24. jan 2013

@matusiatko tesco, kaufland, zdravá výživa, billa 😉

darka2001
24. jan 2013

Normalne milujem tie vase fotecky,hned ma to inspiruje nieco navarit,aj ked dnes sa u nas velmi nevari ostal este gulas od vcera tak k tomu dorobim len lievance,ale urobili ste mi chut na vypr sampinony tak to najblizsie..... 🙂

mariettka27
24. jan 2013

Ahojte dievčatá 🙂
tak my dnes papáme hovädziu roštenku na dubákoch s ryžou a ešte ostalo kapustnice trošku spred dvoch dní,manžel sa smial,že teda ju doje,veď viac už skysnúť nemôže 😀
na víkend sa chystám piecť niektoré z vašich skvelo vyzerajúcich koláčikov na manželovu oslavu,táto téma je návyková,chodím tu slintať nad vašimi výtvormi 😀 ...
prosím vás, keď robíte tie nutelové rožteky,používate originál nutelu,alebo máte nejakú lacnejšiu verziu?napríklad z lidla alebo jednoty?

titkovamiriam
24. jan 2013

obedík hotový mozem ist do prace-prva foto masko a len na minutku cibulka aby bola stavnata a potom foto s volskými očami 😀 -kto bude chciet da si zemiaky alebo si to vloži do žemle 🙂

patka6
24. jan 2013

@bublina83 mnam to vyzera dobre, odkial mas receptik? vdaka 🙂

veroninna1
24. jan 2013

dnes zemiakovo-mrkvovo-zelerova polievka a plnena paprika v rajcinovej omacke

natal12
24. jan 2013

@mariettka27 ja pouzivam tu lacnejsiu ale aj tak mi vyteču 😒 😀

mariettka27
24. jan 2013

@natal12 a akú kupuješ?my to nekupujeme vôbec,tak sa pýtam,aby som nekúpila somarinu 😉

matusiatko
24. jan 2013

@miriamr však to, že neviem, či som mala šťastie, alebo som bola slepá???... prešla som tesco, billu, lidl a nič :(, kde to obvykle majú? medzi čím? možno hlúpe otázky a možno som naozaj mala len "šťastie", že nemali 🙂

natal12
24. jan 2013

@mariettka27 takú lacnu, je v kelímku a stoji okolo 1 eura neviem presne a mavaju ju aj v kauflande aj v tescu aj v lidli 🙂

lucikatn
24. jan 2013

cestoviny s brokolicovo-syrovou omáčkou a na večeru cukinový koláč na slano

mariettka27
24. jan 2013

@natal12 ďakujem,vyskúšam...ale radšej dám do polovice cesta lekvár 😀

firstbaby
24. jan 2013

dnes rasova polievka s vajickom a pirohy na sladko s lekvarom a sladkou struhankou 🙂

zarabono
24. jan 2013

Dnes pizza

sisanka
24. jan 2013

takze my sme dnes mali pirohy plnene tvarohom na slano s oprazenou slaninkou a kyslou smotanou... 🙂

martinkaa
24. jan 2013

Zapečené kuracie prsia so šampiňónmi a smotanovo-syrovou omáčkou 🙂

zuzananinka
24. jan 2013

@bublina83 vyzerá úžasne to Tvoje tiramisu aj mna by zaujimalo, ktorý recept používaš

natal12
24. jan 2013

@mariettka27 to je už na tebe ale ked ti chutí kvalitná nutela kúp si tú. načo kupovať drahé nutely ked postačí aj taká lacnejšia 😀

daniz
24. jan 2013

u nás dnes parené buchty

mariettka27
24. jan 2013

@natal12 my to práveže vôbec nejeme doma,tak neviem ako ktorá chutí...ale radšej by som dala lacnejšiu verziu...keď nebude dobrá,potom skúsim inú 😉

luskacik32
24. jan 2013

žienky trosku ina otazka ked sa mi tu pacia recepty ako si ich mozem ulozit aby som to tu vzdy nemusela cele listovat? diki.

ela2710
24. jan 2013

Dnes máme vajíčkovú polievku a bravčové rizoto 🙂 Zajtra sa bude dojedat + spravíme domáce buchty na pare 🙂

aduskalac
24. jan 2013

tak som skusila aj ja chlebík bez miesenia a je fakt chutný a dnešny obed zajac na smotane🙂

ela2710
24. jan 2013

@luskacik32 pokial viem, neda sa to, ak ta nieco zaujme, tak si to radsej uloz do wordu, alebo si sprav receptarik - kde si budes zapisovat 🙂

zuzin78
24. jan 2013

@aduskalac chlebik bez miesenia? To ako si robila???

vieruna
24. jan 2013

U nas bola dnes trosku zmena planu. To co som si myslela, ze mam v mrazaku filety, tak bola nakoniec cela rybka. Nekukla som na to, len som videla sacok z rybami 😀 Takze bola ryba upecena so zemiakmi, koreninkami, slaninkou a tak. Aj tak najvacsi uspech mala sosovicova polievka na kyslo. Nevdacnici 🙂 Staci povedat, ze kolko sosovicky spapame, tolko stastia budeme mat 😉 Na veceru spravime tie vcerajsie makove tasticky. Skusim aj obmenu - mak s jablckami.
A uz zacinam hladat inspiraciu na vikend 😉

zuzin78
24. jan 2013

@bublina83 mozem poprosit o recept na tiramisu po domacky dakujem

firstbaby
24. jan 2013

a pirohy su hotove...dobru chut si prajeme 🙂

miriamr
24. jan 2013

@matusiatko napr. v tesco tam , kde sú napr. huby zavárané, malé kukuričky, zavarané klíčky atď. je to na konci regálov s konzervani a zaváraninami. myslím, že si to len prehliadla 😉

zuzin78
24. jan 2013

@zuzananinka taku domacu klobasku by som si dala mnamky