Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Normalne milujem tie vase fotecky,hned ma to inspiruje nieco navarit,aj ked dnes sa u nas velmi nevari ostal este gulas od vcera tak k tomu dorobim len lievance,ale urobili ste mi chut na vypr sampinony tak to najblizsie..... 🙂
Ahojte dievčatá 🙂
tak my dnes papáme hovädziu roštenku na dubákoch s ryžou a ešte ostalo kapustnice trošku spred dvoch dní,manžel sa smial,že teda ju doje,veď viac už skysnúť nemôže 😀
na víkend sa chystám piecť niektoré z vašich skvelo vyzerajúcich koláčikov na manželovu oslavu,táto téma je návyková,chodím tu slintať nad vašimi výtvormi 😀 ...
prosím vás, keď robíte tie nutelové rožteky,používate originál nutelu,alebo máte nejakú lacnejšiu verziu?napríklad z lidla alebo jednoty?
dnes zemiakovo-mrkvovo-zelerova polievka a plnena paprika v rajcinovej omacke
@mariettka27 ja pouzivam tu lacnejsiu ale aj tak mi vyteču 😒 😀
@natal12 a akú kupuješ?my to nekupujeme vôbec,tak sa pýtam,aby som nekúpila somarinu 😉
@miriamr však to, že neviem, či som mala šťastie, alebo som bola slepá???... prešla som tesco, billu, lidl a nič :(, kde to obvykle majú? medzi čím? možno hlúpe otázky a možno som naozaj mala len "šťastie", že nemali 🙂
@mariettka27 takú lacnu, je v kelímku a stoji okolo 1 eura neviem presne a mavaju ju aj v kauflande aj v tescu aj v lidli 🙂
cestoviny s brokolicovo-syrovou omáčkou a na večeru cukinový koláč na slano
@natal12 ďakujem,vyskúšam...ale radšej dám do polovice cesta lekvár 😀
dnes rasova polievka s vajickom a pirohy na sladko s lekvarom a sladkou struhankou 🙂
Dnes pizza
takze my sme dnes mali pirohy plnene tvarohom na slano s oprazenou slaninkou a kyslou smotanou... 🙂
Zapečené kuracie prsia so šampiňónmi a smotanovo-syrovou omáčkou 🙂
@bublina83 vyzerá úžasne to Tvoje tiramisu aj mna by zaujimalo, ktorý recept používaš
@mariettka27 to je už na tebe ale ked ti chutí kvalitná nutela kúp si tú. načo kupovať drahé nutely ked postačí aj taká lacnejšia 😀
u nás dnes parené buchty
@natal12 my to práveže vôbec nejeme doma,tak neviem ako ktorá chutí...ale radšej by som dala lacnejšiu verziu...keď nebude dobrá,potom skúsim inú 😉
žienky trosku ina otazka ked sa mi tu pacia recepty ako si ich mozem ulozit aby som to tu vzdy nemusela cele listovat? diki.
Dnes máme vajíčkovú polievku a bravčové rizoto 🙂 Zajtra sa bude dojedat + spravíme domáce buchty na pare 🙂
@luskacik32 pokial viem, neda sa to, ak ta nieco zaujme, tak si to radsej uloz do wordu, alebo si sprav receptarik - kde si budes zapisovat 🙂
U nas bola dnes trosku zmena planu. To co som si myslela, ze mam v mrazaku filety, tak bola nakoniec cela rybka. Nekukla som na to, len som videla sacok z rybami 😀 Takze bola ryba upecena so zemiakmi, koreninkami, slaninkou a tak. Aj tak najvacsi uspech mala sosovicova polievka na kyslo. Nevdacnici 🙂 Staci povedat, ze kolko sosovicky spapame, tolko stastia budeme mat 😉 Na veceru spravime tie vcerajsie makove tasticky. Skusim aj obmenu - mak s jablckami.
A uz zacinam hladat inspiraciu na vikend 😉
@matusiatko napr. v tesco tam , kde sú napr. huby zavárané, malé kukuričky, zavarané klíčky atď. je to na konci regálov s konzervani a zaváraninami. myslím, že si to len prehliadla 😉
@zuzananinka taku domacu klobasku by som si dala mnamky

@matusiatko tesco, kaufland, zdravá výživa, billa 😉