Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dobré ránko 😉 dnes gulášová polievka,hrachová kaša so sekanou,upečiem malému k dnešným meninkám brumíkov 🙂
@zuzananinka dufam, ze som sa ta nijako nedotkla. Ved komentar som si mohla nechat pre seba. Ale keby si naozaj upiekla klobasky a vcera ste este jedny robili - mnam, mnam - brala by som domace klobasky.
Zienky, ja uz neviem co varit, nemam ani na nic chut..🙂 ale viete mi niektora hodit nejaky dobry super chutny receptik na sojove kocky? chcela by som spravit s tarhonou, ale ten moj recept mi uz lezie hore krkom..🙂 ja robim ze uvarim kocky v bujone s masoxom, pridam sol, vegetu korenie a uvarene scedim, a potom som ich urobila na zelenine, ale ta chut tej soje je tam stale...ako ju robievate vy? vdaka..🙂
hrachová polievka zahustená zemiakom,čipsy z domácej klobásky na vrch,grenadír + repa,hnietený jablkovo-orechový koláčik ( bola dobrá úroda,najnovšie fičíme na odšťavených jabĺčkach,sú sladké ako med.....aj s kyslou kapustou šalátik robievam,štrúdle....mám dobrú odrodu,kedy vydržia až do mája vo veľmi dobrej kvalite 😵
strukova polievka na kyslo a jablkova zemlovka
dnes cestoviny s tuniakovou omackou a polievka este neviem aka☹
asi brokolicova
dnes špenátová polievka zo včera a špenátové halušky so syrom, kyslou smotanou 🙂...no špenátový deň 😅 , poobede keď malá zaspí sa chystám na nejaké muffiny 🙂
Pekne rano kocky, ale nam prituhlo 😝 mame od vcera strapacky z kyslou kapustou a slaninkou,ale budem robit palacinky, ako plnku vyskusam dat ten novy ochuteny tvaroh od Raja, su velmi dobre 😵 a polievka pre deti bude zemiakova s vajickom ale inak sa bude varit drzkova,taka riadna az v nej lyzica bude stat 😀
mne včera mama doniesla plnenú papriku v rajčinovej omáčke, bežím kupiť knedlu a obed hotový 😀
@lululka555 recept na zemiakovo mrkvove placky?
Ahojte.dnes bud zapekaný karfiol z cestovinou,alebo ho vypražím a varené zemiačky k tomu,polievka karfiolovo-zeleninová.,,
@andula30 ahoj robila som tak isto ako zemiakove,akurat som pridala aj postruhanu mrkvu a dala som do nich aj ovsene vlocky 😉
ahojte 🙂 u nas dnes polievka zo vcera - kysla sosovicova a mam rozmrazene pecienky tak urobim na cibulke a k nim asi domace tortilly 🙂
maličký je dnes u našich. ale aj my musíme niečo jesť 😀 tak brokolicová krémová a kuracie nugetky a ryža
u nas boli vcera tvarohove palacinky,aj som zopar zapiekla a polievka sa dojedala hrachova.Dnes kalerabkova polievka a masko ala ciganska ale pecene v rure 🙂
@00matula urob na smotane ako ked riadne mäso moje deti to miluju a postruham tam aj mrkvu
Ahojte... u nás dnes rajčinová kapusta s chlebíkom... 🙂
u nas dnes porova polievka s haluskami a bravcovy perkelt na smotane, kolienka
kedze sme chori tak slepaci vyvar, masko z polievky este urobim pyre.
restovana bravčova pečen s ryžou a dusenou madarskou zeleninou na masle mnam
ahojte, prosím neviete mi poradiť kde kúpiť bambusové výhonky do tejto ostrokyslej polievky? chcem ju vyskúšať uvariť, a chýba mi už len toto... ďakujem
sosovicova polievka, cestoviny so zeleninovou omackou
ahojte. my dnes dojedáme zemiakový prívarok, malá si kázala pečené zemiaky v šupke a k tomu bryndza a najmenší má kuskus s kuracím mäskom 😉

@abriela sem tam niečo pripravím sama doma ale v mukach sa nevyznám ateda neviem, či by som niečo nepokazila tak sa radšej spýtam aj ked možno moja otázka vyznie smiešne pre skúsené pekárky ale som rada, že si sa pobavila
@danielaj ďakujem za vysvetlenie 😅