icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzananinka
24. jan 2013

@abriela sem tam niečo pripravím sama doma ale v mukach sa nevyznám ateda neviem, či by som niečo nepokazila tak sa radšej spýtam aj ked možno moja otázka vyznie smiešne pre skúsené pekárky ale som rada, že si sa pobavila

@danielaj ďakujem za vysvetlenie 😅

lencyca
24. jan 2013

Dobré ránko 😉 dnes gulášová polievka,hrachová kaša so sekanou,upečiem malému k dnešným meninkám brumíkov 🙂

abriela
24. jan 2013

@zuzananinka dufam, ze som sa ta nijako nedotkla. Ved komentar som si mohla nechat pre seba. Ale keby si naozaj upiekla klobasky a vcera ste este jedny robili - mnam, mnam - brala by som domace klobasky.

lencyca
24. jan 2013

@mravvcek ja som dávala len lekvár a vytiekol mi 😒

00matula
24. jan 2013

Zienky, ja uz neviem co varit, nemam ani na nic chut..🙂 ale viete mi niektora hodit nejaky dobry super chutny receptik na sojove kocky? chcela by som spravit s tarhonou, ale ten moj recept mi uz lezie hore krkom..🙂 ja robim ze uvarim kocky v bujone s masoxom, pridam sol, vegetu korenie a uvarene scedim, a potom som ich urobila na zelenine, ale ta chut tej soje je tam stale...ako ju robievate vy? vdaka..🙂

megika1
24. jan 2013

@atiatko tu sú zlaté maminky,ktoré sa CHCÚ podeliť o svoje skúsenosti a vychytávky,upozornia na vylepšenie receptu.....to nie každá povaha dokáže 😉

megika1
24. jan 2013

@00matula namacerovať sójové mäsko je umenie,tam treba aj nám exotické korenie,skutočnú lahôdku jedávam iba vo vegoške inak radšej nahradím syrom Tofu 🙂

megika1
24. jan 2013

hrachová polievka zahustená zemiakom,čipsy z domácej klobásky na vrch,grenadír + repa,hnietený jablkovo-orechový koláčik ( bola dobrá úroda,najnovšie fičíme na odšťavených jabĺčkach,sú sladké ako med.....aj s kyslou kapustou šalátik robievam,štrúdle....mám dobrú odrodu,kedy vydržia až do mája vo veľmi dobrej kvalite 😵

katkas1
24. jan 2013

strukova polievka na kyslo a jablkova zemlovka

tinuskaha
24. jan 2013

dnes cestoviny s tuniakovou omackou a polievka este neviem aka☹
asi brokolicova

zklimekova
24. jan 2013

dnes špenátová polievka zo včera a špenátové halušky so syrom, kyslou smotanou 🙂...no špenátový deň 😅 , poobede keď malá zaspí sa chystám na nejaké muffiny 🙂

erni
24. jan 2013

Pekne rano kocky, ale nam prituhlo 😝 mame od vcera strapacky z kyslou kapustou a slaninkou,ale budem robit palacinky, ako plnku vyskusam dat ten novy ochuteny tvaroh od Raja, su velmi dobre 😵 a polievka pre deti bude zemiakova s vajickom ale inak sa bude varit drzkova,taka riadna az v nej lyzica bude stat 😀

betuska22
24. jan 2013

mne včera mama doniesla plnenú papriku v rajčinovej omáčke, bežím kupiť knedlu a obed hotový 😀

andula30
24. jan 2013

@lululka555 recept na zemiakovo mrkvove placky?

mata71
24. jan 2013

Ahojte.dnes bud zapekaný karfiol z cestovinou,alebo ho vypražím a varené zemiačky k tomu,polievka karfiolovo-zeleninová.,,

lululka555
24. jan 2013

@andula30 ahoj robila som tak isto ako zemiakove,akurat som pridala aj postruhanu mrkvu a dala som do nich aj ovsene vlocky 😉

lululka555
24. jan 2013

ahojte 🙂 u nas dnes polievka zo vcera - kysla sosovicova a mam rozmrazene pecienky tak urobim na cibulke a k nim asi domace tortilly 🙂

nanulik
24. jan 2013

maličký je dnes u našich. ale aj my musíme niečo jesť 😀 tak brokolicová krémová a kuracie nugetky a ryža

titkovamiriam
24. jan 2013

u nas boli vcera tvarohove palacinky,aj som zopar zapiekla a polievka sa dojedala hrachova.Dnes kalerabkova polievka a masko ala ciganska ale pecene v rure 🙂

fordikford
24. jan 2013

@00matula urob na smotane ako ked riadne mäso moje deti to miluju a postruham tam aj mrkvu

dida84
24. jan 2013

Ahojte... u nás dnes rajčinová kapusta s chlebíkom... 🙂

tinka0401
24. jan 2013

@00matula ja sojove kocky ochucujem podobne, bujon, vsetky mozne koreniny ktore mam doma (naozaj tam dam zo vsetkeho) zalejem ich vriacou vodou a necham ich tak az do vychladnutia...
Ale dakujem, ze si ich spomenula, ja z nich dnes spravim segedinsky gulas🙂

tretulka
24. jan 2013

u nas dnes porova polievka s haluskami a bravcovy perkelt na smotane, kolienka

irsina83
24. jan 2013

strapacky

lizatko1009
24. jan 2013

kedze sme chori tak slepaci vyvar, masko z polievky este urobim pyre.

mimka1
24. jan 2013

restovana bravčova pečen s ryžou a dusenou madarskou zeleninou na masle mnam

matusiatko
24. jan 2013

ahojte, prosím neviete mi poradiť kde kúpiť bambusové výhonky do tejto ostrokyslej polievky? chcem ju vyskúšať uvariť, a chýba mi už len toto... ďakujem

smejkoh
24. jan 2013

sosovicova polievka, cestoviny so zeleninovou omackou

ibajeho
24. jan 2013

@extrate no spravis normalne halusku a potom si na panvicu picnes aspon tych 5 vajec alebo ak je to pre viac osob tak viac. Ono to obali tie halusky, urcite vies co myslim.

miriamr
24. jan 2013

ahojte. my dnes dojedáme zemiakový prívarok, malá si kázala pečené zemiaky v šupke a k tomu bryndza a najmenší má kuskus s kuracím mäskom 😉