icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
25. jan 2013

@danielaj mňáááám , máš v albume aj receptík???

womankc
25. jan 2013

@danielaj teda aj tej huspeninky a aj tej bublaninky by som si dala veru 😉

danielaj
25. jan 2013

@womankc nie, v albume mám prevažne sladké veci, jedlá nie, ale písala som viac tých paštét, pozri strany dozadu, tuším minulý týždeń to bolo 😉

danielaj
25. jan 2013

@womankc veď dobehni, ešte máme aj pre nečakanú návštevu 😉

womankc
25. jan 2013

@danielaj popátram ďakujem, veď sa mi zdalo, že som tam nič také nevidela, lebo teda občas si ho prezerám na inšpiráciu

martinkatinka
25. jan 2013

Ahojte, idem si zase k vám po radu... kedy sa pečú šišky? Ktorú stredu? Minule som tu videla jeden recept, šišky na plechu, tak by som ich chcela upiecť, len neviem kedy sa to pečie 😀

womankc
25. jan 2013

@danielaj xixixixixiixix, neriskuj 😉 😀

yashmin
25. jan 2013

takze dnes kapustnica a bude aj na zajtra 😀

aduskalac
25. jan 2013

slaná torta pre navstevu 🙂

womankc
25. jan 2013

@danielaj našli mí rádcové 🙂

womankc
25. jan 2013

@martinkatinka popolcová streda pripadá na 13.2. tento rok, u nás sa piekli šišky vždy víkend pred popolcovou stredou

erni
25. jan 2013

Dobre rano kocky, rychlo piste,bo ja fakt dnes neviem co varit 😉

sisanka
25. jan 2013

ahojte kocky, takze my dnes paradajkova polievka s pismenkami a syrom a druhe budu rybie prsty so zemiakmi...a upeciem jablkovy kolac s pudingom a piskotami 🙂

pami2
25. jan 2013

@sisanka ahoj neposlala by si prosim ta recept na ten jablkovy kolac?dik

titkovamiriam
25. jan 2013

Dneska nic moc varenie-široke slíže s tvarohom ,kakakom alebo orechami 😀
@martinkatinka u nas sa sisky a fanky pecu uz teraz 🙂 ale by sa na popolcovu stredu 🙂

titkovamiriam
25. jan 2013

@danielaj huspenina to je napad na vikend!!!! 😀

megika1
25. jan 2013

@danielaj aj nás čaká huspeninka,môj hu miluje .....zase zo zbytku silného vývaru robievame kapustnicu a tú milujem aj ja,kapusta zo súdku sa v tomto období u nás dosť míňa,jedávame aj surovú,pridám za hrsť aj do fazuľovky,či zemiakovej so strúhancom...nepreje sa,chystám sa na koložvársku,ale po víkende 😉

sisanka
25. jan 2013

@pami2 to je uplne jednoduchy...z listkoveho cesta...na spodok das listkove cesto, naukladas piskoty, potom jablka na mesiaciky, posypes vanilkovym a skoricovym cukrom a zalejes jednym vanilkovym pudingom, navrch znova listkove cesto, popichat vidlickou, natriet vajickom a upiect 😉

ericka06077
25. jan 2013

Ja som vcera varila sojove kroketky.. strasne dobre to chutilo.. a je to aj zdrave jedlo.. a prilohu som udusila mrazenu miesanu zeleninu a trosku cestovin som do toho vmiesala.. moj chlap sa isiel zblaznit za tym 🙂 a to je masiar 🙂

womankc
25. jan 2013

@ericka06077 aké kroketky?

womankc
25. jan 2013

@sisanka a ako dlho zhruba a na akom stupni cca???

mirellka
25. jan 2013

ahojte takže guláš sa už varí a mám v pláne buchty na pare,robila som ich naposledy pred pár rokmi a nepodarili sa no dnes ma to chytilo opäť tak snáď budú dobré 😕 ak máte dáky jednoduchý recept kde nemám čo pobabrať rada prijmem 😀

fordikford
25. jan 2013

@aduskalac jaj mnam idem na hostinu môžem 😝 🙂

fordikford
25. jan 2013

takže nakolko sa zvyšila kapusta a mäsko sa zjedlo tak spravim zemiakove gule plnene udeninou a posypem tou zvyšnou kyslou kapustou a opečenou slaninkou :- ked zvýši cesto tak sparvim aj lokše z maslom to bude hostina

ericka06077
25. jan 2013

@womankc Sojové.. som pomlela soju uz uvarenu a trocu posmazenu na cibulke a s majoranom a s cesnakom.. premiesala a tak som pomlela.. das tri vajicka, trochu struhanky a urobis sulky.. 🙂 a osmazis na oleji.. 🙂

pami2
25. jan 2013

@ericka06077 a ako si robila tie kroketky?

cawes
25. jan 2013

ha ja nevarim, mm je na slovensku, maly dostane zemiak a mrkvu to mam uvarene v predstihu a ja si dam salat a lasagne z obchodu .

lululka555
25. jan 2013

ahojte 🙂 u nas zeleninova polievka a rybie filetky na masle s varenymi zemiakmi 🙂

majulino
25. jan 2013

ja dnes robim gyros a malemu smotanovo maskovu omacku so zemiacikmi a husaciu polievku

ericka06077
25. jan 2013

@pami2 namocila som si soju.. (je jedno, ci kocky, alebo platky, ale daj dva balicky ) na cca 20min, potom som ju dala varit na cca10min.. zliala som vodu. na panvici som si zohriala dve lyzice ramy, dve cibulky na jemno pokrajane som spenila, pridala som majoranku, sol, cierne korenie, potom som primiesala tu soju.. nechala som ju vychladnut a pomlela som ju celu aj s tou zmeskou cibulkovov.. jaj a este 4kusy cesnaku sa tam davaju 🙂 pretlaceny 🙂 do tej pomletej zmesky sa daju dve vajicka a struhanka podla hustoty, aby sa dali tvarovat take sulky, alebo gulicky.. to uz zalezo na vas.. 🙂 a na oleji osmazit 🙂 a je to strasne super, lepsie ako masove mi bolo povedane 🙂