Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes jeme mrkovu polievku a pecene telacie fasirky so zemiakovou kasou.
@rastulka aka paradna torta, sikula si a musis mat dobru svokru,ked si si dala takuto namahu 😉
@nakup brokolica vyzera super, musim aj ja spravit,uz dlho nebola a to som kedysi robievala kazdy tyzden 😵
my dnes mame fazulovu so zeleninou a kedze zajtra pracujem tak uz dnes mame nedelnu klasiku rezne s ryzou a salat
Zemiakova kremova s udenym maskom a druhe zapecene kuracie prsia s mozzarelou v smotanovej omacke a k tomu ryza s kari a zelenina na pare.
@mizulienka cibulova omacka 😉 http://recepty.vareni.cz/cibulova-omacka/
dnes polievka šošovicová so zeleninou, domáca pizza - šunka, tuniak, kukurica, syr - mňam , mňam, mňam. 😀 , keď volakomu neostane tak aj kuracie stehná pečené + zemiačiky
ahojte,dnes francúzska polievka s mušličkami,cestoviny s mletým maskom a syrovo-kečupovou omáčkou,idem znova robit brumikov,malý ich pojedol a domáha sa ich 🙂
vysmazany karfiol, tatarka paradajka, varene zemiaky potom opecene na masle, slepaci vyvar
@mizulienka fuuu to je tazka otazka, lebo som to robila zakazdym inak ....podla stavu v xladnicke 😝 raz som tam buxla troxu zelatiny,raz asi pol creme ole, teraz cisto smotana a mascarpone s vanilkovym cukrom a aby to drzalo,tak piskoty medzi ovocnu a smotanovu vrstvu... obcas primiesam biely jogurt... Fakt podla toho, co mi treba spotrebovat...
@titkovamiriam neda sa to otvoriť ☹
@joannas a čo ten link na popolcovu stredu to je z wikipedie,zadaj si do google a najdes tam kopec odkazov
@rastulka parádna..nefajčím, ale túto by som si dala :D
u nás dnes guláš z diviny s chlebom, moravské koláče, tie nám ráno priniesla babka 🙂...teraz poobede sa chystám na jablkovo-kokosový koláčik a grécky šalát..čakáme návštevu v nedeľu, aby som potom doobeda nestresovala 🙂
kuracia polievka s kurčaťa , tarhoňa + kuracie tyčinky v cestičku + uhorky . Upiekla som čokoládovú roládu
ahojte kočky,
nepoznáte nejaký dobrý recept na jeleninu? najlepšie bez slaniny, nerada dávam slaninu k inému mäsu. Ďakujem 🙂
ahojte koceny mi mame dnes hrstkovu polievku a chcela som robit tie vase fasirky ale omylom som vytiahla z mrazaku stehno no a to skoda na fasirku tak som spravila rezne vyprazene v cesticku s kasou a cviklou juj tak sme sa fajne napapcili ...idem vas pocitat s kavickou a potom idem spravit kolaci pudigovy ideme vecer k svokra tak odnesiem ona nas vcera hostila pizzou..
ahojte tak mi zo včera fazulova mliečna a pagače,
upečeny margot rez a kusky pomačane v kokosovej mučke ako ježkovci,,,,
DNES UPRATUJEM CELY DOM,, 😅
@fordikford no uz sa vsetko minulo 😝
Taaaak a je hotovo,normalne sa mi podaril chlebik,mne!!! A ked tak to zvladnem ja,ze kys cesto.normalne mi ho pochvalila aj svokra,vdaka za receptik? 🙂
U nás dnes zemiakový šalat a rezeň 🙂
ahojte, dnes polievka zo vcera ,zeleninova a domaca pizza 🙂
cafte dnes hliva ustricova s vajickom a zajtra fazulova polievka s udenym kolenom a druhe pecena kacka,knedliky,kapusta a domace lokse... 😀 baby prosim recept na brumika..vdaka 🙂
dnes hovadzi gulas a domaci chlebik,dezert eskimo rezy
u nás dnes roštenka plnená klobáskou, kápiou a uhorkou s ryžou..........a ako sladké moravské koláčiky..........čučoriedkové a marhuľové 🙂
u nas pizza z pizzerie a margotkove muffiny 😉
@lululka555
prave som dorobila ten mascarpone krem co si davala receptik aj foto, je to zatial v chladnicke, ale kupila som slahacku na varenie 😀 takze nedala sa mi poriadne vyslahat slahacka, tak to bolo take redsie, nevadi, uvidime ci sa z toho nepose.... 😀 😀

@miruska73 ja varim v tlakaci vyvar a vzdy je krasny 😉 . Zeleninu varim osobitne a ked je masko makke tak to spolu este chvilu povarim. Vyvar zo zeleniny pridavam podla zelanej chuti 😉