icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mis_ka
29. jan 2013

cukinove rizoto so zaudenou susenou panenkou (vychytavka z danubius gastra)

irsina83
29. jan 2013

moja dietka

danielaj
29. jan 2013

@irsina83 diétka, ale vyzerá a určite aj chutí výborne 😉

michaelamilan
29. jan 2013

@danielaj jej tá je tiež pekná!!!! a ďakujem,. len som tak poslala link na inšpiráciu 🙂

medvedik79
29. jan 2013

Zeleninove rizoto 🙂

bobinkask
29. jan 2013

ahojte dnes kurací vývar s cestovinou a potrebovala som minút kuracie masko z polievky tak vzniklo takéto niečo inšpirovala som sa tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3023 plnila som nátierkou z olomouckých syrečkov a miešaným zeleninovým šalátom

darka2001
29. jan 2013

@bobinkask vyzera to skvelo,ale olom.syrecky by som teraz nezvladla to by som ihned vyobjimala zach misu

zuzananinka
29. jan 2013

@danielaj :DDDD presne sa tu napchavam dukatovými buchtičkami - som dnes prvykrat robila - a mnam - no a tie špekačky zvykneme podobne robiť - vyzerajú chutne

bobinkask
29. jan 2013

@darka2001 možno ani nie 😉 keby som ti nepovedala tak ani nezistíš lebo mám recept v ktorom sa varia a v nátierke majú iba taku slabučkú vonu a chut 😵 ale ked sa to varí... je iná aroma v kuchyni 😀

abriela
29. jan 2013

@irsina83 veru vyzera to velmi dobre. Kolko kil slo zatial dole?
@eliska07 a k Dankinemu receptu - spekaciky, dodam, ze s to da spravit aj v titanovom hrnci (maju teraz v lidli za super cenu) a je to naozaj super. Tiez som robila s nealkoholickym pivom, lebo doma ine nebolo 😉

nakup
29. jan 2013

@zuzananinka ahoj dobre si pamätáš tu je receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-kysnuta...

gianni
29. jan 2013

teraz dopečené čajové (strojové)pečivo...

levandullka
29. jan 2013

Z našej kuchyne práve vychádzajú rôzne zvuky, rachot a sem-tam nejaká nadávka... Dôvod - moja polovička robí večeru 🙂. V palacinkovaní je proste neprekonateľný 🙂.

chloe001
29. jan 2013

Dnes sa dojedli francuzske zemiaky a zajtra bude z paraku, kuracie prsia s brokolicou a zemiakmi a jogurtovo oreganovym dressingom.

dida84
29. jan 2013

Ahojte,
my sme dnes mali šošovicovú polievku a zapekané cestovinky... Dúfam, že ostane aj na zajtra, nie ako dnes, keď som si ráno našla prázdne hrnce... Manžel raboval chladničku v noci... 😀

blackcat8885
29. jan 2013

@gianni Kde kúpim ten strojček?Moja mama ho kedysi mala ale už ho nemá a na nete ho neviem nájsť.dakujem

veronavanes
29. jan 2013

dnes špenát so zemiakmi a volským okom, a moravské koláčiky .

nadhera
29. jan 2013

s malym sme robili sulance - zo zvysnych uvarenych zemiakov /maso sa zjedlo a zemiaky ostali/, polievka kremova brokolicova 😀

lydia22
29. jan 2013

Dnes šunkafleky

gianni
29. jan 2013

@blackcat8885
ja som ho kúpila v Lidli,možno bude aj v domácich potrebách,alebo niečo podobné....

irsina83
29. jan 2013

@abriela ked som sla rodit mala som o 14 kil viac....este 8kil a som ako pred otehu a 12 ako za mlada 😀

nakup
29. jan 2013

Ahojte mi gulášová polievka taká hustá mňam s chlebíkom znova zapekaná brokolica a koláčik

erni
29. jan 2013

@nakup tak presne takyto nakyp som spravil na veceru akurat som tam dala aj kukuricu a navrch goudu a chcela som to odfotit,lebo to vyzeralo po upeceni krasne ale akurat na potvoru im odisla karta vo fotaku,ale maly mi povedal,ze je to vyborne 🙂 takze uz som neni smutna,ze som nedala foto 🙂 milujem,ked take male deti nemaju odpor k jedlam zelenej farby 😵

nakup
29. jan 2013

@erni aj môj syn to miluje aj špenát ale hlavne mäso

luciok
29. jan 2013

Mrkvovo - ananásový koláč (posledné kúsky)

bubu1111
29. jan 2013

Ja som dnes robila zapecene fasirky na stave v trube so zem.kasou a su fantasticke...recept tu zo str.1945 myslim....prave ju zerem, zas neschudnem, ale neviem odolat😀

amdeis
29. jan 2013

My sme dnes mali slaby kuraci vyvar s nastruhanou mrkvou a zemiakom. Skor by sa asi hodilo nazvat to zeleninova polievka s dvoma kridelkami. 🙂 Na druhe bolo bravcove pliecko na stave a k tomu rozky, lebo ryzu som uz nevladala (sme chori). Ako dezert som skusila dnes domace musli tycinky a celkom boli fajn, len si nabuduce upravim pomery na menej mastne a menej sladke.

nanulik
29. jan 2013

doobeda len atká rýchlovka hrašková poliekva z mimibazaru a opečená saláme so zemiakmi. a poobede som robila ešte žemlovku

danielaj
30. jan 2013

dobré ránko, u nás dnes dojeme krémovú polievku so sladkých zemiakov a mrkvy s opraženým pečivom zo včera a idem robiť bryndzové halušky so slaninkou, deti to nemajú radi, tak budú ma´t sladké halušky, tak ako to ľúbia - s makom a domácim džemom 😉 u nás dnes upršaný deň 😠 deti si snehu veĺmi neužili ☹ a ja zrovna potrebujem ísť do obchodu, došlo mi droždie 😒 a chcela som piecť rožky aj vianočku

eliska07
30. jan 2013

@danielaj Ďakujem 🙂