Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj jej tá je tiež pekná!!!! a ďakujem,. len som tak poslala link na inšpiráciu 🙂
Zeleninove rizoto 🙂
ahojte dnes kurací vývar s cestovinou a potrebovala som minút kuracie masko z polievky tak vzniklo takéto niečo inšpirovala som sa tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3023 plnila som nátierkou z olomouckých syrečkov a miešaným zeleninovým šalátom
@danielaj :DDDD presne sa tu napchavam dukatovými buchtičkami - som dnes prvykrat robila - a mnam - no a tie špekačky zvykneme podobne robiť - vyzerajú chutne
@zuzananinka ahoj dobre si pamätáš tu je receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-kysnuta...
Z našej kuchyne práve vychádzajú rôzne zvuky, rachot a sem-tam nejaká nadávka... Dôvod - moja polovička robí večeru 🙂. V palacinkovaní je proste neprekonateľný 🙂.
Dnes sa dojedli francuzske zemiaky a zajtra bude z paraku, kuracie prsia s brokolicou a zemiakmi a jogurtovo oreganovym dressingom.
Ahojte,
my sme dnes mali šošovicovú polievku a zapekané cestovinky... Dúfam, že ostane aj na zajtra, nie ako dnes, keď som si ráno našla prázdne hrnce... Manžel raboval chladničku v noci... 😀
@gianni Kde kúpim ten strojček?Moja mama ho kedysi mala ale už ho nemá a na nete ho neviem nájsť.dakujem
dnes špenát so zemiakmi a volským okom, a moravské koláčiky .
s malym sme robili sulance - zo zvysnych uvarenych zemiakov /maso sa zjedlo a zemiaky ostali/, polievka kremova brokolicova 😀
Dnes šunkafleky
@blackcat8885
ja som ho kúpila v Lidli,možno bude aj v domácich potrebách,alebo niečo podobné....
@nakup tak presne takyto nakyp som spravil na veceru akurat som tam dala aj kukuricu a navrch goudu a chcela som to odfotit,lebo to vyzeralo po upeceni krasne ale akurat na potvoru im odisla karta vo fotaku,ale maly mi povedal,ze je to vyborne 🙂 takze uz som neni smutna,ze som nedala foto 🙂 milujem,ked take male deti nemaju odpor k jedlam zelenej farby 😵
Ja som dnes robila zapecene fasirky na stave v trube so zem.kasou a su fantasticke...recept tu zo str.1945 myslim....prave ju zerem, zas neschudnem, ale neviem odolat😀
My sme dnes mali slaby kuraci vyvar s nastruhanou mrkvou a zemiakom. Skor by sa asi hodilo nazvat to zeleninova polievka s dvoma kridelkami. 🙂 Na druhe bolo bravcove pliecko na stave a k tomu rozky, lebo ryzu som uz nevladala (sme chori). Ako dezert som skusila dnes domace musli tycinky a celkom boli fajn, len si nabuduce upravim pomery na menej mastne a menej sladke.
doobeda len atká rýchlovka hrašková poliekva z mimibazaru a opečená saláme so zemiakmi. a poobede som robila ešte žemlovku
dobré ránko, u nás dnes dojeme krémovú polievku so sladkých zemiakov a mrkvy s opraženým pečivom zo včera a idem robiť bryndzové halušky so slaninkou, deti to nemajú radi, tak budú ma´t sladké halušky, tak ako to ľúbia - s makom a domácim džemom 😉 u nás dnes upršaný deň 😠 deti si snehu veĺmi neužili ☹ a ja zrovna potrebujem ísť do obchodu, došlo mi droždie 😒 a chcela som piecť rožky aj vianočku

cukinove rizoto so zaudenou susenou panenkou (vychytavka z danubius gastra)