icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikatko
31. jan 2013

guláš a budu ešte aj rýchle muffiny

rolla20
31. jan 2013

udene tofu v hraske a obalene v struhanke, basmati ryza + cierna ryza

catrena
31. jan 2013

neviete mi niektora poradit co s diviačou pečenou?

daniz
31. jan 2013

@danielaj no a teraz si ma dostala, a ktoré si mám teraz vybrať 😀 😎

rastulka
31. jan 2013

@mizulienka som rada, že vám to chutilo 🙂

stastnevydatam
31. jan 2013

@anos18 ved aj ja som doteraz robila klasicky kysnute cesto.. teda neklasicky, mna to nebavi miestit... tak len par krat premiesam a necham na pospas osudu 🙂)) len vcera ma napadlo, ze skusim dat do pekarnicky..

womankc
31. jan 2013

@daniz prvé alebo posledné, tie sa mne páčili

rastulka
31. jan 2013

Ahojte,u nas dnes rascova polievka a paradajkova omačka s hovadzim masom a zemiakovymi knedličkami 😉

vieruna
31. jan 2013

@danielaj ked robis tie karamelovo puncove, tak tu slahacku najprv vyslahas a potom zaslahavas s maslom, alebo lejes do masla a slahas? Pytala sa to tam aj autorky jedna kocka, ale neodpovedala jej.
A ja sa vam musim pochvalit. Upiekla som slivkovo marhulovy posuch. Nenormalne dobry je 🙂 Konecne som sa naucila robit kysnute cesto. Uz som vam tu dakovala za rady, ale neda mi este raz 😉 Dakujem

daniz
31. jan 2013

@womankc tiež rozmýšľam

simona112
31. jan 2013

kysla zemiaková polievka a pizzakoláč 🙂

anos18
31. jan 2013

@stastnevydatam Moja vianocka uz caka 🙂 na plechu, o chvilu sup do rury. Ale mala som problem so zapletanim tych 4 vrkocov. Druhu som robila z troch, ale ani ta nie je velmi podarena. Ale chutit hadam budu 🙂

natal12
31. jan 2013

@anos18 vidím že každá sa dá na tú hrnčekovú vianočku, ale ja nemám odvahu lebo viem že to nedokážem zapliect tie vrkoče 😀 tažké pre mna :D

anos18
31. jan 2013

@natal12 Aj ja ju mam halabala pozapletanu. Ale stale caka na plechu, kym sa dopecu spekaciky na pive. Potom dam vediet, ci chuti. Ved to je hlavne, nie? 🙂

lencyca
31. jan 2013

Ahojte,dnes este fazulova polievka,dukatove buchticky s vanilkovym pudingom,nakoniec som vcera robila salat chlapom,rozky nechceli 😉

joannas
31. jan 2013

@lencyca ako sy robila ten šalat?

joannas
31. jan 2013

@nakup ako robiš uhorkovi šalat?

natal12
31. jan 2013

@anos18 presne hlavne že bude chutiť, ja sa ňanu už dlho chystám ale stále nemám odvahu nato že ako ju pozaplietam 😀 😀 a to isté aj s brioškami 😀

lencyca
31. jan 2013

@joannas ahoj,nastruhala(na vacsich slzickach,je to rychlejsie) som si- 1/2kgjemnej salamy,4 uhorky,3 uvarene vajcia,dala som malu konzervu hrasku,2 pokrajane cibule,dobre premiesas,osolis,vylejes na to zmes-do hrnca si das 3PL oleja,1PL horcice,2CLcukru,1 stredny rajcin.pretlak-rozmiesas to,za staleho miesania to prevaris-nechas vychladnut,pridas k tomu,dobre premiesas a este nakoniec das 200g tatarky,znova premiesas,dobru chut,rychlo mizne 😀

lienka2
31. jan 2013

vcerajsi a dnesny obed - vcera losos zapecene so zeleninou v alobale, dnes polievka z kuracieho stehna so zeleninou a mrvenickou, rizoto zo slovenskej ryze pridala som tam masko z polievky a pernik 🙂

hobit
31. jan 2013

zeleninova polievka, lososove cestoviny

kittynnkaa
31. jan 2013

rejčinova polievka,kura na smotane 🙂

evelina77
31. jan 2013

Dneska hríbová polievocka+mlety reznik zemiacky s cibulkou

nelinka0401
31. jan 2013

@natal12 ty už tú vianočku konečne skús 😀 nebojsa,dôjdeš na to ako sa to zapletá.ani ja som to nevedela.ono ti to pôjde aj samo a ak aj hned nie,no a čo??? ved to nejde na súťaž v najkrajšom pletení 🙂 sprav a hotovo. 😉 😉 😉

piska82
31. jan 2013

polievka syrová s fazuľovými strukmi, pečené buchtičky plnené nutelou a slivkovým lekvárom 😝 ja mám rada aj s tvarohom ale môj mangel ee ☹

snu
31. jan 2013

dnes sme mali huspeninu od svokra-naj aku som kedy jedla.. a pecem orechove trojuholnicky, a este idem na slane asi bryndzove tycinky a sunkove pagaciky 😉

lulu89
31. jan 2013

Ja mam dnes zemiakovy privarok s fasirkou a peciem jablkovu strudlu :D

miruska73
31. jan 2013

ahojte kocky dnes mame kuraci vyvar a strapacky taaaaaaaaaaak som sa narobila 😀 😀 😀 ale kolko mam riadu fuj 🙄 uz je umyty len caka na utretie 😖 ale kava ma teraz prednost 😵 bude ajna zajtra , musim riadit a mozno ak poschne aj zehlit kedze dnes asi pracku pretrhnem 😠

nelinka0401
31. jan 2013

baby ja sem už nemôžem chodiť 😠 😠 mám trochu času pre seba ked malý nepotrebuje moju pozornosť a hned ma to núti odtialto niečo piecť. 😀 😀 😀 takže cesto na chorvátske rožky už kysne..jedny na slano so semiačkami a druhé sladké...

zklimekova
31. jan 2013

u nás sa dnes dojedla paradajková polievka, ostalo aj sote a ryža, ale spravila som aj buchty na pare, s makovou plnkou, slivkovým lekvárom a nutelou , spolu 34 buchiet..tak zajtra asi len nejaká polievka a bude sa dojedať 🙂