Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj mnammmmm pivove spekacky lubime poriadne pikantne a obcas aj so zemiakovou kasou na obed raz som s nich bola hrozne chora ☹ ,v mrazaku potrebujem aj ja porobit poriadky hlavne odmrazit ale mam strach pretoze ked zavrieme dvere na chladnicke tak vydava hrozne zvuky ako keby jej skvrkalo v brusku mam strach ze ju uz nenastartujem....uz si aj trosku nervozna s nastupu do prace? ides uz zajtra ci az od pondelka?
@natal12 @danielaj @womankc @stastnevydatam Tak vianocka je dopecena, je sice nejaka "kostrbata", ten povrch nemam pekne hladky, ale je vyborna, uz som zjedla 4 kusky.
A aj spekaciky na pive su dobre. Ja sem nemozem chodit 🙂
....tak ja som konečne vyskúšala tie slávne pudingoše...........ale na želanie jeden bol čokoládový, jeden makový a jeden makovo-slivkový..........no to vám bola mňamka .............ďakujem dievčence za inšpiráciu......už mám zakázané piecť.....lebo všetci vraj musia schudnúť 😀 ..........ale ja zas rozmýšľam čo len upečiem 😀
Dojedali sme polievku zo vcera a robila som ragu bolognese, na obed mal maly s cestovinou. Schovam do poharikov do chladnicky, ked sa mi nebude chciet varit tak len vyberiem. Na veceru telacie na stave, ryza a zeleny salat.
ahojte u nás dnes chilli con carne z kuracieho masa podla tohoto receptu len som pridala ešte paradajky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31795&use... ryža a mrkvové hranolky, polievku sme dojedli zo včera zeleninovu a detom za vysvedčenie som upiekla podla receptu na brumíka sladkú odmenu ...nemám formu na brumíkov tak budú mat mackov pu 😉
@lululka555 dakujem 😉
zemiaková placka plnená čo chladnička s kečupom a tatárkou 🙂
balatonsku pochutku s hriankami , br. pliecko na zelenine ryza
Faaaaajne karfiolove placky (syr,sunka,karfiol,vajko,muka,sol,korenie,olej,mliecko) a k nim varene zemiaky 🙂 mnam...
u nás halušky s hlávkovou kapustou a slaninkou a slepačí vývar s rezancami
my sme davno nemali sosovicovy privarok, tak som ho dnes spravila. k tomu fasirky pecene v rure. polievka bola zeleninova s haluskami.
@efci fuuuu skor si myslim, ze take ani nie... je to moc tazke....teda na vrxu ano, ale nie na bokox.... ak by boli len dake malicke, mozno by sa to prixytilo, ak su pocukrovane a namocis to troxou vody, ak nie, tak by to mohlo ist prixytit bielkovou polevou ako na perniky, ale to je zbytocne pracne.....
a dnesny obed - zemiakovo-sampionova polievka a rezance s makom, cukrom a maslom
dnes kuracie sote s kukuricou
..a zajtra chcem piect pre mm na narodky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 ,dufam,ze sa podari,bojim sa hlavne toho prerezania 😝
Dievcata, mozem nahradit obycajne drozdie v recepte na cesnakove trojuholniky susenym drozdim?
@levandullka moja podľa mňa mozeš ved na tom nič nepokazíš 🙂

@nelinka0401 héééééh 😀 😀 no skúsim aspoň dúfam ale bojím sa že to pobabrém 😀 kebyže to ide na sútaž tak prehrám určite 😀 😀 😀 😀