icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
31. jan 2013

@nelinka0401 héééééh 😀 😀 no skúsim aspoň dúfam ale bojím sa že to pobabrém 😀 kebyže to ide na sútaž tak prehrám určite 😀 😀 😀 😀

miruska73
31. jan 2013

@danielaj mnammmmm pivove spekacky lubime poriadne pikantne a obcas aj so zemiakovou kasou na obed raz som s nich bola hrozne chora ☹ ,v mrazaku potrebujem aj ja porobit poriadky hlavne odmrazit ale mam strach pretoze ked zavrieme dvere na chladnicke tak vydava hrozne zvuky ako keby jej skvrkalo v brusku mam strach ze ju uz nenastartujem....uz si aj trosku nervozna s nastupu do prace? ides uz zajtra ci az od pondelka?

anos18
31. jan 2013

@natal12 @danielaj @womankc @stastnevydatam Tak vianocka je dopecena, je sice nejaka "kostrbata", ten povrch nemam pekne hladky, ale je vyborna, uz som zjedla 4 kusky.
A aj spekaciky na pive su dobre. Ja sem nemozem chodit 🙂

lola7712
31. jan 2013

@cacika .........mňaaaaaaaaaaaam joooooooooooj hned by som si dala 😝

lola7712
31. jan 2013

....tak ja som konečne vyskúšala tie slávne pudingoše...........ale na želanie jeden bol čokoládový, jeden makový a jeden makovo-slivkový..........no to vám bola mňamka .............ďakujem dievčence za inšpiráciu......už mám zakázané piecť.....lebo všetci vraj musia schudnúť 😀 ..........ale ja zas rozmýšľam čo len upečiem 😀

januschka10
31. jan 2013

Dojedali sme polievku zo vcera a robila som ragu bolognese, na obed mal maly s cestovinou. Schovam do poharikov do chladnicky, ked sa mi nebude chciet varit tak len vyberiem. Na veceru telacie na stave, ryza a zeleny salat.

bobinkask
31. jan 2013

ahojte u nás dnes chilli con carne z kuracieho masa podla tohoto receptu len som pridala ešte paradajky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31795&use... ryža a mrkvové hranolky, polievku sme dojedli zo včera zeleninovu a detom za vysvedčenie som upiekla podla receptu na brumíka sladkú odmenu ...nemám formu na brumíkov tak budú mat mackov pu 😉

efci
31. jan 2013

@mysiatkoo prosim ta a take ozdobky cukrove, nie z fondanu ale skor ako zele bonbob y mi na tom potahu budu dakodrzat?

milenka74
31. jan 2013

@natal12 ja mam problem zapliest vrkoc dcere a tiez som robila tuto hrncekovu,ved tam bol aj navod,nie je to take hrozne ana vystavu to nejde 😉 😵

bobinkask
31. jan 2013

@lululka555 dakujem 😉

fordikford
31. jan 2013

zemiaková placka plnená čo chladnička s kečupom a tatárkou 🙂

tanitta
31. jan 2013

balatonsku pochutku s hriankami , br. pliecko na zelenine ryza

reni1512
31. jan 2013

Faaaaajne karfiolove placky (syr,sunka,karfiol,vajko,muka,sol,korenie,olej,mliecko) a k nim varene zemiaky 🙂 mnam...

natal12
31. jan 2013

@milenka74 šak ano, priznám sa tiež ja mám tiež problém teda to ani neviem zapletaný vrkoč 😀 😀

natal12
31. jan 2013

@anos18 náhodou ju máš peknú 😉

mataklinec
31. jan 2013

u nás halušky s hlávkovou kapustou a slaninkou a slepačí vývar s rezancami

paris3
31. jan 2013

my sme davno nemali sosovicovy privarok, tak som ho dnes spravila. k tomu fasirky pecene v rure. polievka bola zeleninova s haluskami.

anos18
31. jan 2013

@natal12 Ten povrch nemam pekny hladky a leskly. Asi som podla mna malo vypracovala cesto. Lebo mne sa nechce miesit kysnute cesto 🙂 a leniva som bola aj vytiahnut hnetac cesta. 🙂 Ale vnutri je pruzna a je dobra. Uz som sama zjedla polovicu. Hrozné ....

womankc
31. jan 2013

@anos18 čo aká kostrbatá??!!!! však handmade, nie? 😉 🙂

mysiatkoo
31. jan 2013

@efci fuuuu skor si myslim, ze take ani nie... je to moc tazke....teda na vrxu ano, ale nie na bokox.... ak by boli len dake malicke, mozno by sa to prixytilo, ak su pocukrovane a namocis to troxou vody, ak nie, tak by to mohlo ist prixytit bielkovou polevou ako na perniky, ale to je zbytocne pracne.....

anos18
31. jan 2013

@womankc To veru ozaj handmade. Ziadny pristroj mi nepomahal, len moje rucicky a kedze som sa strepala na ľade dvakrat a boli ma stale ruka, ani velmi este nevladzem. Ale chutovo sa neda s obchodnou ani porovnat.

mysiatkoo
31. jan 2013

a dnesny obed - zemiakovo-sampionova polievka a rezance s makom, cukrom a maslom

eva7780
31. jan 2013

dnes kuracie sote s kukuricou

eva7780
31. jan 2013

..a zajtra chcem piect pre mm na narodky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 ,dufam,ze sa podari,bojim sa hlavne toho prerezania 😝

lululka555
31. jan 2013

bravcove rezniky s popucenymi zemiakmi s vnatkou 😉
pekny vecer 🙂 ze + 11 stupnov vonku 😵

womankc
31. jan 2013

@eva7780 toho sa neboj, bude sa to krájať jak pavučina, ono je to vláčne, ale krája sa také dobre , niečo podobné som robila a bolo to super , len namiesto gaštan pyré som ja dávala zemiaky varené, čo je konzistenciou to isté v podstate krásny recept si pridala, isto vyskúšam

eva7780
31. jan 2013

@womankc uz som raz prekrajovala piskotove cesto,vtedy som riadny krater urobila v strede 😀 😀 mozno skusim ako pisu v recepte s nitou

levandullka
31. jan 2013

Dievcata, mozem nahradit obycajne drozdie v recepte na cesnakove trojuholniky susenym drozdim?

natal12
31. jan 2013

@eva7780 ja keď som prvý krát robila tortu bála som sa najviac prerezávania ale dopadlo to dobre 😉 mám doma taký dlhý zubkový nožík a s ním mi to išlo najlepšie 🙂

natal12
31. jan 2013

@levandullka moja podľa mňa mozeš ved na tom nič nepokazíš 🙂