Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zapekana ryba v leče + zemiaky 🙂
My dnes vývar a halušky s tvarohom
hribova polievka, dusene zajacie masko na zeleninke, ryza
@zklimekova
tie buchty na pare su uzasne 🙂
No dnes zapekane zemiaky s klobaskou a udenym maskom, polievku este netusim ;)
u nás dnes bude mrkvová polievka a ryža s kuracími medailonkami. a zajtra francuzske zemiaky
ahojte a pekne rano !!! 🙂
dnes varim kuraci paprikas s haluskami a urobim aj trochu strapaciek ( s kyslou kapustou )
+ ako dezert zopar palaciniek s marhulovym dzemom,slahackou a nutelou 😉
vedeli ste o sode bikarbone? http://www.2012rok.sk/wp/umenie-zivota/13899-so...
dnes idem variť boršč s domácimi pletenkami a zajtra bryndzové halušky so zeleninovým šalátom s talianskou zálievkou.
Kúpila som si 2 tvarohy v papieri lebo príde sestra na návštevu ale ešte neviem čo z nich urobím. Máte nejaké tipy na niečo jednoduché?
dobre ranko kočky.. ja dnes hovadzie mlete reznikyso syrom a mrkvou, varene zemiacky s cesnakom, zeleninkovy salatik, jarna polievocka 😉 a dnes mam v plane vsetko vyluxovat,, aj okna asi 🙂
😀 ahojte, my dnes polievočka zo suchého hrachu so spišskými párkami a kura na paprike s nokerlami 😀
Ahoj, mate dobry recept na cokoladovu roladu? Budem rada, za nejaky receptik 🙂
sosovicova polievka s udenym masom a zapecene zemiaky s porom a syrom.. ziadne umenie ale snad bude chutit... a na vikend chystame poriadnu fazulovicuuuu s osuchom (: to bude este veselo hehe
poradí mi niekto?
robim červenu kapustu, len neviem ako urobit masko, mam plece bravčove, len skor nejak na platky aby bolo makké,
moj maly totiž vobec neje maso, tak chcem skusit inu verziu ako vcelku na neho .D
@lucikatn Tvarohové pagáče: 250g polohrubej múky, 250g hery, 250g tvarohu, 2čl soli, štipka prášku do pečiva, na potretie 1 vajce, sezam.
všetko zmiešať, okrem vajca a sezamu, nechať v zatvorenej miske v chladničke na noc, potom na pomúčenej doske rozvaľkať asi na 1cm a vykrajovať krúžky, srdiečka ......, dať na suchý plech, potrieť vajkom posypať sezamom a piecť na 200°C do zlatista. a sú vynikajúce, hlavne čerstvé chutia ako syrové. Ak nechceš čakať celú noc stačí dať aspoň na hodinu do chladničky, ja som to už tiež tak skúšala a boli takisto dobré 😝
tak my sme dnes ranajkovali spaldove palacinky s medom,mnamka ..ostalo aj na desiatu, alebo kym nepride manzel xixi... skorsi obedik- placky z ovsenych vlociek+kukurica+mrkva a co som doma nasla s cesnakovo-bylinkovou omackou..
utekame na slniecko, ale ten bordeeel v kuchyni 🙂))))))))) ak by som ten odfotila .. 😖
@sebi123 ahoj prosim ta toho zazvoru tam kolko ma ist do toho meska je to velmi aromaticke.dakujem
Dnes mam veget nevari sa zostalo od vcera paradajkova polievka so syrom a sojove platky vyprazene v sezamovom cesticku+zemiakova kasa
paradajková polievka so syrom, palacinky s tvarohom a aj s džemom - aby boli na vyber, šľahačka a čokoška 🙂
Ja dnes netuším, lebo deti sú u babky a ak nás nenabalí tak nejakú rýchlovku. Zajtra francúzska polievka a pečené údené mäsko na kapuste a zemiačkoch, alebo niečo z údeného
dnes podusené vnútornosti z diviaka s varenými zemiakmi a vňaťkou...
Už to mám - urobím kovbojské fazule , ale s údeným
Na raňajky boli makové opekance - zopár ich ešte ostalo od vianoc 🙂 a na obed sú palacinky - s grankom, džemom - kto ako chce, prípadne svokrine včerajšie neochutené rizoto.

@nakup 3deci vodi?