icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
1. feb 2013
tanitta
1. feb 2013

grilovane kruracie steaky ....mexicka zelenina + grilovana cuketa

maculik
1. feb 2013

ahojte kocky,
zase idem raz pre radu 🙂
Prosimvas, daju sa spravit halusky s kapustou aj z hlavkovej kapusty? Ak ano, mate nejaky overeny recept? Lebo tu v DE ta kysla kapusta je taka divna a od nasich domacu mam uz minutu 😒 Dakujem
Ja som to este nerobila, ale strasnu chut mam na to uz asi 2t, tak som sa rozhodla, ze zajtra by som to skusila.

sebi123
1. feb 2013

@maculik ahoj...jasneee, ze daju, ja ich mam radsej ako s kyslou kapustou 😉 cize kapustu si nakrajas a na troske oleja trosku osmahnes, nech pusti stavu, osolis a nechas dusit - ak treba, tak podlejes troskou vody... ja zvyknem pridat aj trochu cukru ( mam rada tak sladsie - cize vtedy cukor pridas skor ako kapustu aby ti skaramelizoval ).. noo a ked je kapusta makka, roztopim ( zprazim ) maslo... halusky zmiesam s kapustou a maslom a papame 😉 podla chuti dosolis 🙂 dufam, ze som pomohla 😅

bobinkask
1. feb 2013

dnes paradajková polievka s pohánkou, tarhonový nákyp s višnami a muž dojedol včerajšie chilli con carne s opekanými zemiakmi 🙂

gelinka75
1. feb 2013

brokolicova mliecna polievka a kuracie rizotto 🙂

mariana0915
1. feb 2013

my dneska mame fazulovu polievku ,vajičkovu polievku a lokše 🙂

mariana0915
1. feb 2013

@maculik ano ano daju sa spraviť normalne ako keby si robila s kyslou 🙂

maculik
1. feb 2013

@sebi123 jasne, diky moc! uz ma mm na zozname aj kapustu, takze zajtra to urcite vyskusam 🙂 a halusky robis ako?

sebi123
1. feb 2013

@maculik zo zemiakoveho cesta... cize zemiaky rozmixujem, pridam vajicko, sol a muku podla potreby ( hustoty ) a hadzem do osolenej vriacej vody... ale ak sa mi nechce "babrat" tak to robim s cestovinou ( sirsie rezance ) 😉

zoe_a
1. feb 2013

Inšpirovaná Vami, šikovné mamičky, som sa aj ja dnes pokúsila upiecť naše prvé vianočky 🙂

bodka13
1. feb 2013

dievčatá pomoooooc 😀 potrebujem radu ....trubičky okolo torty môžem naukladať už dnes (ako obrubu) 😕 ...a torta bude poliata čokoládou tak lentilky môžem dať tiež dnes 😕 ....radšej sa pýtam,lebo dnes sa mi v pečení nedarí 😠 ☹

natal12
1. feb 2013

Ahojte, my dnes kuracie stehna na kyslej kapuste s ryžou s kukuricou to mamina robila ja som robila penne z nivovou omáčkou 🙂 kedže zo včera nič neostalo ani dezert lebo mamina priateľ je ako kyselina 😠 😒 a na večeru bolo chlebik vo vajičku s bambinom a rajčinou 🙂 ale sme sa prejedli že sa nemožme ani hýbaŤ :(

megika1
1. feb 2013

@zoe_a sú ako zo žurnálu 😵 tlieskam hlavne pomocníčke,ktorá šikovne asistuje 🙂

egyptanka
1. feb 2013

Paradajkova polievka a fasirky so zemiakovou kasou.

kucminka
1. feb 2013

moje pečenia na tatinovu 60 ku 🙂

atiatko
1. feb 2013

@efci áno 😉 keď si objednávam domov tak jedine z Piana ale keď ideme do mesta tak Rusticana vyhráva 🙂

zoe_a
1. feb 2013

@megika1 dakujeme pekne 🙂

lussy23
1. feb 2013

kapustnica

efci
1. feb 2013

@atiatko hej ked je vyjazd smer pizzeria tak do Rusticany, vhodne s malymu detmi. My zase domov len Campione 🙂

irsina83
1. feb 2013

moj olovrant a vecera ale inak som varila bravcove rizotko a gulasovu polievku z korenovej zeleniny 🙂 nikdy som si nemyslela ake lahodne moze byt lahodkove tofu ked je opecene, okorene a trosku osolene, mnaaam, nenormalne som si pochutila 😵

efci
1. feb 2013

My zajtra paradajkova s cestovinou, gratinovany losos s pecenymi bylinkovymi zemiakmi. V nedelu pecena panenka, cervena kapusta a miesto knedle asi zemiaky pecene v supke.

natal12
1. feb 2013

baby ked robite kysnuté cesto tak mozem ho vymiesit s mixéerom čo má háky?? ci najprv ručné z varechou a potom s hákmi ?? 😅 lebo chcem robit parene buchty pondelok . 🙂

miruska73
1. feb 2013

@danielaj jej tak nas tu este trosku poinspirujes( krasne slovo) 😀 😀 😀,tak este uzivaj posledne dni aj ked bez malej ti bude hrozne smutno 😢 aj ja sa strasne bojim ze uz tieto nadherne dni doma s babulkou skoncia ide to velmi rychlo no ale ja si este rocik pockam ....

mysiatkoo
1. feb 2013

dnes bravcove na stave so zemiakovou kasou a paradajkova omacka a skusala som kinder bueno - sialene sladka kaloricka bomba - ale xutna ;) polovicu posielam pre istotu kamoske, lebo mat to doma je riziko vyjedania az do cisteho plexu 😀 😀

natal12
1. feb 2013

@mysiatkoo ten koláčik vyzerú uzasne 🙂 aj obedík

luciok
1. feb 2013

@mysiatkoo Krásne sa ti Bueno podarilo. Aj ja som sa polovice koláča dobrovoľne vzdala v prospech rodiny, lebo neviem neviem.. 😝

mysiatkoo
1. feb 2013

@luciok dala som si 2 kusky a uz som vobec nemala hlad na veceru... "hubu" mam doteraz isto lepkavu 😀 😀

nicky182
1. feb 2013

Ahojte kocky, mozem Vas poprosit o radu ohladom Br. Kare ? Mam doma pekny kusok kare, ALE, nemam s nim dobre skunosti, vzdy sa mi vysusi , hmm...No chcela by som urobit z reznika taku kapsu a vlozit don napr. sunku, syr ...Osmahnem na panvici a potom sup do rury - AKO DLHO to mam piect aby to bolo fajne makke ????davala som aj alobal , nezapinala teplovzdusnu rur-iba obycajnu, aj na nizkom stupni pomaly a aj tak sa mi to nepodarilo ...ak mate nejake triky tipy, budem Vam vdacna 😀

bobinkask
1. feb 2013

@mysiatkoo ááách tie tvoje fotky a tie dobrotky na nich 😵 mnáááám ...hned by som pribehla na návštevu 😀